Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Bikemaratón Medzihorím 2009

Bikemaratón Medzihorím 2009

Srdečne Vás pozývane na v poradí už šiesty ročník horského cyklomaratónu s názvom BIKE Maratón Medzihorím, tentokrát s príznačným označením 2009. Už piaty krát Vás pozývame do mesta Partizánske, ktoré sa natrvalo stalo centrom BIKE Maratónu Medzihorím. Pozývame Vás do prekrásnej oblasti medzihoria pohorí Vtáčnik a Tríbeč, pozývame Vás užiť si jeden jarný víkend a prejsť si trate hlavne Vášho cyklomaratónu.
Smolenice 2009

Smolenice 2009

Propozície na 1.kolo Slovenského pohára MTB XC 2009, ktoré sa pôjde 10.5.2009 v okolí Smolenického Zámku.
DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009

DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009

6.6.2009 sa v Stráňavach pri Žiline uskutoční DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009. Maratón sa pôjde na čiastočne predľžených a zaujmávých trásách 75km, 46km a 20km v prekrasnej prírode Lúčanskej Malej Fatry. Je pripravených 15 kategórii. K dispozícii bude pretekárom po dojazde do cieľa pretekov termálne kúpalisko v Stráňavách....
O pohár gen.M.R.Štefánika 2009

O pohár gen.M.R.Štefánika 2009

Pozývame všetkých vyznávačov cross-country na 0.ročník XC pretekov „o pohár gen.M.R.Štefánika 2009“ v Košariskách pri Brezovej pod Bradlom.
Propozície na DH Podkonice 2009

Propozície na DH Podkonice 2009

Názov pretekov: RIDE Cup 2009 - DH Podkonice

Usporiadateľ a organizátor: ŠK RIDE Slovakia

Termín konania: Sobota 9.5.2009
Peklo severu

Peklo severu

"Peklo severu" sa hovorí jednodenným cyklistickým pretekom odohrávajúcim sa na severe Francúzska. Boli zaradené do cyklistického Svetového pohára, neskôr do série ProTour a po roztržke organizátorov a vedenia UCI sú zaradené so Svetového kalendára. Tradične na začiatku apríla priťahujú nielen najlepších svetových cyklistov, ale aj tisícky fanúšikov. Víťaz Pekla severu sa stáva cyklistickou legendou.
AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly

AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly

Vážení športoví priatelia! 11. ročník AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly sa blíži. SCK CYKLO TOUR Súľov a obec Súľov - Hradná pre Vás v spolupráci s mediálnymi a reklamnými partnermi opäť pripravili atraktívny program a množstvo hodnotných cien. Nezabudnite si poznačiť aktuálny termín: 20.6.2009! Podujatie je zaradené do prestížnej iVELO Bikemarathon série 2009. Záštitu nad 11. ročníkom podujatia prevzali: predseda Národnej rady Slovenskej republiky - Mgr. Pavol Paška a predseda Žilinského samosprávneho kraja - Ing. Juraj Blanár.
Otvorenie XC sezóny

Otvorenie XC sezóny

Klub priateľov horskej cyklistiky usporiada tradičné otvorenie MTB XC sezóny na Slovensku - KÚPELE TURČIANSKE TEPLICE TURIECKAP 2009 v termíne 18.apríla 2009 v lesoparku Bôr Turčianske Teplice. Pretek sa uskutoční na tradičnej technickej trati.
CANNONDALE Kráľ Záhoria MTB Maratón 2009

CANNONDALE Kráľ Záhoria MTB Maratón 2009

HERTLSPORT-Peter Hertl, H-TRIATHLON TEAM Skalica organizujú 25.4.2009 prvý ročník preteku na horských bicykloch CANNONDALE Kráľ Záhoria MTB Maratón 2009. Jedná sa o 40km maratón na horských bicykloch. Pretek sa bude konať v rekreačnej oblasti Skalica- Zlatnícka dolina. Organizátormi sú otec a syn Hertlovci. Riaditeľom tohto preteku je Peter Hertl junior, ktorý nám o príprave tohto podujatia prezradil viac v tomto rozhovore.
Preteky za slnkom

Preteky za slnkom

Paríž – Nice, nazývané aj Course au Soleil (preteky za slnkom), sú profesionálne etapové cyklistické preteky, ktoré sa konajú začiatkom marca. Prezývku Course au Soleil získali preto, lebo zvyčajne na štarte vládne chladné, veterné a sychravé počasie, postupne ako sa pretekári prepracovávajú k Stredozemnému moru, sa oteplieva a poslednú etapu v Nice zvyčajne absolvujú už v krátkych nohaviciach a dresoch s krátkymi rukávmi.
Lapland SnowBike expedition

Lapland SnowBike expedition

Snow-bike outdoor po Laponsku je pořádán pro skupiny 5 – 8 lidí. Trasy jsou voleny po cestách sněžných skútrů nebo silničkách s noclehy na pravých dřevěných srubech. Tyto výlety jsou dobrodružné úniky z přetechnizovaného světa a od svazujícího komfortu do náruče čisté přírody...
L’Eroica aj tento rok

L’Eroica aj tento rok

... Poskytuje prostredie cyklistiky čias dávno minulých - prach alebo bahno, bez technickej pomoci, bez organizovaného občerstvenia, krásnu a náročnú trasu - to je duch Eroici, príležitosti ukázať schopnosť prispôsobiť sa a trpieť. Poskytuje autentické prostredie, aké bolo v časoch cyklistických gigantov, ktorých obraz môžeme nájsť v literárnych a filmových legendách.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up