Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Reportaz

V 4. kole SP triumf Boudného a Števkovej

V 4. kole SP triumf Boudného a Števkovej

Majstrom Slovenska v cross country v horskej cyklistike sa vo štvrtok v Kláštore pod Znievom stal pretekár klubu Dukla Trenčín Maroš Kováč. Ten v cieli predstihol Milana Barényiho (ŽP Šport Podbrezová), tretí dojazdil Patrik Kuril (Merida). Medzi ženami bola najrýchlejšia Janka Števková z CK MTB Dohňany, druhá skončila Ľubomíra Kalinová (Klimatex Pezinok), tretie miesto obsadila Katarína Uhláriková (ELK).
Súľovský Bikemaratón 2007 – report

Súľovský Bikemaratón 2007 – report

Ešte v marci som si povedal, že tento rok absolvujem aspoň jeden maratón a z termínových kritérii voľba padla na Súľovský Maratón. A hoci som išiel na požičanom biku, mal najazdených dokopy 50 km, zažil kruté búrky a dažde, ktoré sa prehnali Slovenskom dni pred maratónom, svoje rozhodnutie som neľutoval.
Beskidy MTB Trophy 2007

Beskidy MTB Trophy 2007

Síce trochu oneskorene, ale predsa by som sa rád v tejto reportáži podelil o moje zážitky a skúsenosti z etapového závodu Beskidy MTB Trophy 2007, ktorý sa konal v dňoch 7. – 10. 6. 2007 v obci Istebna v malebnom prostredí poľských Beskýd, nedaľeko od slovenských hraníc.
Old Spice Afrika Expedícia - report #4

Old Spice Afrika Expedícia - report #4

Ďalšie famózne zážitky účastníkov Old Spice Africa Expedition sú tu pre vás. Širšie časové obdobie - od 30. marca do 22. mája prinieslo množstvo zážitkov, problémov a výziev. Jednou z nich bolo aj zdolanie najvyššej hory Afriky - Kilimandžára. Viac už v reporte
DH Donovaly 2007 - 2 x fotoreport

DH Donovaly 2007 - 2 x fotoreport

17. júna sa na Donovaloch konalo druhé kolo RIDE Cupu 2007... Pretekárska účasť bola vzhľadom na predpovede počasia a na dravosť trate mega - 234 pretekárov... Priebeh pretekov bol OK a dopadlo to takto... Doplnené! Vyše 150 fotiek!
SP: Polc tretí, bodovala aj Števková

SP: Polc tretí, bodovala aj Števková

Slovenský horský cyklista Filip Polc obsadil vo four crosse v pretekoch Svetového pohára vo švajčiarskom mestečku Champéry vynikajúcu tretiu priečku a po prvý raz v kariére sa v prestížnej svetovej sérii postavil na stupeň víťazov. Bývalý majster Európy v zjazde dojazdil vo štvorčlennom finále za víťazným Američanom Brianom Lopesom a Čechom Michalom Prokopom.
Polc sa prebral z bezvedomia a zdolal svetovú špičku

Polc sa prebral z bezvedomia a zdolal svetovú špičku

Bývalý majster Európy v zjazde na horských bicykloch Filip Polc nechal počas víkendových pretekov Speed of Wheels 07 v nemeckom Willingene za sebou kompletnú svetovú špičku. Druhý skončil Juhoafričan Greg Minaar a tretí Brit Steve Peat.
Di Luca víťazom Gira

Di Luca víťazom Gira

Talian Danilo Di Luca sa stal prvýkrát v kariére víťazom prestížnych cyklistických pretekov Giro d´Italia, ktorých nedeľňajšiu záverečnú 21. etapu z Vestone do Milána (185 km) vyhral jeho krajan Alessandro Petacchi. Di Luca, jazdiaci vo farbách tímu Liquigas, dosiahol najväčší úspech svojej kariéry.
DH Polomka - fotoreport

DH Polomka - fotoreport

RIDE Cup odštartoval tohtoročnú sezónu 20. mája pretekmi na Polomke, ktoré sa odohrali za takmer ideálneho počasia a za mega účasti 277 pretekárov! Na tejto hravej a vynikajúcej trati boli oproti roku 2006 urobené len dve zmeny: 1. bol upravený odraz dvojvlny v strede trate, 2. pred cieľovou cestou bol namontovaný klasický RIDE znak - umelý jump "heliporter".
Old Spice Afrika Expedícia - report #3

Old Spice Afrika Expedícia - report #3

Radšej bratislavské cesty s jamami, ako tá dnešná zlá poľná cesta „a la Namíbia“. Zatiaľ sme nemohli nič povedať na kvalitu tunajšej cesty, lebo napriek tomu, že skoro všetky boli poľné , mali sme dobré tempo. Dnes sme však neustále zapadali do hlbokých jám plných prachu a slalomom ich obchádzali, hľadajúc rovnú cestu.
Old Spice Afrika Expedícia - report #2

Old Spice Afrika Expedícia - report #2

... V 40° horúčave sme šľapali ako roboti. Pred všetkými sa objavila fatamorgána v podobe kabínky so studenou vodou. Pustú krajinu nahradila čarokrásna rozprávková dedinka. Vysilení sme sa hneď ponáhľali k vode, aby sme svoje rozhorúčené a uvanené telá obdarili sprchou. Otočili sme kohútikmi a prišlo nám zle ..... tiekla z nich horúca voda.
Doplnené: Barényi víťazom úvodu SP v Seredi

Doplnené: Barényi víťazom úvodu SP v Seredi

Milan Barényi zo ŽP Šport Podbrezová sa stal víťazom úvodných pretekov Slovenského pohára v horskej cyklistike v disciplíne country cross, ktoré sa konali vo Vinohradoch pri Seredi. Barényi triumfoval so štvorsekundovým náskokom pred českým šampiónom Pavlom Boudným.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up