Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Trať Majstrovstiev SR v maratóne

Trať Majstrovstiev SR v maratóne

Vlado Oprenčák: Dňa 8. 7. som mal možnosť robiť sprievodcu na trati Brutale skúseným borcom Miroslavovi Hulejovi, Milanovi Jánošíkovi, Igorovi Otiepkovi, Tomášovi Hauserovi a Miroslavovi Kováčikovi – víťazovi posledného ročníka a účastníka všetkých doterajších ročníkov za účelom najazdenia trate. Využil som ich súhlas a ochotu k vyjadreniu sa na naše otázky týkajúce sa blížiaceho podujatia, ktoré je zároveň aj vrcholom sezóny 2007 (Majstrovstvá SR v MTB maratóne).
Tour de France 2007: pred štartom

Tour de France 2007: pred štartom

Štart 7. júla blízko Trafalgarského námestia v Londýne, tradičný cieľ 29. júla na Elyzejských poliach v Paríži, prológ a 20 etáp v celkovej dĺžke 3550 km, šesť etáp s horským profilom, 21 ťažkých kopcov, 11 rovinatých etáp, dve individuálne časovky, vrátane prológu 117 km jazdy proti chronometru, 3 horské závery, 2 voľné dni, chýbajúci vlaňajší víťaz Floyd Landis, chýbajúce štartové číslo jeden a opäť bez slovenského zastúpenia, no s viacerými favoritmi - to je stručná charakteristika 94. ročníka najťažších a najprestížnejších cyklistických pretekov na svete - Tour de France.
GEODIS ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK

GEODIS ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK

4. ročník

MAJSTROVSTVÁ SR V MTB MARATÓNE 2007

21. JÚL 2007

Slovenský pohár MTB maratónov

Súľovský Bikemaratón za dverami

Súľovský Bikemaratón za dverami

Už len pár dní ostáva do štartu 9. ročníka AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly, ktorý organizuje SCK CYKLO TOUR Súľov v spolupráci s obecným úradom Súľov – Hradná. Dňom D je pre organizátorov 23.jún 2007. V atraktívnom prostredí Súľovských skál sa už robia prípravy na zvládnutie 600 - 900 štartujúcich z pravdepodobne 5 krajín a množstva divákov zo širokého okolia. Rozptyl 300 bikerov je spôsobený počasím. Na tento deň sa psychicky pripravuje aj cca 150 usporiadateľov...
GAZÁRKA Off Road H-TRIATHLON 2007

GAZÁRKA Off Road H-TRIATHLON 2007

Terénny triatlon v rekreačnej oblasti Gazárka je ozajstná výzva pre každého, kto má rád 100% off road na piesku. Tieto preteky poriadame v spolupráci s priateľmi zo Šaštína a hlavnú zásluhu na tom, že sa terénny triatlon na Gazárke udomácnil má Vojtech Stacha. Všetky trate sú situované do areálu rekreačnej oblasti. Profil cyklistickej a bežeckej časti je rovinatý ale vďaka piesočnatému podkladu je trať preteku pomerne náročná. Súčasťou hlavného preteku jednotlivcov je aj pretek trojčlenných štafiet JA-TY-ON.
Pozvánka na RIDE Cup 2007 #2 – DH Donovaly

Pozvánka na RIDE Cup 2007 #2 – DH Donovaly

Kto vlani nezažil, aký je to pocit mať raketový pohon, má šancu už o necelé dva týždne - 17. júna na Donovaloch!!! V tejto pozvánke preberiem viac-menej len info pre pretekárov. Divákom môžem odporučiť jedine prísť, lebo kto naživo neuvidí, z fotiek a videí neuverí...
Adrenalin Cup 2007

Adrenalin Cup 2007

Bývalý mistr světa v běhu na lyžích Martin Koukal a nejspíš i jeho reprezentační kolega a stříbrný olympijský medailista Lukáš Bauer, budou v letošním roce největšími hvězdami tradičního Adrenalin Cupu, extrémního závodu čtyřčlenných štafet. Již jedenáctý ročník adrenalinového klání se uskuteční v sobotu 23. června, opět v krásném prostředí povodí řeky Ostravice, ve městečku Ostravice v Beskydech pod Lysou Horou. Na týmy čekají obtížné trasy při běhu do vrchu, paraglidingu, jízdě na horském kole a na kajaku.
MTB Maratón Medzihorím 2007

MTB Maratón Medzihorím 2007

Srdečne Vás pozývame na v poradí štvrtý ročník horského cyklomaratónu s názvom BIKE Maratón Medzihorím, tentokrát s príznačným označením 2007. Už štvrtýkrát Vás pozývame do mesta Partizánske, ktoré sa natrvalo stalo centrom BIKE Maratónu Medzihorím. Pozývame Vás do prekrásnej oblasti medzihoria pohorí Vtáčnik a Tríbeč, pozývame Vás užiť si jeden jarný víkend a prejsť si trate hlavne Vášho cyklomaratónu.
Craft Bike Trans Germany

Craft Bike Trans Germany

Poslední měsíc příprav čeká účastníky prvního ročníku nového etapového závodu na horských kolech Craft Bike Trans Germany. Závod startující 9. června blízko německo-francouzské hranice vyvrcholí 16. června na pomezí Německa a České republiky, kousek od Božího Daru. Svým charakterem by se Craft Bike Trans Germany měla stát jednou z německých cyklistických akcí roku. Díky blízkosti k ČR by tento závod mohl být zajímavý i pro české bikery.
Red Bull Film Your Ride 2007

Red Bull Film Your Ride 2007

Jedinečná príležitosť pre všetkých - profíkov aj amatérov, čo na snowboarding, skateboarding, bike a freeskiing pozerajú cez hľadáčik kamery. Pod taktovkou snowboardistky Jany Šeďovej sa začína 2. ročník filmového festivalu Red Bull Film Your Ride, ktorý opäť ponúka príležitosť prezentovať max. 6 minútové videá.
Propozície SP DH #1 - Straník - Žilina

Propozície SP DH #1 - Straník - Žilina

Prvé kolo Slovenského pohára sa uskutoční už tento víkend 5-6. mája na Straníku pri Žiline. Tu nájdete propozície tejto akcie
Propozície RIDE Cup #1 - DH Polomka

Propozície RIDE Cup #1 - DH Polomka

Pozvánka a propozície 1. kola Ride Cupu - obľúbená DH Polomka. Odštartuje sa v nedeľu 20.5.2007 v lyžiarskom stredisku Polomka - Bučník.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up