Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2005

Bicykle Trek 2005! - 1.časť. - doplnené!!!

Bicykle Trek 2005! - 1.časť. - doplnené!!!

Trek vystavil svoju kolekciu bikov pre rok 2005 na svojom webe ako jeden z prvých. Kolekcia sa oproti minulému roku rozrástla hlavne o cestné a trekingové modely. Kolekcia horských bikov sa rozšírila predovšetkým o fully a určité zmeny sa udiali aj na pevných modeloch. 1. časť je však len o fulloch.
Tlmiče SRAM RockShox 2005!

Tlmiče SRAM RockShox 2005!

V ponuke RockShox pre rok 2005 zatiaľ nájdete dva modely tlmičov - BAR a ARIO. Na niektorých bikoch 2005 sa však už objavil nástupca DualAir tlmiča SID s menom MC3.
Nové vidlice FOX Racing Shox 2005! - Doplnené !!!

Nové vidlice FOX Racing Shox 2005! - Doplnené !!!

Fox pripravil pre tento rok dve nové vidlice - modely 36 a 40. Model 36 je určený pre freeride a model 40 pre downhill. Ostatné modely boli "trošku" vylepšené. Detailné technické informácie ešte nie sú dostupné, tak Vám prinášame zatiaľ len hlavné parametre nových vidlíc.
Nové vidlice Manitou 2005!

Nové vidlice Manitou 2005!

Na internetových obchodoch a niektorých modeloch bikov (Trek, Specialized) sa objavili okrem už publikovaných informácií o novom Nixone aj ďalšie vidlice od spoločnosti Answerproducts. Na domovskej stránke však nič o nich nenájdete (teda aspoň ja som tam nič o nich nenašiel). Takže získané informácie Vám prinášame z neoficiálnych internetových zdrojov, ktoré však nové vidlice veselo ponúkajú.
Cannodale 2005

Cannodale 2005

Predstavujeme Vám novú kolekciu MTB bikov spoločnosti Cannondale. Pozrite sa na tie nádherné kúsky nad ktorými každému bikerovi srdce zaplesá. O niektorých modeloch môžem bez problémov povedať, že ide takmer o umelecké skvosty.
Vidlice Marzocchi 2005 - 1.časť

Vidlice Marzocchi 2005 - 1.časť

Marzocchi tiež predstavil svoju modelovú radu v novom šate. Pre modelový rok pripravili nové série vidlíc All Mountain, Dirt Jumper a 66. Na niektorých modeloch boli použité nové technológie s širšími možnosťami nastavenia, ostatné modely doznali len menších kozmetických zmien resp. zostali nezmenené. V prvej časti sa dozviete niečo o nových vlastnostiach a technológiách a o novej sérii All Mountain. Neskôr v druhej časti Vám predstavíme nové modely série Dirt Jumper a 66 spolu s vidlicami určenými pre freeride a downhil.
Kľuky FSA 2005

Kľuky FSA 2005

Spoločnosť FSA predstavila niekoľko svojich noviniek pre rok 2005. Pozrite sa zatiaľ aspoň na nové MTB kľuky.
Vidlice RockShox 2005 - doplnené

Vidlice RockShox 2005 - doplnené

RockShox pod krídlami spoločnosti SRAM pripravil pre modelový rok 2005 na poli predného odpruženia okrem množstva zmien aj dve úplne nové modelové rady (REBA, PIKE), pri ktorých použil hneď niekoľko nových technológií. doplnené o ďalšie modely a cenník
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up