Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Author Bikemaratón Súľovské skaly

Author Bikemaratón Súľovské skaly

Vážení priatelia! Pred nami je jubilejný 10. ročník AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly. Pripravené sú nové trasy, ktoré Vás zavedú na miesta, ktoré nie sú pre bikerov bežne prístupné - až na hranicu rezervácie priamo ku jedinečným skalným výtvorom v Súľovských vrchoch. Nezabudnite si poznačiť termín : 21.6.2008 !
M-SR v 4X v Košiciach

M-SR v 4X v Košiciach

Dňa 12-13.4.2008 sa na dráhe na Lidickom námestí (Furča) v Košiciach uskutočnia Majstrovstvá Slovenska vo fourcrosse.
Viac info v propozíciách:
Beskidy MTB Trophy 2008 - súťaž ukončená

Beskidy MTB Trophy 2008 - súťaž ukončená

Koniec mája, srdce Beskýd, malebná Istebna...
VÝZVA PRE OZAJSTNÝCH BIKEROV. A teraz aj výzva pre návštevníkov MTBiker.sk, ktorí majú možnosť vyhrať štartovný balík v hodnote 4.000 Sk a zúčastniť sa tak na tejto ojedinelej akcii. Súťaž ukončená - máme víťaza
TuriecKAP 2008 - otvorenie XC sezóny

TuriecKAP 2008 - otvorenie XC sezóny

Pozývame všetkých vyznávačov cross-country na tradičné otvorenie sezóny v Turčianskych Tepliciach. V rámci 1.kola Slovenského pohára si to na technickej trati rozdajú všetky vekové kategórie.
Poď na Majstrovstvá sveta v MTB!

Poď na Majstrovstvá sveta v MTB!

Poď na Majstrovstvá sveta v horskej cyklistike, alebo len tak bikovať do DOLOMITOV. Cyklistický spolok Žilina Vám ponúka možnosť zúčastniť sa Majstrovstiev sveta v horskej cyklistike, ktoré sa uskutočnia v talianskom Val di Sole.
Súťažný poriadok SP DH 2008

Súťažný poriadok SP DH 2008

Ak sa chystáte tento rok na DH preteky na Slovensku, odporúčam prečítať si tento materiál: SÚŤAŽNÝ PORIADOK SLOVENSKÉHO POHÁRA MTB DH NA ROK 2008. Nachádza sa tu aj kalendár Slovenského pohára v zjazde
Beskidy MTB Trophy 2008

Beskidy MTB Trophy 2008

Beskydy sú kultovým miestom poľských bikerov. Vysoké hory sú popretkávané sieťou turistických ciest, ktoré ponúkajú i množstvo príležitostí ako preveriť svoje zručnosti. Takmer každý vrchol v tejto oblasti ponúka všetko, čo potrebujete k ozajstnej jazde na biku! Naviac je táto oblasť, kde sa koná jeden z najkrajších a najobtiažnejších cyklistických závodov v Poľsku, obohatená o chodníky vedúce po území Českej a Slovenskej republiky.
FROZEN BACKYARD dirt contest

FROZEN BACKYARD dirt contest

Pozývame Vás na dirt contest Frozen Backyard, ktorý sa uskutoční 17.11 na Ostrove v Trenčíne. Akcia presunutá na neurčito kvôli zhoršeným poveternostným podmienkam
Cyklokritérium Kremnica

Cyklokritérium Kremnica

CVČ Cvrček Kremnica vás pozýva na Cyklokritérium Kremnica 30.09.2007 o Pohár primátorky mesta.
4. ročník CYKLOMARATÓNU SLOVENSKÝ RAJ

4. ročník CYKLOMARATÓNU SLOVENSKÝ RAJ

CYKLOMARATÓN SLOVENSKÝ RAJ nadväzuje na podujatia pre širokú cyklistickú verejnosť a aktívnych športovcov. Je určený pre náročnejších vyznávačov horskej cyklistiky, vhodný pre zdatnú mládež od 15 rokov, mužov a ženy, seniorov a veteránov nevynímajúc.
Tradíciou podujatia je sprístupnenie najkrajších miest Slovenského raja počas pretekov, nakoľko sú to miesta s najvyšším stupňom ochrany a sú celoročne prísne chránené.
II. ročník  GRAND PRIX SLOVALCO

II. ročník GRAND PRIX SLOVALCO

II. ročník GRAND PRIX SLOVALCO

5. kolo SLOVENSKÉHO POHÁRA MTB XC

FINALE SLOVENSKÉHO POHÁRA 2007

Propozície na tieto preteky nájdete v článku...
Pozvánka do Podkoníc

Pozvánka do Podkoníc

Už o necelé dva týždne (v sobotu 8-eho septembra) sa v Podkoniciach pri Banskej Bystrici opäť koná „letecký deň“ - Finále RIDE Cup-u 2007. Kto to už niekedy zažil, vie o čom točím a kto nezažil, srdečne ho pozývam zistiť to...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up