Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Propozicie

Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v  zimnom triatlone PR článok

Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v zimnom triatlone

Propozície k medzinárodným majstrovstvám Slovenska v zimnom triatlone, ktoré sa uskutočnia druhú februárovú nedeľu v Zuberci.
Po 7 rokoch sa zopakuje britský úvod Tour de France

Po 7 rokoch sa zopakuje britský úvod Tour de France

Cyklistická Tour de France sa po siedmich rokoch vráti do Veľkej Británie, v ročníku 2014 sa tam uskutočnia úvodné tri etapy pretekov. Organizátori na čele s Christianom Prudhommom opäť zavrhli tradičný formát s prológom alebo časovkou družstiev a 5. júla v rovinatej prvej etape z Leedsu do kúpeľného mesta Harrogate v severoanglickom kraji Yorkshire dajú šancu vyniknúť šprintérom.
1. Zimný MTB maratón na Slovensku PR článok

1. Zimný MTB maratón na Slovensku

Pozvánka a propozície k piatemu ročníku prvého zimného MTB maratónu na Slovensku.
Craft 1000 Miles Adventure PR článok

Craft 1000 Miles Adventure

Jedinečný závod Honzy Kopky pro dobrodruhy
Non-stop závod bez podpory napříč Česko-Slovenskem
Zelená Tvár 3- Goldsprint PR článok

Zelená Tvár 3- Goldsprint

Tretie pokračovanie extrémnych mestských cyklo šprintov tentokrát v interiéri na trenažéroch. Prídite si zasúťažiť, zapotiť, vytancovať a zabaviť sa až do zozelenenia tváre!
Petržalská indoor časovka v Športservise PR článok

Petržalská indoor časovka v Športservise

Nultý ročník Petržalskej časovky práve prebieha!

Navštívte predajňu Športservis v Petržalke a vyskúšajte svoju cyklistickú formu na prvom indoorovom preteku. Na trenažéri ELITE REAL POWER prejdete trasu dlhú 5 km s prevýšením 209 m. Pretekať môžete na vlastnom bicykli alebo na testovacom Giant TCR 105 v. 58cm.
Jubilejná Tour de France z Korziky do nočného Paríža

Jubilejná Tour de France z Korziky do nočného Paríža

Jubilejný 100. ročník cyklistických pretekov Tour de France sa začne 29. júna na ostrove Korzika a vyvrcholí 21. júla etapou od zámku Versailles na už tradičné miesto na známom parížskom bulvári Champs-Élysées, kde sa bude prvýkrát v histórii finišovať za súmraku. Trasu s dĺžkou 3360 km predstavili v tieni škandálu okolo Lancea Armstronga organizátori v stredu v Paríži. Na cesty ostrova Korzika zavítajú najlepší cyklisti Tour prvýkrát.
MTB XC KOŠICE- Bankov PR článok

MTB XC KOŠICE- Bankov

Srdečne pozývame všetkých fanúšikov MTB na finálové 5.kolo Košickej MTB XC série, ktoré sa uskutoční dňa 14.10.2012 v Košiciach v rekreačnej oblasti Bankov. Súčasťou finálového preteku budú aj detské preteky.
Ezakimak 2012-časovka do vrchu PR článok

Ezakimak 2012-časovka do vrchu

Propozície k časovke do vrchu ktorá sa uskutoční už tento víkend v obci Bobrovec a ktorej hlavným organizátorom je Skialp Bobrovec
Skate, Street & Bike Jam

Skate, Street & Bike Jam

ROZBAĽ TO, BRATISLAVA!

Jam na koniec leta nesmie chýbať, a preto ti prinášame akciu, ktorá nesie klasické prvky každého dobrého jamu. Nezáleží na veku ani na pohlaví, tak zober dosku, bike, nahoď swaq a loptu, prosím ťa, nechaj doma, už aj tak bude dosť teplo.
Žilinská 700ka

Žilinská 700ka

Ahoj športovci a priatelia športu!

Pozývame Vás na preteky Žilinská 700ka ktoré sa uskutočnia na Straníku pri Žiline na Slovensku.
Žilinská 700ka je pretek organizovaný k 700 – mu výročiu založenia mesta Žilina. Ide o prvé podujatietakéhoto druhu v oblasti Žiliny a jedného s prvých na území Slovenska. Je to športovo náročný tímový pretek v zložení cyklista – paraglidista – bežec, celková dĺžka trate je 13 640 m s prevýšením 940 m. Pretekári štartujú na Straníku pri Žiline a trať vedie katastrami obce Teplička nad Váhom a Zástranie.
Púchovský MTB MARATÓN 2012

Púchovský MTB MARATÓN 2012

Bikeri z Púchova vás pozývajú na druhý ročník Púchovského MTB maratónu ktorý je súčasťou GELACTIV VALAŠSKOPOVAŽSKEJ MTB SÉRIE.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up