Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2007

Sportlife 2007 part 3/3

Sportlife 2007 part 3/3

Finálne časť fotoreportu z Brna. Nájdete tu RB, Ridley, Rock Machine, Scott, Sintesi, Specialized, Trek i vynovený Superior.
Sportlife 2007 part 2/3

Sportlife 2007 part 2/3

Druhá časť jubeho fotoreportu z Brna. V tejto časti nájdete tradičné záležitosti ako Author, Kelly's, Merida ale i menej tradičné veci ako Pell's, Intense, Norco, Marin, Kona
Beskidy MTB Trophy 2007

Beskidy MTB Trophy 2007

Síce trochu oneskorene, ale predsa by som sa rád v tejto reportáži podelil o moje zážitky a skúsenosti z etapového závodu Beskidy MTB Trophy 2007, ktorý sa konal v dňoch 7. – 10. 6. 2007 v obci Istebna v malebnom prostredí poľských Beskýd, nedaľeko od slovenských hraníc.
Di Luca víťazom Gira

Di Luca víťazom Gira

Talian Danilo Di Luca sa stal prvýkrát v kariére víťazom prestížnych cyklistických pretekov Giro d´Italia, ktorých nedeľňajšiu záverečnú 21. etapu z Vestone do Milána (185 km) vyhral jeho krajan Alessandro Petacchi. Di Luca, jazdiaci vo farbách tímu Liquigas, dosiahol najväčší úspech svojej kariéry.
CRAFT uvádza víťaznú cyklistickú kolekciu

CRAFT uvádza víťaznú cyklistickú kolekciu

Cyklistická kolekcia značky CRAFT pre jar – leto 2007 získala na prestížnom medzinárodnom športovom veľtrhu ISPO v Mníchove hlavnú cenu. Súčasťou novej kolekcie je oblečenie pre náročných vrcholových športovcov i pre rekreačnú cyklistiku; bundy, vesty, dresy, cyklonohavice a ďalšie doplnky, oblečenie pre mužov i pre ženy.
Ride Cup 2007

Ride Cup 2007

Po vlaňajšom skúšobnom ročníku pofičí RIDE Cup tento rok s niekoľkými inováciami, s ktorými vás chcem pred začatím sezóny oboznámiť. Za nimi nasleduje Súťažný poriadok, ktorý odporúčam pozorne prečítať hlavne pretekárom.
VINOHRADSKÝ ŠTEK 2007

VINOHRADSKÝ ŠTEK 2007

1. kolo Slovenského pohára v XC už klope na dvere! 15.4 sa môžete vo Vinohradoch nad Váhom presvedčiť, ako je na tom vaša kondička a technika po tejto ukrutnej zime...
Trať Giro d´Italia 2007 ušitá na mieru vrchárov

Trať Giro d´Italia 2007 ušitá na mieru vrchárov

Trať jubilejného 90. ročníka cyklistických pretekov Giro d´Italia, ktorú predstavili počas víkendu v Miláne, bude vyhovovať predovšetkým vrchárom. O najcennejší ružový dres sa bude na budúci rok bojovať od 12. mája do 3. júna. Na cyklistov čaká celkovo 3442 km zo Sardínie do Milána. Organizátori pozmenili úvod pretekov, prvou etapou bude časovka družstiev. Ďalšie dve jazdy proti chronometru už budú individuálne, príliš rovinatý profil však mať nebudú. "Podobnú trať, ako je táto, mám veľmi rád. Bude vyhovovať predovšetkým skvelým časovkárom a vrchárom," hovorí obhajca prvenstva Ivan Basso, ktorý už nebude na pretekoch obliekať dres dánskeho zoskupenia CSC, ale amerického Discovery Channel. Na Sardínii sa uskutočnia celkovo tri etapy.
Marzocchi 2007

Marzocchi 2007

Máme pre vás kompletnú ponuku od Marzocchi pre rok 2007 s fotkami a technickými informáciami. Vidlice,
tlmiče a ak to nestačí, máme tu aj plášť od tohto talianskeho výrobcu.
A navyše, keďže Bomber Z1 má 10 rokov, Marzocchi prichystal narodeninové
prekvapenie...
Mavic 2007

Mavic 2007

Pokiaľ sme u Mavicu boli zvyknutí na tri kategórie určenia pre jeho
kolesá, v roku 2007 to už budú štyri – XC Racing, Cross Mountain, Enduro
FR a Extreme MTB. Nech už sa nájdete v ktorejkoľvek rade, Mavic
pripravil novinky, ktoré ulahodia každému bikerovi.
Cannondale 2007

Cannondale 2007

Niekoľko zaujímavých noviniek pripravil aj Cannondale. Či už ide o biky pre enduro, XC či maratóny, tento známy výrobca sa nenechal zahanbiť a ukázal, že v bikovom svete má svoje miesto...
Magura 2007 - vidlice

Magura 2007 - vidlice

Magura sa snaží nadobudnúť prestíž ako výrobca kvalitných bŕzd a taktiež kvalitných odpružených vidlíc a tlmičov. Tento rok sa im to môže podariť: nové technológie, nové vidlice a pekný design stavajú vidlice a tlmiče Magura do lepšieho svetla, ako to bolo v minulosti...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up