Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

VINOHRADSKÝ ŠTEK MTB 2006 1.kolo

VINOHRADSKÝ ŠTEK MTB 2006 1.kolo

1.kolo obľúbenej súťaže vo Vinohradoch nad Váhom sa pôjde už 30.4.2006. Tu je všetko, čo potrebujete pred štartom.
MILK-AGRO CUP

MILK-AGRO CUP

MILK-AGRO CUP: preteky horských bicyklov MTB-XC na Šanci nad Sabinovom sa uskutočnia 30.4. Tu sú propozície...
Author bikemaratón Súľovské skaly 2006

Author bikemaratón Súľovské skaly 2006

Začiatok júna sa už pravidelne stal termínom stretnutia bikerov v nádhernom prostredí Súľovských skál. 8. ročník športovo – spoločenského podujatia na tradičných trasách, ale s novým názvom AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly má termín - 3.jún 2006.
1. Košický Bikemaratón

1. Košický Bikemaratón

Vytrvalostné terénne preteky horských bicyklov určené pre všetky kategórie pretekárov bez rozdielu pohlavia. Hoci má v názve 1., ide o tretí ročník populárneho maratónu, ktorý má centrum v Jahodnej pri Košiciach. Termín tohtoročnej akcie je 26.8.2006
Author Panda Maratón 2006

Author Panda Maratón 2006

Tradičné odštartovanie maratónskej sezóny sa volá Author Panda Maratón. Ako obvykle, aj tento rok sa uskutoční druhú májovú sobotu, 13.5.2006 v tradičnom priestore Topolčianskeho futbalového štadiónu.
SP DH Polomka

SP DH Polomka

Známa DH Polomka sa pôjde 21.mája 2006 ako 1. kolo Slovenského pohára v zjazde. Všetky podrobnosti, propozície i plagát nájdete tu.
V Rači zorganizujú Memoriál Vlastimila Ružičku

V Rači zorganizujú Memoriál Vlastimila Ružičku

V pätnásty aprílový deň si v bratislavskej Mestskej časti Rača uctia pamiatku na svojho slávneho obyvateľa, cestného cyklistu Vlastimila Ružičku (*1925 +1985). Organizátori pretekov Memoriál Vlastimila Ružičku pozývajú všetkých nadšencov cyklistiky v sobotu 15. apríla na vrchársku časovku. Osobitne radi privítajú školskú mládež, ktorá aj v minulom roku bojovala v najpočetnejšom zastúpení (oddiel, skupina, alebo škola) o sladkú odmenu v podobe torty.
Pozvánka na GALAXY Zručský MTB maraton

Pozvánka na GALAXY Zručský MTB maraton

Zaškrtnutá sobota v kalendáři mi do očí tluče,
je to přece jasný, musím jet do Zruče!!!
Konec zimního lenošení, z postele se zvedám,
přihlášku na závod Galaxy Anlen série hledám.

Posázaví to je krásná krajina,
to převýšení v propozicích je asi nějaká kravina...
APACHE JESTŘEBÍ HORY 2006

APACHE JESTŘEBÍ HORY 2006

Již dvakrát se v podkrkonošské Úpici konal cyklistický festival Apache Jestřebí hory a jinak tomu nebude ani letos. Třetí ročník se uskuteční ve dnech 23. – 25. června a vězte, že se opět můžete těšit na pořádnou bajkovou pařbu.
BBB Otvorenie XC sezóny až 22.4!

BBB Otvorenie XC sezóny až 22.4!

Kvôli zlým poveternostným podmienkam (stále haldy snehu na trati) sa termín otvorenie XC sezóny presúva na 22.4. Konať sa bude tradične pri Turčianskych Tepliciach, všetko podstatné nájdete v tomto článku.
MA – KA – DO

MA – KA – DO

MA-lé KA-rpatské DO-brodružstvo na horských bicykloch. Základné pravidlá dobrodružstva:
Sú to orientačné preteky dvojíc - na horských bicykloch . Počas vopred zvoleného časového limitu – 2 hodiny R+D, 3 alebo 5 hodín ostatní, majú pretekári úlohu získať čo najvyšší počet bodov tak, že navštívia čo najviac kontrolných stanovíšť (KS), podľa možnosti s čo najvyšším bodovým ohodnotením...
SCOTT Chřibská 50 MTB

SCOTT Chřibská 50 MTB

Už po čtvrté a opět jinak. Se spoustou novinek, které budou doufám ke spokojenosti účastníků vstupujeme 15.dubna 2006 do bikové závodní sezóny ve Chřibech.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up