Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

5. ročník pružinského KEC MTB cyklomaratónu PR článok

5. ročník pružinského KEC MTB cyklomaratónu

Dámy a páni, priatelia a známi – pozývame Vás na 5. ročník pružinského KEC
MTB cyklomaratónu, ktorý sa uskutoční 23. júla 2011 s štartom o 10.00 na
ihrisku TJ Strážov Pružina.
Okolo Domaše (Osem tibeťanov)

Okolo Domaše (Osem tibeťanov)

Spomínaš na svieži vietor pod prilbou? Na letnú bezstarostnosť a svišťanie zablatených cyklistických gúm po brehoch Domaše? Na priateľov a super atmosféru pri „rozjímaní u tibeťanov"? Na slastný pocit pri guláši v cieli? Na večernú pohodu s priateľmi v rytme zábavy. Chýba ti DOBRÁ akcia?
Přes tři vrchy Vysočiny 2011 - pozvánka PR článok

Přes tři vrchy Vysočiny 2011 - pozvánka

Jubilejní 10. ročník Trek MTB maratonu „Přes 3 vrchy Vysočiny“, čtvrtého závodu
Galaxy série 2011, startuje tuto sobotu v Horní Cerekvi. Malebnou krajinou Vysočiny vede po atraktivních trasách Trek MTB maraton „Přes 3 vrchy Vysočiny“. Trojicí vrchů v názvu jsou míněny tři nejvyšší kopce v okolí Horní Cerekve – Křemešník, Čeřínek a Javořice.
Cyklopozitívnych 24 hodín už tento víkend

Cyklopozitívnych 24 hodín už tento víkend

Už tento víkend čiže 9.-10. júla sa uskutoční v Rajeckej Lesnej druhý ročník 24 hodinového maratónu pod názvom Cyklopozitívnych 24 hodín. Toto podujatie je 3. a teda záverečným podnikom Československého seriálu 24 hodín MTB a takisto ide aj o neoficiálne majstrovstvá Slovenskej republiky v 24 hodinovke.
MSR MTB DH 2011 a 3. kolo SPDH 2011 - Malá Lučivná PR článok

MSR MTB DH 2011 a 3. kolo SPDH 2011 - Malá Lučivná

Názov pretekov:

DH Malá Lučivná



Termín konania:

Nedeľa 17.7.2011
H-TRIATHLON Skalica 2011 PR článok

H-TRIATHLON Skalica 2011

H-TRIATHLON Skalica je legendou terénneho triatlonu na Slovensku. Patrí medzi prvé triatlony na Slovensku organizované v terénne. Prudké výjazdy a zjazdy, množstvo prírodných prekážok, neopakovateľná divácka kulisa – to všetko Vám ponúka H-TRIATHLON Skalica. Plavecká časť situovaná do prírodného kúpaliska v Zlatníckej doline je jednou z veľkého množstva výziev, ktoré čakajú na každého pretekára, ktorý sa postaví na štartovú čiaru
Finančné centrum maratón a šprint PR článok

Finančné centrum maratón a šprint

Prípravy na 3. ročník Finančné centrum maratónu sú v plnom prúde, pracujeme na tom, aby bol tento ročník opäť lepší a kvalitnejší. Všetkých Vás srdečne pozývame a tešíme sa na Vás v sobotu 02.07.2011...
Termíny MTB pretekov v ČR 2012 PR článok

Termíny MTB pretekov v ČR 2012

Komise MTB Českého svazu cyklistiky v uplynulých dnech schválila termíny a místa konání Českých pohárů a mistrovství ČR horských kol pro rok 2012, v disciplinách cross country (XCO), maratón (XCM), fourcross (4X), sjezd (DHI), trial (TR) a nově také sprint (XCE). Kompletní kalendář naleznete v článku.
Otvorenie singletracku Cerová dráha

Otvorenie singletracku Cerová dráha

Dovoľte, aby sme Vás v mene Bratislavského samosprávneho kraja a spoločnosti BSP pozvali na slávnostné otvorenie cyklotrasy Cerová dráha dňa 27. 6. 2011, o 14:00, na rázcestí MALÝ SLAVÍN.
V rámci Cyklomaratontour sa budú konať Majstrovstvá Česko-Slovenska PR článok

V rámci Cyklomaratontour sa budú konať Majstrovstvá Česko-Slovenska

Čo politika pred takmer osemnástimi rokmi rozdelila, cyklistika tohto roku spojí – v krásnom prostredí Malých Karpát sa v nedeľu 26. júna uskutočnia v rámci závodu Unilever Okolobratislavy neoficiálne Majstrovstvá Česko-Slovenska v polmaratóne horských bicyklov!
BikeJam Kuchyňa 2011

BikeJam Kuchyňa 2011

Prvý ročník 3 dňového bike festivalu sa začína už v piatok v Kuchyni na Záhorí. V programe je piatkové XC (až do noci), sobotný MTB maratón a nedeľný triatlon, prípadne pohodový MTB výjazd.
Súťaž o štartovné a dresy FC Team Maratónu

Súťaž o štartovné a dresy FC Team Maratónu

V spolupráci s Finančné Centrum Teamom vyhlasujeme súťaž o štartovné na FC Team Maratón, ktorý sa koná 2.7 v Udiči-Prosnom pri Považskej Bystrici a takisto dres FC Team Maratónu, ktorý bude odovzdaný na FC Team MTB šprinte, ktorý sa bude konať v piatok, deň pred maratónom. V článku nájdete aj propozície na obe akcie. Súťaž je ukončená, máme víťazov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up