Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

MTBiker expedícia 2013

MTBiker expedícia 2013

6. ročník stretnutia bikerov z fóra pod hrebeňom Malej Fatry!
5. ročník konferencie cyklistická doprava 2013 PR článok

5. ročník konferencie cyklistická doprava 2013

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov cyklistickej dopravy, či už z pozície štátnej správy alebo samosprávy, dopravných projektantov, občianskych aktivistov na v poradí 5. ročník medzinárodnej odbornej konferencie cyklistická doprava 2013, ktorá sa uskutoční v Žiline.
Pozvánka na otvorenie singletrailu Bíla PR článok

Pozvánka na otvorenie singletrailu Bíla

Obec Bílá se snaží být nejen jedničkou mezi zimními středisky Beskyd, ale intenzívně usiluje o to stát se předním bikovým centrem. Poslední prázdninový víkend se zde slavnostně otevřou dvě nové trasy singletrailů, které se zde za podpory Moravskoslezského kraje v tomto roce vybudovaly.
Prihláste svoj film na Horyzonty 2013 PR článok

Prihláste svoj film na Horyzonty 2013

Ani tento rok nebude na festivale dobrodružných filmov Horyzonty, ktorý sa bude konať v Trenčíne v dňoch 14. až 16. novembra 2013 chýbať súťaž amatérskych filmov.
Voľnosť, adrenalín, návrat k prírode a k priateľstvu -  MTB ENDURO KRÁĽ 2013 PR článok

Voľnosť, adrenalín, návrat k prírode a k priateľstvu - MTB ENDURO KRÁĽ 2013

Drsné hory, náročné výjazdy, rýchlostné skúšky, preteky s časom vs. vytrvalosť, technika, stratégia a rozvaha pretekárov - to všetko je MTB ENDURO!
H - triathlon Senica 2013 PR článok

H - triathlon Senica 2013

Pozývame všetkých športových nadšencov na 4 ročník medzinárodného preteku v terénnom triatlone H-TRIATHLON SENICA 2013. Pretek sa uskutoční v sobotu 20. Júla 2013 v priestoroch rekreačnej oblasti Kunov - Senica.
Oravaman 2013: Bude ako nebolo PR článok

Oravaman 2013: Bude ako nebolo

Tretí ročník náročného triatlonu Oravaman v Západných Tatrách klope na dvere. V dňoch 19.-21.7. sa v Zuberci pod Roháčmi stretne viac ako 300 športovcov zo 7 krajín.
Sviatok práce v znamení cestnej cyklistiky

Sviatok práce v znamení cestnej cyklistiky

30 tímov sa postaví 1. mája na štart piateho ročníka Carpathian Couriers Race – najväčšieho etapového závodu U-23 v strednej Európe. Závod štartuje v obci Dohňany úvodným prológom a pokračuje v ďalších štyroch kopcovitých etapách s dĺžkou 550km.
Prvomájový výjazd na Martinky

Prvomájový výjazd na Martinky

Pozývam vás na spoločný Prvomájový výjazd na Martinky. Ak bývaš v blízkom okolí, tak príď, či už sám alebo so svojou partiou. Nejde o nič, len sa vo svojom tempe previezť na chatu na Martinských holiach. Výkon nehrá dôležitú rolu, podstatná je chuť stráviť pekný deň s partiou cyklistov. Vítaní sú všetci na dvoch kolesách.
Letnú sezónu na Divokej vode otvorí v sobotu PIKNIK&BIKE PR článok

Letnú sezónu na Divokej vode otvorí v sobotu PIKNIK&BIKE

V Čunove sa budú túto sobotu od 11:00 do 17:00 rozdávať piknikové košíky naplnené nielen dobrotami, ale aj pohodovou atmosférou a športovým duchom. Každý, kto príde na akciu na bicykli cez Petržalskú hrádzu a prejde checkpointom, bude môcť raftovať zadarmo.
Cyklojazda s Petrom Saganom už túto sobotu PR článok

Cyklojazda s Petrom Saganom už túto sobotu

V sobotu 27. apríla popoludní sa môžete v Sade Janka Kráľa stretnúť so skvelým slovenským cyklistom Petrom Saganom a zabicyklovať si s ním v Petržalke. Organizátori pripravili zážitkovú jazdu na 13 km úseku, bohatý sprievodný program, ale i atraktívne ceny.
Pozvánka na RIDE E-BIKE Sunday PR článok

Pozvánka na RIDE E-BIKE Sunday

V nedeľu 28.4.2013 sa od 10.00 do 17.00 pred horským hotelom Fuggerov Dvor budú dať vyskúšať elektrické bicykle KTM z ponuky RIDE s. r. o. Po vyplnení krátkeho formulára a preukázaní sa občianskym preukazom si záujemcovia nad 18 rokov budú môcť na vyznačenej trati zajazdiť na:
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up