Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pp

Výbava pre najmenších – potešte svoje deti PR článok

Výbava pre najmenších – potešte svoje deti

Chcieť od vašich ratolestí, aby nikdy nespadli z bicykla, je nemožné. Nedokážeme to úplne ovplyvniť, ale čo môžeme urobiť, je zaobstarať im kvalitnú výbavu, ktorá ich ochráni pred zranením alebo pomôže pri jazde na bicykli.
Servisné náradie – čo by vám nemalo chýbať PR článok

Servisné náradie – čo by vám nemalo chýbať

Ak budete potrebovať utiahnuť uvoľnenú skrutku, vymeniť niektorý z komponentov alebo vyriešiť aj trochu vážnejší technický problém, s týmto náradím to zvládnete.
Výbava na trail - potom sa už len zabávajte PR článok

Výbava na trail - potom sa už len zabávajte

Kvalitná prilba, pohodlný dres, univerzálne tretry či spoľahlivé plášte - to je základ, ktorý využijete pri jazdení v technickom teréne.
Doplnky, ktoré využijete pri športovej jazde PR článok

Doplnky, ktoré využijete pri športovej jazde

Intenzívny výjazd. To je synonymum pre enormnú spotrebu energie a vysoké nároky na materiál bicykla. Avšak vďaka správnym doplnkom si ho môžete bez problémov vychutnať.
Batohy a chrániče – ochrana a pocit istoty PR článok

Batohy a chrániče – ochrana a pocit istoty

Vo chvíľach, keď potrebujete na trail so sebou zobrať niečo navyše a zároveň sa ochrániť v prípade pádu, uživíte kvalitný batoh, ale aj vhodné chrániče.
Letné dresy do extrémnych horúčav PR článok

Letné dresy do extrémnych horúčav

Táto časť roka si vyžaduje prispôsobiť jej aj náš šatník. Dôležité je nájsť si oblečenie, ktoré v najvyššej možnej miere spríjemní čas strávený na bicykli. Vybrali sme pre vás niekoľko kúskov, ktoré boli navrhnuté práve pre vyššie teploty.
Gravel do 2 500 € - zdravý kompromis PR článok

Gravel do 2 500 € - zdravý kompromis

Gravel jazdenie sa stáva veľmi obľúbeným druhom cyklistiky. Ak nechcete veľa investovať do nového bicykla, no zároveň chcete kvalitné komponenty, tak vám ponúkame modely s cenovkou do 2 500 €.
Bezpečnosť a jazda v noci – ponuka svetiel PR článok

Bezpečnosť a jazda v noci – ponuka svetiel

Na výjazdoch potrebujete byť videní a zároveň dostatočne vidieť na cestu pred sebou. Preto prinášame menší prehľad svetiel pre vaše bicykle.
Doprajte si radosť z jazdy – dámske modely do 1 000 € PR článok

Doprajte si radosť z jazdy – dámske modely do 1 000 €

Cyklistika nie je primárne o kvalite bicykla, ale ak zainvestujete do spoľahlivých komponentov, určite to nebudete ľutovať. Dámske modely okolo 1000 € to už vedia splniť.
Náradie pre nadšeného domáceho mechanika PR článok

Náradie pre nadšeného domáceho mechanika

Ak ste cyklista, ktorý rád rozoberá svoj bicykel, pravidelne vymieňa komponenty a ladí detaily, potom sa vám hodí aj vhodné náradie.
XC modely s top výbavou – zaslúžite si to najlepšie PR článok

XC modely s top výbavou – zaslúžite si to najlepšie

V súboji o každý jeden watt sa hodí aj poriadny nástroj. V tomto zmysle ide o karbónové špeciály, postavené na vrcholných technológiách cyklistického sveta.
Základný servis – aby vám nič nechýbalo PR článok

Základný servis – aby vám nič nechýbalo

K jazdeniu neodlučiteľne patrí aj údržba, servis a v neposlednom rade núdzové riešenie problémov, na ktoré je potrebné vybaviť sa správnymi nástrojmi a doplnkami.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up