Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Povazsko Strazovsky Pohar

Ilava očarila bikerov i organizátorov

Ilava očarila bikerov i organizátorov

Úvodným kolom – Košeckopodhradským MTB maratónom – rozbehol sa dnes dopoludnia päťdielny seriál 4. ročníka Považsko-Strážovského pohára MTB. Napriek tomu, že hlavným organizačným garantom úvodného podniku a vlastne i celej dlhodobej súťaže bol Klub športových nadšencov z Košeckého Podhradia, príležitosť blysnúť sa vo svete horskej cyklistiky po prvý raz v histórii, vcelku prekvapivo, dostala Ilava.
Hrebeňom Považského Inovca z Trenčína do Piešťan

Hrebeňom Považského Inovca z Trenčína do Piešťan

Považský Inovec je „bike friendly" pohorie. Na každého kto má chuť, tu čakajú kilometre a kilometre singláčov. Väčšina z nich je jednoduchá a pritom veľmi, veľmi zábavná, takže si na svoje príde naozaj každý. My sme sa rozhodli prejsť takmer kompletným hrebeňom z Trenčína až do Piešťan. Trasu sme si rozdelili na dva dni, nie preto že by sa to nedalo prejsť za jeden, ale jednoducho preto, že sme chceli. Noc na horách má vždy príchuť „dobrodružstva" a toto je náš príbeh... GPX trasy.
Považsko-Strážovský pohár MTB 2014 začína maratónom v Ilave uz tento víkend

Považsko-Strážovský pohár MTB 2014 začína maratónom v Ilave uz tento víkend

V sobotu, 7.júna 2014 uskutoční sa v Ilave ďalšie zo skvelých športových podujatí - Košeckopodhradský cyklistický MTB maratón - ktorý je súčasne úvodným kolom päťdielneho seriálu Považsko-Strážovského pohára horských bicyklov pre rok 2014. Jeho štvrtý ročník, okrem toho že štartuje na netradičnom mieste, štartuje aj netradičnou disciplínou, a to 37 kilometrov dlhým cyklistickým maratónom s celkovým súčtom prevýšenia 1200 m, vedúcim prekrásnymi lúčinami a lesnými chodníkmi Strážovských vrchov.
Bike park Kálnica

Bike park Kálnica

„Kam na bike cez víkend?“ ...ak aj ty riešiš začiatkom týždňa podobnú otázku, tak nasledujúce riadky ti možno pomôžu pri rozhodovaní.
Cyklistický chlieb sa lámal v Košeckom Podhradí PR článok

Cyklistický chlieb sa lámal v Košeckom Podhradí

Tradične vysokú úroveň, športovú i spoločenskú malo 3. kolo tohtoročného Považsko-Strážovského pohára horských bicyklov, ktoré sa v prvú augustovú nedeľu uskutočnilo v prekrásnom prostredí futbalového stánku Slovana Košecké Podhradie. Už po tretí raz v histórii ho tu v rámci dlhodobej pohárovej súťaže MTB XCO pripravil jeho hlavný garant a iniciátor - Klub športových nadšencov Košecké Podhradie - známy široko ďaleko nielen rôznorodosťou svojich klubových aktivít a skvelými športovými výsledkami svojich členov, ale aj precíznou prácou svojho početného, odborne mimoriadne zdatného organizačného štábu.
Košecko Podhradské MTB okruhy PR článok

Košecko Podhradské MTB okruhy

4. kolo Považsko - Strážovského Pohára sa uskutoční v sobotu 4.8.2012 v Košeckom Podhradí pri Ilave. Tu sú propozície k akcii.
Považsko-Strážovský pohár pokračuje tretím kolom PR článok

Považsko-Strážovský pohár pokračuje tretím kolom

Tretie kolo Považsko-Strážovského pohára sa bude konať 7.7. v Dohňanoch, pod patronátom domáceho CK Epic Dohňany. Tento klub je zodpovedný za minuloročné Majstrovstvá Európy v Dohňanoch, takže o organizátorské skúsenosti určite núdza nebude.
Fotoreport: XC Lúky 9.6.2012

Fotoreport: XC Lúky 9.6.2012

Dnes sa konalo druhé kolo Považsko-Strážovského pohára v Cross Country v Lúkach pri Púchove. Prinášame fotoreport z rozbahnených pretekov od Mathosha.
2. kolo POVAŽSKO – STRÁŽOVSKÉHO POHÁRA V MTB-XCO PR článok

2. kolo POVAŽSKO – STRÁŽOVSKÉHO POHÁRA V MTB-XCO

Miesto: Lúky

Dátum: 9.6.2012

Prezentácia: od 15,00 hod
Nový ročník Považsko-Strážovského pohára štartoval v Zliechove PR článok

Nový ročník Považsko-Strážovského pohára štartoval v Zliechove

Aj keď panoramatický prstenec malebných hôr, vinúci sa okolo Zliechova, plný sýtej zelene a prebúdzajúcej sa jarnej prírody sa už od skorého rána doslova kúpal v zlatistých lúčoch hrejivého slnka, nezadržateľne sa derúceho čoraz vyššie na azúrovo modrú oblohu, záver úvodného podujatia druhého ročníka Považsko-Strážovského pohára horských bicyklov už zďaleka taký idylický nebol.
Fotoreport z Považsko-Strážovského pohára v Zliechove

Fotoreport z Považsko-Strážovského pohára v Zliechove

Včera, v sobotu 12.5.2012, sa išlo prvé kolo Považsko-Strážovského pohára v Cross Country v Zliechove. Atmosféru z upršaných pretekov priblížil mathosh.
Piešťany - Inovec: Do Kolečka Dokola

Piešťany - Inovec: Do Kolečka Dokola

V pochmúrny štvrtok, ako predpovedali rosničky, bolo už od rána vidieť na Považskom Inovci, ako sa voda sype azda za každým rohom. Avšak neoblomná túžba po dobrodružstve na kolesách nás ťahala von, smer Inovec, najvyšší kopec pohoria, ktoré sa od pradávna rozprestiera vôkol haditého Váhu. 4x video
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up