Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Bike camp Peru/Bolívia s Filipom Polcom PR článok

Bike camp Peru/Bolívia s Filipom Polcom

Bike camp Peru/Bolívia – pojazd na najstarších trejloch sveta. Spoznajte stavby starých Inkov zo sedla bajku s Filipom Polcom.
Bike Brno potvrdí svoju tradíciu už 14. ročníkom PR článok

Bike Brno potvrdí svoju tradíciu už 14. ročníkom

Mezinárodní cyklistický veletrh Bike Brno obsadí svou nabídkou pavilony V, F a G1. Návštěvníky zde již od 10. do 13. listopadu čekají tisíce jízdních kol a doplňků pro cyklistiku.
Jesenný mini Bike Fest Košice PR článok

Jesenný mini Bike Fest Košice

Milí bikeri a bikerky, pozývame vás na nesúťažnú rozlúčku so sezónou, ktorá sa uskutoční už túto sobotu pod názvom Jesenný mini bike fest v Košiciach. Pripravených je niekoľko cyklotrás a singletrackov s doprovodom, pretek pre deti, jazda zručnosti, nordic walking túra a bike servis. Ide o športovo spoločenskú akciu určenú pre celé rodiny. Oficiálny začiatok akcie je o 11:00, hromadný štart a detský pretek od 12:00, predpokladané ukončenie o 15:00.
Konferencia o MTB v Banskej Štiavnici PR článok

Konferencia o MTB v Banskej Štiavnici

Bajkeri, príďte urobiť niečo užitočné pre budúcnosť horskej cyklistiky! Buďte pri tom, keď sa začne formovať nová história rekreačného využitia lesa. Príďte sa zúčastniť prvej konferencie venovanej rekreačnému využitiu lesa so zameraním na horskú cyklistiku!
Memoriál Juzeka Hutníka PR článok

Memoriál Juzeka Hutníka

16. októbra v Starej Ľubovni uzavrie XC sezónu 1. ročník Memoriálu Juzeka Hutníka. Jedno kolo má 2.7 km s prevýšením 115 m a muži ho budú absolvovať 4 krát, juniori a veteráni 3 krát a ženy a ostatné kategórie dvakrát.
Aminostar Šprintpolom 2011

Aminostar Šprintpolom 2011

Dňa 8.10.2011 usporiada ŠK Cyklopozitív Žilina už 7. ročník cyklistickej MTB časovky do vrchu "AMINOSTAR ŠPRINTPOLOM 2011", alebo rozlúčka s MTB sezónou. Tak teda neváhajte a príďte sa popasovať s krásnym 6900 metrov dlhým stúpaním s prevýšením 521 metrov s cieľom v sedle Javorina.
ISTEBNA - Finále Inter Mountain Series 2011

ISTEBNA - Finále Inter Mountain Series 2011

V sobotu 24. septembra 2011 sa koná finálový MTB maratón Inter Mountain Series 2011 (IMS) v poľskej obci Istebna. Tento bikemaratón je originálny svojou traťou, ktorá vedie cez územie Poľska, Slovenska a Čiech a svojim medzinárodným charakterom je dôstojným zakončením medzinárodného seriálu bikemaratónov IMS.
Cyklo Piešťany - seminár PR článok

Cyklo Piešťany - seminár

Seminár pri príležitosti otvorenia 2. časti cyklochodníka Dubová. 30. september 2011, Mestská knižnica, Školská 19, Piešťany.
Od pondelka o 10 svetových titulov v Kodani

Od pondelka o 10 svetových titulov v Kodani

Pozornosť cyklistického sveta sa od pondelka sústredí do dánskej Kodane, kde sa uskutočnia majstrovstvá sveta. Medzinárodná cyklistická únia (UCI) rozhodla, že na jednom mieste sa uskutočnia boje o majstrovské tituly vo všetkých kategóriách a program šampionátu sa tak natiahol do celého týždňa. Od pondelka do stredy je na programe časovkárska časť, od piatka do nedele sa potom bude bojovať o medaily v pretekoch s hromadným štartom.
Propozície: Malá Lučivná 6. kolo SPDH PR článok

Propozície: Malá Lučivná 6. kolo SPDH

Názov pretekov: DH Malá Lučivná

Usporiadateľ: Slovenský zväz cyklistiky

Organizátor: TCK- Žilina v spolupráci s DK Riders a  strediskom Malá Lučivná

Termín konania: Nedeľa 18.9.2011

Miesto konania: Malá Lučivná (pri Párnici)
Ružomberské schody 2011 už v sobotu PR článok

Ružomberské schody 2011 už v sobotu

MTB kritérium mesta - Dvojkolový okruh (jedno kolo 1630m) s výjazdom ulicami v centre mesta a zjazdom po mestských schodoch. Zaujímavé spestrenie záveru sezóny.
CMS Púchovský MTB Maratón

CMS Púchovský MTB Maratón

Združenie Bikeri z Púchova organizuje 17.9.2011 (sobota) 1. ročník pretekov horských bicyklov pod názvom CMS Púchovský MTB maratón. Začíname v sobotu od 8:00 na Nábreží slobody v Púchove (pod mostom) prezentáciou účastníkov a o 11:30 bude ŠTART. Pripravili sme pre Vás 47 kilometrovú trať v malebnom prostredí Bielych Karpát s rôznorodým podkladom, výživnými i svižnými stúpaniami, rýchlymi i technickými zjazdami a krásnymi upravenými singletrailami.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up