Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Župný pohár v cyklistike chce pomôcť deťom s onkologickými ochoreniami PR článok

Župný pohár v cyklistike chce pomôcť deťom s onkologickými ochoreniami

Bratislavský samosprávny kraj organizuje 1. ročník charitatívneho športového podujatia – Župný
pohár „Na bicykli deťom“, z ktorého výťažok bude venovaný na pomoc onkologicky chorým
deťom. Do Župného pohára je zahrnutých štvoro cyklistických pretekov. „Podpora športových
aktivít a rozvoj cykloturistiky patria medzi priority Bratislavskej župy, preto ma veľmi teší, že organizujeme tieto preteky. Výťažok z podujatia je navyše venovaný na pomoc onkologicky
chorým deťom, čo z tejto šnúry štyroch pretekov robí nesmierne cenné podujatie. Verím, že sa
dočkáme veľkého počtu nasledujúcich ročníkov,“
povedal bratislavský župan Pavol Frešo.
Quick Sport Jarný Šprint 30. apríla

Quick Sport Jarný Šprint 30. apríla

Občianske združenie Beer Inside team vás pozýva na MTB časovku určenú pre širokú verejnosť - Quick Sport Jarný Šprint 2011. Podujatie sa uskutoční 30.4 v Bystričke pri Martine. Na 9,3km trati nastúpame 320 metrov a pre pretekárov je pripravených 12 kategórii - vrátane populárnej TIR kategórie pre bikerov s hmotnosťou v 3 cifrách.
KAKTUS BIKE Svätojurský MTB maratón 2011

KAKTUS BIKE Svätojurský MTB maratón 2011

5.ročník vytrvalostného preteku horských bicyklov v oblasti Malých Karpát. Pretek sa koná pod záštitou primátora mesta Svätý Jur - Ing.Alexandra Achbergera. Maratón bude otváracím pretekom nasledujúcich sérií: Cyklomaratón - medzinárodná séria 14 mtb maratónov, Slovenský pohár - pre pretekárov s licenciou SZC. Novinkou tohto ročníka je, že sa stáva súčasťou novovzniknutej série - Župný pohár "Na bicykli deťom", kde je hlavnou cenou v záverečnom zlosovaní zapožičanie osobného automobilu na 6 mesiacov.
RC&P MTB Uphill 9.4.2011

RC&P MTB Uphill 9.4.2011

Tradičné stretnutie priaznivcov fučania do kopca pri Bratislave a zároveň neoficiálne otvorenie bikovej sezóny na Bratislavskom Kamzíku - už 9. ročník. Čaká na vás 2,6 km kopček s prevýšením 160 metrov.
Galaxy Séria 2011

Galaxy Séria 2011

Pořadatelé vydali kalendář závodů Galaxy série 2011. Začíná se opět v Tálíně, tentokrát už v dubnu na nové trase, po které vedl i závod Českého poháru v Písku Semicích. Účastníci tohoto prvního letošního závodu obdrží triko Galaxy série 2011. Posune se o týden termín maratonu v Horní Cerekvi a mění se i termín maratonu v Mikulově. Závod v Dobříši se opět jede jako Český pohár v maratonu. Závěrečný závod bude 1.října v Kácově, kde bude opět i celkové vyhlášení.
XC Pravenec súčasťou Central European Cup

XC Pravenec súčasťou Central European Cup

Pořadatelé Ostravského Chachara reagovali na nedostatek kvalitních závodů cross country na Moravě po svém. Oslovili pořadatele stejně kvalitních závodů v okolních státech. Rakousku, Maďarsku, Polsku a Slovensku. Tak se spojilo 5 kvalitních závodů, v 5 státech, 5 závodů kategorie UCI Class 1 a 2. Vzniknul tak seriál závodů XCO pro kategorie juniorů a do 23 let Středoevropský pohár – Central European Cup (CEC).
Pozvánka na Cyklo Camp Spiš 2011

Pozvánka na Cyklo Camp Spiš 2011

Ak Vám tento názov nič nehovorí, dovoľte aby som Vám to objasnil. Celý nápad
usporiadať niečo iné ako preteky sa zrodil niekedy v roku 2008, keď sme rekapitulovali našu
bikerskú sezónu. V rámci celoročného jazdenia sme si užili všetko to, čo horská cyklistika
ponúka.
SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ SZC MTB

SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ SZC MTB

A. LICENCIE A KLASIFIKÁCIA PRETEKÁROV

B. VŠEOBECNÉ ZÁSADY

C. PRETEKY

Cross-country

Downhill

Four-cross

Maratóny
SÚŤAŽNÝ PORIADOK SP MTB DH NA ROK 2011

SÚŤAŽNÝ PORIADOK SP MTB DH NA ROK 2011

Slovenský pohár MTB DH 2011 je usporiadaný ako seriál pretekov a vypisovanie jednotlivých kôl sa riadi platnými športovo-technickými predpismi SZC (ďalej ŠTP SZC). Tento Súťažný poriadok (ďalej "SúP") upresňuje ŠTP SZC a je záväzný pre všetkých účastníkov SP DH 2011 (organizátorov, rozhodcov, trénerov, pretekárov, atď. …)
MTBiker 4. expedícia

MTBiker 4. expedícia

Pozývame Vás na 4. ročník MTBiker expedície, ktorá sa bude konať 20. až 22. mája 2011. Táto akcia sa už tradične koná na úpätí pohoria Malá Fatra v okolí Varína (ZA). Ide o stretnutie všetkých ľudíz fóra MTBiker a ostatných bikerov. Trasy budú vedené Martinskými hoľami pre náročnejších jazdcov alebo Kysuckou vrchovinou pre ľudí, čo si radi v pohode vychutnávajú krásy prírody. Odporúčam aby ste si pribalili horský bicykel, trasy nie sú vhodné pre trekingové ani cestné bicykle.
CANNONDALE KRÁĽ ZÁHORIA MTB MARATÓN

CANNONDALE KRÁĽ ZÁHORIA MTB MARATÓN

Pozývame Vás na tretí ročník preteku na horských bicykloch CANNONDALE KRÁĽ ZÁHORIA MTB MARATÓN, ktorý sa uskutoční v sobotu 23.4.2011 v rekreačnej oblasti Skalica – Zlatnícka dolina. Pripravili sme pre Vás zaujímavú trať v malebnom prostredí na úpätí Bielych Karpát, ktorá obsahuje všetky prvky maratónskej trati.
Okolo Slovenska už v júnovom termíne

Okolo Slovenska už v júnovom termíne

Po deviatich rokoch sa opäť mení termín pretekov Okolo Slovenska, najvýznamnejšieho cyklistického podujatia pod Tatrami. Do ročníka 2001 sa preteky konali v júlovom termíne, od roku 2002 na prelome augusta a septembra. Tentoraz sa uskutočnia od 4. do 11. júna.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up