Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2011

Cube Bikes 2011 s novým webom PR článok

Cube Bikes 2011 s novým webom

Nemecké biky Cube, ktoré na Slovensko dováža Slovkolex, dostali nový web: www.cubebikes.sk. Na webe nájdete kompletnú ponuku modelov 2011 aj s príslušenstvom a vysvetlenou technikou. Takisto funguje nová Facebook page: www.facebook.com/pages/CUBE-bikes-Slovakia/190947357604475.
Tím Sastreho a Meňšova nedostal pozvánku na Tour de France

Tím Sastreho a Meňšova nedostal pozvánku na Tour de France

Španiel Carlos Sastre a Rus Denis Meňšov nebudú môcť štartovať na tohtoročných cyklistických pretekoch Tour de France, keďže organizátori neudelili ich tímu Geox-TMC voľnú kartu. V súlade s pravidlami Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) má na Tour právo štartu osemnásť tímov kategórie Pro. Ďalšie štyri miesta sú vyhradené pre držiteľov voľných kariet, ktorých organizátori vyberú z tímov druhej najvyššej úrovne.
Vuelta 2011 po 33 rokoch aj cez Baskicko

Vuelta 2011 po 33 rokoch aj cez Baskicko

Španielske cyklistické preteky Vuelta a Espaňa sa prvýkrát po 33 rokoch vrátia do Baskicka. Trať 66. ročníka jedného z podujatí veľkej trojky predstavili v stredu. Vuelta 2011 bude mať 21 etáp, dve z nich situovali do regiónu Baskicka s dojazdom vo Vitorii a Bilbau. Vuelta naposledy viedla touto severošpanielskou provinciou v roku 1978, keď v nej zrušili časovku v San Sebastiane.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up