Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Pozvánka: XC Cross country Skalica 2015

Pozvánka: XC Cross country Skalica 2015

V sobotu 29. augusta 2015 sa v rekreačnej oblasti Skalica-Zlatnícka dolina uskutoční 4. ročník preteku na horských bicykloch v olympijskej disciplíne XC CROSS COUNTRY. Zároveň tento pretek bude aj finálovým podujatím seriálu HERTLSPORT EXTREM TOUR pre rok 2015. Trať preteku je situovaná na úpätí Bielych Karpát do BIKE ARÉNY Zlatnícka dolina na okruh o dĺžke 3700 m. Okruh je rozdelený do štyroch atraktívnych častí AC/DC TRAIL, SNAKE TRAIL, AVALANCHE TRAIL, CHALLENGE TRAIL.
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už túto sobotu v Nízkych Tatrách PR článok

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už túto sobotu v Nízkych Tatrách

Prestížna séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku, ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015, sa predstaví už najbližšiu sobotu v nádhernej prírode Nízkych Tatier v okolí Kráľovej Hole. ŠKODA Horal MTB Maratón je piatym podujatím tohtoročnej série a ponúkne na výber päť rôzne dlhých a náročných tratí. Každý účastník získa štartovný balíček s cyklo ponožkami ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý originálny horský bicykel ŠKODA. Prvé preteky štartujú v sobotu 15. augusta už o 7:00 hod.
Pozvánka: ŠKODA Slovenský raj - Finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Pozvánka: ŠKODA Slovenský raj - Finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Prvý septembrový víkend, presne dňa 5.9. 2015 sa uskutoční finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 v známych Hrabušiciach. Termín pre lacnejšie štartovné za 15 € je do 14.8 takže, ak ste sa ešte neprihlásili, pozrite si propozície a prihláste sa čím skôr.
Pozvánka: Detská tour Petra Sagana vo Svite 16. augusta a v Granči 22. augusta

Pozvánka: Detská tour Petra Sagana vo Svite 16. augusta a v Granči 22. augusta

Po viac ako mesačnej prestávke pokračuje Detská tour Petra Sagana „dvojkolom“ a to vo Svite (16. augusta) a v Granči (22. augusta). Detská tour zavítala do týchto kútov Slovenska už minulý rok a pre úspech podujatia tu máme opäť „repete“.
Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2015

Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2015

Pozývame vás na maratón, ktorý vedie nádhernou prírodou v Nízkych Tatrách a v okolí Kráľovej Hole. Maratón sa bude konať dňa 15.8.2015 a je zaradený aj do prestížnej série ŠKODA BIKE OPEN TOUR.
Pozvánka: Donovalský Drapák 2015

Pozvánka: Donovalský Drapák 2015

Už tento víkend 8-9. augusta sa na Donovaloch uskutočnia dve zaujímavé bike akcie. A to 2. ročník MTB Hobby maratonu "Donovalský drapák" a Slovenský pohár XCO 7. kolo.
Pozvánka: BELIANSKO - PIENINSKÝ MTB maratón PR článok

Pozvánka: BELIANSKO - PIENINSKÝ MTB maratón

Na MTB cyklistov nezabúdajú ani v okolí Ždiaru a Belianskych Tatier. Už v sobotu 8.8.2015 sa môžete tešiť na prvý MTB pretek v tejto oblasti. Stredisko SUN Bachledova tohto roku pripravilo vyslovene vyhliadkový maratón s dvoma trasami rôznej náročnosti i atrakciami pre deti. Zábava však bicyklovaním nekončí, ale presúva sa na víkendový folklórny festival Goralské slávnosti, ktorý sa bude konať v Ždiari.
Pozvánka: JBC 4X Revelations je po roku opäť tu PR článok

Pozvánka: JBC 4X Revelations je po roku opäť tu

V roce 2013 se v JBC bikeparku v areálu Dobrá Voda uskutečnil historicky první závod světové série ve fourcrossu s názvem JBC 4X Revelations. Unikátní závod, jenž se jel nejen na území libereckého kraje, ale i celé ČR poprvé, absolutně předčil očekávání organizátorů.
Pozvánka: Preteku Bike VALACHY vo Veľkých Karloviciach sa zúčastní aj hokejista Jiří Hudler PR článok

Pozvánka: Preteku Bike VALACHY vo Veľkých Karloviciach sa zúčastní aj hokejista Jiří Hudler

VEĽKÉ KARLOVICE – Jeden z najlepších hokejistov NHL Jiří Hudler bude osobnosťou BIKE VALACHY – preteku horských bicyklov, ktorý sa uskutoční v sobotu 11. júla 2015 vo Veľkých Karloviciach v rámci tretieho ročníka seriálu VALACHY TOUR.
Ako som sa prihlásil a stihol (ne)pripraviť na 1000 Miles

Ako som sa prihlásil a stihol (ne)pripraviť na 1000 Miles

Už túto nedeľu štartuje kultová akcia dlhá 1 000 míľ, respektíve 1 609 km. Aké je to nechať sa očariť touto akciou, stihnúť okamžite vypredanú registráciu, natrénovať a nakoniec sa zbaliť na štart? O týchto, ale aj ďalších záležitostiach nám napísal Štefan, ktorý v nedeľu vyráža na dobrodružstvo menom Isoma 1000 Miles Adventure.
Pozvánka: Slovakman 226 - Triatlonová elita si už čoskoro dá opäť zraz v Piešťanoch

Pozvánka: Slovakman 226 - Triatlonová elita si už čoskoro dá opäť zraz v Piešťanoch

Čas sa nezadržateľne kráti, do štartu trinásteho ročníka Slovakman 226 ostáva už niečo vyše mesiaca. S akými novinkami prichádzajú organizátori do ďalšieho roku obľúbeného triatlonového podujatia?
Pozvánka: Oravský cyklomaratón 2015

Pozvánka: Oravský cyklomaratón 2015

Ahojte bikeri, 8. ročník Oravského cyklomaratonu štartuje o necelý mesiac a to znamená, že je najvyšší čas začať ladiť prípravu, alebo s nejakou aspoň začať :). Usporiadatelia vás touto cestou čo najsrdečnejšie pozývajú na preteky po krásnych tratiach pod majestátnym Chočom s výhľadom na hrebene Kubínskej Hole a Roháčov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up