Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Kráľovský MTB maratón

Kráľovský MTB maratón

Pozývame všetkých bikerov a priaznivcov horskej cyklistiky na druhý ročník Kráľovského MTB maratónu. Maratón sa uskutoční v nádhernom regióne Spiša. Štart a cieľ pretekov je priamo pod Spišským hradom. Preteky sa jazdia na krátkej "25-ke", stredne náročnej polmaratónskej "50-ke" a na maratónskej "100-ke". Na svoje si prídu všetky vekové i výkonnostné kategórie. Zvýhodnené štartovné do 14.8
Kellys Green Bike Tour 2009

Kellys Green Bike Tour 2009

Rok sa s rokom stretol a opäť sa stretávame na 2. ročníku Green bike Tour 2009. Za uplynulý čas sme my ako organizátori sa snažili vylepšiť toto športové podujatie, k čomu nám veľmi pomohli Vaše pripomienky, nápady, postrehy. Pre pretekárov sme pripravili dva okruhy, ktoré preveria Vašu kondíciu a technickú zručnosť. V cieli bude pre Vás pripravené bohaté občerstvenie, zaujímavý kultúrny program a bohatá tombola.
DEMA HORAL ALTO MTB maratón

DEMA HORAL ALTO MTB maratón

Horal 2009 sa pôjde už tento víkend. Opäť sú pre vás pripravené náročné a krásne trate Nízkymi Tatrami a tento rok aj novinka: 3-dňové etapové preteky Horal Tour. Pozor, na Tour je možné prihlásiť sa už len dnes!
Hornonitrianska MTB Tour Pravenec

Hornonitrianska MTB Tour Pravenec

Víkend 25 - 26.7 bude v okolí Pravenca patriť bikerom. V sobotu sa pôjde MTB maratón na 22 a 44 km trate a v nedeľu sa na XC okruhy vydajú pretekári v rámci 4.kola Slovenského Pohára XC.
GIANT Stupavský MTB maratón 2009

GIANT Stupavský MTB maratón 2009

Pozývame vás užiť si bikerskú sobotu 25.7.2009 do Stupavy, kde sa odštartuje 7. ročník Giant Stupavského Maratónu. Trate na 51 či 94 km, detský cyklomaratónik, profesionálne značenie a bohatý sprievodný program sľubujú výborný zážitok.
Súľov už tento víkend

Súľov už tento víkend

Už len pár dní ostáva do štartu 11. ročníka AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly, ktorý organizuje SCK CYKLO TOUR Súľov v spolupráci s obecným úradom Súľov – Hradná. Dňom D je pre organizátorov 20.jún 2009. V atraktívnom prostredí Súľovských skál sa už robia prípravy na zvládnutie 800 - 1000 štartujúcich z viacerých krajín a množstva divákov zo širokého okolia. Rozdiel 200 bikerov môže spôsobiť počasie. Na tento deň sa psychicky pripravuje aj cca 180 usporiadateľov...
1. Košický bike maratón

1. Košický bike maratón

Sezóna je v plnom prúde, plášte fičia po lesných cestách, telo dostáva zabrať. Sem-tam zaprší, náš zrak sa však upiera k najbližším víkendom. Listy z kalendára opadávajú, blíži sa 27. jún 2009. V tento deň odštartuje už 6. ročník 1. košického bikemaratónu.
ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK 2009

ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK 2009

Hľadáte horský pretek na ktorom si nezajazdíte v háku?
Hľadáte horský pretek kde prírodu neobdivujete z asfaltu?
Hľadáte horský pretek plný technických pasáží?
Hľadáte horský pretek s náročnými stúpaniami?
Hľadáte horský pretek s kilometrami krásnych singletrailov?
Hľadáte horský pretek s neprehliadnuteľným a jednoznačným značením?
Hľadáte naozaj skutočný horský pretek?
Hornohradský Merida MTB  cyklomaratón  2009

Hornohradský Merida MTB cyklomaratón 2009

Sobota, 4. júl 2009 bude dňom cyklistického sviatku v regióne Hornohradu. Je to deň konania Hornohradského MERIDA MTB cyklomaratónu, jedného z pretekov cyklomaratónskej série...
Podsuchá - Smrekovica - Hrabovo

Podsuchá - Smrekovica - Hrabovo

Cyklistický prejazd z Podsuchej cez Smrekovicu do Hrabova pre amatérov a pretekárov
Salzkammergut Trophy 2009

Salzkammergut Trophy 2009

Legendárny maratón s oficiálne najťažšou trasou v Európe, ktorý sa ide 18.7.2009 tri hodinky od našich hraníc v rakúskom Bad Goisern vás pozýva na nezabudnuteľný zážitok.
Biela Stopa - Bike and Roll

Biela Stopa - Bike and Roll

Ak ste vždy chceli absolvovať Bielu Stopu, ale nikdy si netrúfli na bežkách, teraz máte šancu na biku. 23.5.2009 sa v Kremnici - Skalke odštartuje Bike and Roll - preteky po trase Bielej Stopy na biku alebo, ak si trúfate, offroad kolieskových korčuliach či kolobežkách.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up