Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pp

Vianočné darčeky pre športového jazdca PR článok

Vianočné darčeky pre športového jazdca

Nechávate si nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu alebo potrebujete malú inšpiráciu? Vybrali sme pre vás niekoľko tipov vhodných pre športového jazdca.
Blatníky - keď je funkcia dôležitejšia ako vzhľad PR článok

Blatníky - keď je funkcia dôležitejšia ako vzhľad

Nie je zlé počasie, len zle vybavený cyklista. Teda aspoň to sa hovorí a blatníky vedia jazdu v zlých podmienkach spraviť oveľa príjemnejšou. Prinášame niekoľko tipov.
Mazivá do extrémnych a nepriaznivých podmienok

Mazivá do extrémnych a nepriaznivých podmienok

Nenechávate sadať prach na bicykel v nepriaznivom, či zimnom počasí? Pozreli sme sa na mazivá do ťažkých podmienok, ktoré si plnia svoju hlavnú úlohu na výbornú.
Trenažéry - dobrá kondícia bez ohľadu na počasie

Trenažéry - dobrá kondícia bez ohľadu na počasie

Jesenné počasie prináša blato, vodu a špinavý bicykel, čo sa nie každému chce riešiť. Preto veľa ľudí volí práve tréning v pohodlí domova na trenažéri. Prinášame niekoľko tipov.
Oblečenie na zimu - čo sa môže hodiť

Oblečenie na zimu - čo sa môže hodiť

Jazdíte radi nielen v letných dňoch, ale i chladnejších podmienkach? Vybrali sme produkty z rôznych kategórií, ktoré by sa vám mohli hodiť.
Svetlá ako priorita pre celoročné jazdenie PR článok

Svetlá ako priorita pre celoročné jazdenie

Radi by ste jazdili celoročne? Vtedy sa zrejme nevyhnete ani jazde v noci, či v zhoršených podmienkach. Preto sme pre vás vybrali 8 svetiel, z ktorých si vyberie naozaj každý.
Dresy do horúcich letných dní PR článok

Dresy do horúcich letných dní

Je jedno či obľubujete užšie strihy dresov, alebo voľnejšie oblečenie. Počas letných horúčav je prvoradou podmienkou perfektný odvod potu a rýchloschnúci materiál.
Plášte pre XC a trail - rýchlosť aj potrebný grip PR článok

Plášte pre XC a trail - rýchlosť aj potrebný grip

Nájsť vhodnú kombináciu gripu, odolnosti a stále svižnej jazdy je úlohou výrobcov v tejto kategórii. Korene, kamene, asfalt, ale aj sucho a mokro sú podmienky, ktoré musí dobrý plášť zvládnuť.
Výbava pre malých bikerov PR článok

Výbava pre malých bikerov

Aj tí najmenší cyklisti ocenia dobre padnúci dres, či bezpečnú prilbu. Okrem toho je dôležité, aby ich jazda na bicykli bavila a stala sa koníčkom, nie utrpením.
Výbava pre enduro jazdca PR článok

Výbava pre enduro jazdca

Enduro jazdci majú špecifické potreby ohľadom výbavy, ktorá musí zniesť oveľa viac. Či už je to prilba, batoh alebo spoľahlivý plášť.
Dámske oddelenie - len si vyberte PR článok

Dámske oddelenie - len si vyberte

Dámske cyklistické oblečenie a doplnky musia spĺňať viaceré požiadavky. Okrem funkčných vlastností je dôležitý aj samotný vzhľad a dizajn. Vybrali sme niekoľko kúskov, ktoré tieto veci v sebe kombinujú.
Kraťasy pre každého cyklistu PR článok

Kraťasy pre každého cyklistu

Kvalitné krátke nohavice sú dôležitou, doslova klúčovou súčasťou výbavy každého cyklistu. Vybrať si z našej ponuky môžu ako cestní cyklisti, tak aj fanúšikovia horského jazdenia.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up