Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Propozicie

6. ročník Kráľovského MTB maratónu PR článok

6. ročník Kráľovského MTB maratónu

Propozície k 6. ročníku Kráľovského MTB maratónu
Kellys Green Bike Tour 2013 PR článok

Kellys Green Bike Tour 2013

Opäť po roku sa stretávame na známych nám miestach, aby sme sa spolu vybrali potrápiť svoje telo i ducha po malebných zákutiach Malých Karpát v rámci 5. ročníka Kellys Green bike Tour 2013. Príjemné lesné chodníčky, príjemno nepríjemné stúpania a klesania, potoky či lúky na Vás čakajú, trate tohtoročného cyklomaratónu zostávajú nezmenené. Takže máte možnosť si porovnať Váš dosiahnutý čas z minulého roku.
Horal 2013 PR článok

Horal 2013

Pravý vysokohorský cyklomaratón v oblasti Kráľovohoľských Nízkych Tatier. Najvyšší bod: Kráľova Hoľa 1946m! Na jej vrchol sa účastníci dostanú po absolvovaní 12km dlhého stúpania s prevýšením 1000m. z obce Šumiac.
Stupava Trophy 2013 PR článok

Stupava Trophy 2013

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Vás pozýva na 11. ročník športovo-kultúrneho podujatia STUPAVA TROPHY 2013. Bratislavský kraj je so svojou rozlohou 2.053 km2 najmenším krajom Slovenskej republiky, napriek tomu tu nájdete až 40 rôznych cyklotrás s celkovou dĺžkou viac ako 700 km. Náš región poskytuje horským cyklistom a XC bežcom rozsiahle trasy v malebnom prostredí pohoria Malé Karpaty, ktoré svojou krásou očaria srdce každého hobby bajkera a bežca. Návštevníci iste ocenia výhodné možnosti ubytovania a množstvo gastronomických prevádzok aj s regionálnymi špecialitami. V jedinečnom prostredí Bratislavského regiónu sa konajú najznámejšie slovenské preteky pre hobby športovcov.
Okolo Domaše 2013 PR článok

Okolo Domaše 2013

Máš rád slnko nad hlavou, liečivé ticho prírody, ale aj pedále pod nohami a čulý ruch cyklistických bŕzd? Tiež rád obdivuješ krásy prírody zo sedla svojho bicykla a radosť z pohodovej jazdy je pre teba viac než športové výsledky? Chýba ti na cyklistickej mape podujatie pre všetkých, bez ohľadu na vek, s príjemnou rodinnou atmosférou?
Salzkammergut trophy 2013 PR článok

Salzkammergut trophy 2013

S více než 4.000 účastníky z 37 zemí je Salzkammergut Trophy největším MTB maratonem v Rakousku. Dlouhá smyčka regionem UNESCO Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut platí mezi nejimpozantnější bikemaratonské trasy v Evropě. Vedle sedmi různě dlouhých tras čeká na účastníky bohatý program, který všem připraví nezapomenutelné zážitky v Bad Goisernu: eliminátor, sjezd jednokolek, dětské závody Junior-Trophy, výlety vrtulníkem, živé přenosy na zdi s LED, slavnostní stan, disco, divácky atraktivní místa, lezeckou Klettersteig-Tour, Pasta-Party, módní přehlídka, Expo atd.
Majstrovstvá SR a ČR s atraktívnymi menami i programom

Majstrovstvá SR a ČR s atraktívnymi menami i programom

Petrovia Sagan i Velits, možno Čech Roman Kreuziger, atraktívny dojazd na štadióne sú hlavnými lákadlami tohtotýždňových majstrovstiev Slovenska a Česka v cestnej cyklistike v Dubnici nad Váhom. Program šampionátu sa začne vo štvrtok 20. júna časovkami a vyvrcholí v nedeľu 23. júna atraktívnych pretekmi mužov elite.
 6. kolo Slovenského pohára BMX 2013 PR článok

6. kolo Slovenského pohára BMX 2013

Propozície Majstrovstiev SR BMX jednotlivcov 2013, 6. kola Slovenského pohára BMX 2013 a Voľných pretekov pre neregistrovaných jazdcov, aj na horských bicykloch
Downtown Vranov 2013

Downtown Vranov 2013

Propozície k prvému ročníku downhill pretekov, ktorých trať vedie ulicami Vranova nad Topľou
KLONDIKE Bike Maraton 2013 PR článok

KLONDIKE Bike Maraton 2013

Sme vášniví nadšenci cyklistiky a naše bajky nás priviedli do oblasti Považského Inovca. A práve tu vznikol nápad priviesť sem cyklistov , MTB bikerov , cykloturistov , výkonnostných cyklistov a všetkých nadšencov tohto krásneho športu , aby si zmerali sily na 0 - tom ročníku MTB – maratónu v oblasti Považský Inovec. Táto oblasť je lákavá aj pre všetkých ľudí obdivujúcich krásy našej prírody. Pohorie Považský Inovec patrí do Fatransko - tatranskej oblasti západných Karpát, zabieha do Podunajskej nížiny. Na severe ho ohraničuje Jastrabské sedlo, na juhu sa dotýka mesta Hlohovec. Na východe ho obopína Nitrianska a na západe Považská kotlina. Najvyšším vrchom je Inovec ( 1042 m.n.m. , 15 km od obce Podhradie ), ďaľšie kopce – Bezovec (743 m.n.m.), Krahulčie vrchy – Marhát (748 m.n.m. ). Desiatky kilometrov značených trás otvoria prekrásne výhľady ako napr : Palúch pod Inovcom (1004), rozhľadňa na Panskej Javorine (943 ), Vtáčí Vŕštek (910), rozhľadňa na Marháte (748 ), Bezovec (743 ), Tematín (564 ), Topoľčiansky hrad (525), Skalka nad Hubinov (377), Visiace skaly pod Gajdou.
4. kolo Slovenského pohára BMX 2013 PR článok

4. kolo Slovenského pohára BMX 2013

Propozície 4. kola Slovenského pohára BMX 2013 a Voľných pretekov pre neregistrovaných jazdcov, aj na horských bicykloch
FESTINA 24 HODÍN MTB PR článok

FESTINA 24 HODÍN MTB

Pozvánka na ďalšíu zo série 24 hodinoviek zaradených do DEMA ČESKOSLOVENSKÝ SERIÁL 24 HODÍN MTB 2013
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up