Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Presovsky Kraj

Prešov singletrailz - Pohodové singláče pri Prešove

Prešov singletrailz - Pohodové singláče pri Prešove

Jazdenie je proste zábava a treba si ho užívať. Pozrite sa na pohodičkový výlet po singláčoch z okolia Prešova za zvukov píšťalky :). Video do fóra v téme Bajkerské videá pridal pol.
Prešovské singletracky

Prešovské singletracky

Na viacerých miestach po Slovensku vznikajú postupne parádne trate na jazdenie, o ktoré sa starajú partie bike nadšencov. Ako dobre sa po takýchto singláčoch jazdí, tak minimálne podobne dobre sa aj pozerá na kvalitne spracované slovenské video z jedného takéhoto miesta...
Tri dni v divočine alebo kde sa vlastne na východe bajkuje?

Tri dni v divočine alebo kde sa vlastne na východe bajkuje?

Pamätáte si ešte predĺžený víkend na prelome augusta a septembra? Dobrý, že? Ako pre koho. Pre kamoša, ktorý z Košíc sťahoval priateľku asi žiadna výhra, ale pre mňa – hell yeah! Sťahovanie totiž znamenalo prázdne auto pre mňa a môj bajk zo západu na východ plus nocľah v metropole východu. Teraz vôbec nehovorím o Prešove, sorry koňare (hoci o EnduRobovi sa mi už aj sníva, pri najbližšej príležitosti som tam ako na koni).
Cyklisti na diaľnici alebo aké to bolo na ŠKODA Bike & Tour

Cyklisti na diaľnici alebo aké to bolo na ŠKODA Bike & Tour

Uplynulú sobotu si mohli východniari vychutnať akciu, ktorá rozhodne nepatrí do kategórie tuctových. Vďaka podujatiu Škoda Bike & Tour si mohli aj fanúšikovia nemotorovej dopravy vychutnať jazdu po diaľnici D1 medzi Prešovom a Košicami.
ŠKODA Bike & Tour 2014 štartuje už čoskoro PR článok

ŠKODA Bike & Tour 2014 štartuje už čoskoro

Prijmite pozvanie na Slovenský cyklistický unikát a podporte dobrú myšlienku. Už onedlho štartuje prvý ročník netradičného cyklo podujatia pre všetkých – ŠKODA BIKE & TOUR 2014.
Diaľnica plná cyklistov PR článok

Diaľnica plná cyklistov

Trojdňový program nabitý všetkým čo sa dvoch kolies týka, dve mestá symbolicky spojené v jedno a netradičné vyvrcholenie v podobe spoločnej cyklojazdy po uzavretej diaľnici D1, aj o tom bude ŠKODA BIKE & TOUR 2014.
Program podujatia je rozdelený do troch hlavných pilierov. Námestie pred OC Aupark v Košiciach sa v termíne 5. - 7. jún 2014 zmení na jedinečné EXPO prezentujúce renomované cyklistické značky, podujatia, „bike friendly“ rekreačné zariadenia, cyklistické dovolenky, servisné služby a iné.
Rozhovor so Slovenskou Mountainbikingovou Asociáciou aj o budovaní singletrackov

Rozhovor so Slovenskou Mountainbikingovou Asociáciou aj o budovaní singletrackov

SloMBa sa do pamäti širokej verejnosti vryla už v roku 2008, kedy bola prezentovaná ako projekt, ktorý mal zastrešiť výstavbu singlov na Slovensku. Po krátkej ale intenzívnej aktivite SloMBa pomaličky začala upadať až sa úplne stratila z dohľadu a povedomia. O nových začiatkoch občianskeho združenia sme sa rozprávali s Luciou Pastorekovou, ktorá je členkou partie ľudí, ktorá stojí za reštartom SloMBy.
Prešovský velodróm sprístupnia aj pre verejnosť

Prešovský velodróm sprístupnia aj pre verejnosť

Dve desaťročia chátrajúci cyklistický velodróm v Prešove dostáva novú tvár. V sobotu 13. októbra o 10.00 h ho slávnostne verejnosti sprístupní prešovská radnica, ktorá so športovými klubmi a podnikateľským zázemím vytvorila z niekdajšieho uzavretého cyklistického stánku viacúčelové zariadenie pre aktívne trávenie voľného času. Slávnostný otvárací ceremoniál vyvrcholí koncertom country speváka Alana Mikušeka.

Dirtkemp Prešov

Dirtkemp Prešov

Prešlo už pár dní, čo Jamatono na Bikemagazíne otvoril staronovú tému a to Dirtkemp Prešov. Čo to teda ten Dirtkemp je, kde to bude a kedy, Vám prinášame v tomto rozhovore.
Šarišský cyklomaratón 2005 - 2. ročník

Šarišský cyklomaratón 2005 - 2. ročník

Propozície Šarišského cyklomaratónu, ktorého 2.ročník bude odštartovaný 7.5.2005 v Prešove a ktorého trasy sú rozmanité: 120, 60 a 28 km. Je si z čoho vyberať...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up