Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Progresscycle

CamelBak - Poriadny batoh s vodným rezervoárom PR článok

CamelBak - Poriadny batoh s vodným rezervoárom

Značka CamelBak, ktorá batohu s vodným rezervoárom dala meno, predstavuje dokonalé riešenie hydratácie pri športovom výkone. Jej história siaha do roku 1989, kedy sa americký záchranár Michael Eidson rozhodol, že skúsi posunúť svoje hranice a zúčastní sa tradičného cyklistického závodu Hotter'N Hell 100 na 160 kilometrov.
Test: Prilba GIRO FATHOM - S hlavou v bezpečí aj pohodlne

Test: Prilba GIRO FATHOM - S hlavou v bezpečí aj pohodlne

Zdravie je to najcennejšie – počuli sme to už toľkokrát, že sa z toho stalo úplné klišé a často zabúdame, že je to naozaj pravda. Pri páde okrem komponentov, prípadne rámu môžeme poškodiť aj niečo oveľa cennejšie a to samého seba. Odreniny, prípadne zlomeniny sú ešte tie prijateľnejšie zranenia, ale čo ak v zjazde trafíte strom alebo zle doskočíte a buchnete si hlavu? Možných scenárov je neúrekom, často aj v meste. Vďaka firme Progress cycle, ktorá je dovozcom značky GIRO pre Slovensko a Česko (ako aj Camelbak, GIANT, LIV a ďalších) sme mali možnosť realizovať dlhodobý test jednej z najlepších MTB prilieb do GIRO. Ako sedí na hlave, ako funguje odvetranie aj konštrukčné vlastnosti si môžete bližšie pozrieť na nasledujúcich riadkoch.
GIANT: Technológia zadného tlmiča FlexPoint v plnom nasadení PR článok

GIANT: Technológia zadného tlmiča FlexPoint v plnom nasadení

FlexPoint prináša efektívny, ľahký zadný tlmič s jednoduchou údržbou, ktorý poskytuje rozsah tlmenia 120 mm. Vyberte si svojho nového šampióna z radov GIANT - Kolekcia 2015.
Liv - výhradne dámska cyklistická značka PR článok

Liv - výhradne dámska cyklistická značka

Na vývoji a dizajne bicyklov Liv sa ženy samy podieľajú, aby každý model spĺňal špecifické ženské požiadavky na pohodlie, dizajn, funkciu a ponúkol ich dokonalú súhru. Skrátka aby vaše zážitky z jazdy na bicykli boli čo najlepšie. Preskúmajte, čo všetko Liv ponúka ženám.
27.5“ novinky od Giantu PR článok

27.5“ novinky od Giantu

Rok 2014 bude nepochybne v znamení 27,5“ a tomuto trendu sa nevyhol ani Giant. Poďme sa teda bližšie pozrieť na niekoľko noviniek na nasledujúcu sezónu
PREDSTAVENIE XC A MX SORTIMENTU 2006 OD PROGRESS CYCLE

PREDSTAVENIE XC A MX SORTIMENTU 2006 OD PROGRESS CYCLE

Predstavenie a cenník vybraných produktov špeciálne určených na CROSS COUNTRY a MARATÓN na rok 2006 od firiem: GIANT, RAVO, MANITOU, ANSWER, BELL, GIRO, CAMELBAK, HUTCHINSON, FI´ZI:K, CRANKBROTHERS a dalších. V príspevku nájdete od top modelov XC a MX špeciálov, cez vidlice, prilby až po lacné riadítka či predstavce.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up