Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Racianska Casovka

Pozvánka: MTBIKER Šprintpolom 2022 - záver sezóny proti chronometru

Pozvánka: MTBIKER Šprintpolom 2022 - záver sezóny proti chronometru

Pomaly sa nám zjesenieva, pretekárske ambície sa ukladajú na zimný spánok a prichádza „off-season“. Prečo teda nevyužiť jednu z posledných šancí na dobrý výsledok?
Račianska časovka na fotografiách

Račianska časovka na fotografiách

Sviatok práce v Knižkovej Doline na Račianskej časovke prišlo "osláviť" 205 závodníkov. Počasie vyšlo na výbornú a kto si prišiel zajazdiť alebo sa len pozrieť, určite si prišiel na svoje. V hlavnej kategórií Muži 19 - 39 r. na trati 6 km s prevýšeníme 340 m zvíťazil Ján Gallik (1990) z Kaktus bike team časom 14:35.05. Druhý Martin Škopek (1986) zaostal za víťazom takmer o 50s a na treťom mieste skončil Jaroslav Štvrtecký (1981) so stratou 01:10.91 na víťaza.
Najrýchlejšia žena Andrea Juhásová absolvovala rovnakú trať za 18:19.59.
Výhercovia súťaže o štartovné na Račiansku časovku a vecné ceny s Prestigio City Triathlon Bratislava

Výhercovia súťaže o štartovné na Račiansku časovku a vecné ceny s Prestigio City Triathlon Bratislava

Ako zvyčajne stačilo odpovedať na jednoduchú otázku a boli ste v hre.
Pozvánka: Račianska časovka 2014 PR článok

Pozvánka: Račianska časovka 2014

Propozície k štvrtému ročníku Račianskej časovky, ktorá je zároveň prvým kolom Bratislava Region Cup 2014 pod patronátom starostu MČ Bratislava - Rača.
Račianska časovka už o pár dní PR článok

Račianska časovka už o pár dní

Propozície k tretiemu ročníku Račianskej časovky, ktorá je zároveň druhým kolom Župného pohára „Na bicykli deťom“ pod patronátom starostu MČ Bratislava - Rača
Župný pohár Na bicykli deťom opäť pomôže deťom s onkologickými ochoreniami PR článok

Župný pohár Na bicykli deťom opäť pomôže deťom s onkologickými ochoreniami

Bratislavská župa organizuje 2. ročník charitatívneho športového podujatia – Župný pohár „Na bicykli deťom“, z ktorého výťažok bude opäť venovaný na pomoc onkologicky chorým deťom. Po minuloročnej úspešnej premiére je tak pre milovníkov cyklistiky aj tento rok pripravená bohatá cyklistická sezóna. Oproti minulému roku je podujatie rozšírené o jeden pretek. BIKE JAM Kuchyňa síce tento rok nebude, ale pribudla Svätojurská cykločasovka a pretek Okolo Bratislavy.
Račianska časovka 2012, 2. ročník

Račianska časovka 2012, 2. ročník

2. kolo Župného pohára „ Na bicykli deťom“ pod patronátom starostu MČ Bratislava - Rača a zároveň druhý ročník obľúbenej časovky v Bratislave - Rači. Príďte si vyskúšať svoju jarnú kondičku na 6km trati s prevýšením 340 metrov už 1.5.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up