Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Pozvánka: Festina 24 hodín MTB

Pozvánka: Festina 24 hodín MTB

Už o mesiac sa uskutoční Festina 24 hodín MTB. MTBiker prináša súťaž o 1x štartovné na túto celodennú MTB akciu. Súťaž trvá do 25.5. 2014.
Pozvánka: Ružomberské schody

Pozvánka: Ružomberské schody

Už o mesiac sa uskutoční zaujímavá akcia Ružomberské schody. MTBiker prináša súťaž o 5x štartovné na túto peknú akciu. Súťaž trvá do 18.5. 2014.
Pozvánka na tretí ročník Genesis Bike Prague

Pozvánka na tretí ročník Genesis Bike Prague

Už o necelý mesiac sa uskutoční Genesis Bike Prague MTB maratón. MTBiker prináša súťaž o 2x štartovné na túto peknú akciu. Súťaž trvá do 18.5. 2014.
H-TRIATHLON Borský Mikuláš 2014 už čoskoro

H-TRIATHLON Borský Mikuláš 2014 už čoskoro

Už tento mesiac sa dňa 24.5 uskutoční prvý zo série triathlonov, ktorý organizuje nezávislé dobrovoľné občianske združenie KOMPAVA H-TRIATHLON TEAM. MTBiker.sk prináša aj pri tejto akcií súťaž o 2x štartovné.
Pozvánka: Župná dvadsiatka v Bratislave PR článok

Pozvánka: Župná dvadsiatka v Bratislave

Bratislavský samosprávny kraj opäť po roku pozýva všetkých milovníkov cyklistiky a bikerov do priateľského pelotónu Župnej dvadsiatky. V nedeľu 4.5. 2014 o 14:00 štartuje cyklojazda po Bratislavskej župe - ŽUPNÁ DVADSIATKA.
Pozvánka: Kaktus Bike Bratislavský MTB maratón

Pozvánka: Kaktus Bike Bratislavský MTB maratón

Už o necelý mesiac sa dňa 24.5.2014 uskutoční Kaktus Bike Bratislavský MTB maratón. MTBiker prináša súťaž o 2x štartovné na túto vydarenú akciu. Súťaž trvá do 5.5.
Pozvánka: MTB maratón Levočské vrchy - Levoča

Pozvánka: MTB maratón Levočské vrchy - Levoča

Už o mesiac 31.5.2014 sa v Autocampe Levoča uskutoční MTB maratón Levočské vrchy - Levoča. Do 4.5.2013 sa môžete zapojiť aj do súťaže o 2x štartovné.
Prvomájový výjazd na Martinky

Prvomájový výjazd na Martinky

Pozývam vás na ďalší spoločný Prvomájový výjazd na Martinky. Ak bývaš v blízkom okolí, tak príď, či už sám alebo so svojou partiou. Nejde o nič, len sa vo svojom tempe previezť na chatu na Martinských holiach. A ak bude záujem, tak sa pôjde až na Veľkú lúku alebo Krížavu. Výkon nehrá dôležitú rolu, podstatná je chuť stráviť pekný deň s partiou cyklistov.
Pozvánka: Prestigio City Triathlon PR článok

Pozvánka: Prestigio City Triathlon

Už o necelý mesiac sa v termíne 17.- 18. máj v Bratislave uskutoční medzinárodný Prestigio City Triathlon Bratislava 2014. Organizátori do programu zaradili aj preteky vekových kategórií (tzv. age group), preteky tímových štafiet, či firemných štafiet. A nezabudli ani na najmenších – súťaže pripravili už pre deti od dvoch rokov. Súčasťou Prestigio City Triatlon Bratislava 2014 bude taktiež bohatý sprievodný program, ako aj najväčšia športová výstava na Slovensku Expo.
Pozvánka: BBB Vlko-Hron MTB

Pozvánka: BBB Vlko-Hron MTB

Už o mesiac 10.5.2014 uskutoční BBB Vlko-Hron MTB. MTBiker Vám prináša súťaž o 2x štartovné na túto vydarenú akciu. Súťaž trvá do 27.4.
Pozvánka na Karpatské preteky kuriérov PR článok

Pozvánka na Karpatské preteky kuriérov

Týmto by sme Vás chceli pozvať na Karpatské preteky kuriérov, ktoré sa konajú v dňoch 29.4. - 4.5.. Po prvýkrát sa preteky budú konať v krajinách Višegrádskej štvorky - Slovensko, Česká republika, Maďarsko a Poľsko. Presný harmonogram si môžete pozrieť na plagáte. Určite sa ale oplatí prísť hlavne pozrieť na dojazd do Považskej Bystrice, kde bude aj koncert skupiny Lavagance (od 15,30 hod) a výstava elektromobilov pred Mestským úradom (vstup voľný).
Pozvánka: LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina

Pozvánka: LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina

Dňa 24.5.2014 sa na kúpalisku Laura v Rajeckých Tepliciach uskutoční nová akcia - poloorientačný nesúťažný MTB maratón LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina. MTBiker Vám prináša súťaž o 1x štartovné na túto zaujímavú akciu. Súťaž trvá do 20.4.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up