Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2012

Red Bull Rampage 2012 - Top 15 pádov

Red Bull Rampage 2012 - Top 15 pádov

Red Bull Rampage 2013 sa nezadržateľne blíži a tak si pripomeňme Top 15 najbrutálnejších pádov z predchádzajúceho ročníka tejto ultimátnej freeridovej show.
Peter Sagan má za sebou úspešnú sezónu

Peter Sagan má za sebou úspešnú sezónu

Peter Sagan podľa očakávania obhájil prvenstvo v ankete Slovenského zväzu cyklistiky Zlatý pedál a stal sa najlepším cyklistom Slovenskej republiky v roku 2012. Dvadsaťdvaročný jazdec tímu Cannondale (nar. 23. januára 1990) má za sebou úspešnú sezónu. Na Tour de France vyhral tri etapy a získal zelený dres víťaza bodovacej súťaže. Zo štyroch etapových úspechov sa tešil na pretekoch Okolo Švajčiarska a z piatich na Okolo Kalifornie, na oboch podujatiach triumfoval aj v bodovacích súťažiach. Sagan dosiahol aj ďalšie úspechy, vo svetovom rebríčku UCI skončil na 8. mieste. Podľa predstáv mu nevyšli olympijské hry v Londýne, kde štartoval ako jediný Slovák medzi cyklistami, ani majstrovstvá sveta, kde skončil dvanásty. Olympijská taktika sledovania britského tímu mu nevyšla, karty boli napokon rozdané pre iných jazdcov. Žilinčan sa na Slovensku teší veľkej popularite, fanúšikovia oceňujú jeho výsledky a aj vďaka nim stúpa záujem o cyklistiku.

Decembrové číslo cyklistickej dopravy PR článok

Decembrové číslo cyklistickej dopravy

Posledné tohtoročné číslo cyklistickej dopravy, berte ho aj ako vianočný darček pre vás. Dočítate sa o tom ako sa navrhujú piktokoridory, čo to o histórii kuriérov na bicykloch ako aj o vyhrievaných cyklotrasách v Holandsku.
Na slovenský trón zasadla Štefečeková

Na slovenský trón zasadla Štefečeková

Strelkyňa Zuzana Štefečeková sa stala ako štvrtá žena v histórii najlepšou športovkyňou Slovenska. Strieborná olympijská medailistka v trape žien vystriedala na tróne v tradičnej ankete Klubu športových redaktorov Slovenského syndikátu novinárov OVB Športovec roka 2012, ktorej výsledky vyhlásili v piatok večer v novej budove Slovenského národného divadla v Bratislave, vodných slalomárov Petra a Pavla Hochschornerovcov. Najlepším kolektívom roka sa v 20. ročníku prestížnej ankety stala hokejová reprezentácia SR, ktorá na majstrovstvách sveta 2012 skončila na 2. mieste.
Strelkyne alebo Sagan, jasno bude v piatok

Strelkyne alebo Sagan, jasno bude v piatok

V piatok večer krátko po 21.00 h Slovensko spozná svojho športového kráľa alebo kráľovnú za rok 2012, ktorého v ankete OVB Športovec roka 2012 vybralo 110 hlasujúcich športových novinárov. Výsledky slávnostne vyhlásia v novej budove Slovenského národného divadla v Bratislave. Odovzdávanie cien najlepším 10 jednotlivcom a 3 kolektívom uvidia televízni diváci v priamom prenose na TV Markíza od 20.00 h. Anketu zorganizoval tradične Klub športových redaktorov Slovenského syndikátu novinárov (KŠR SSN), už šiestykrát v spolupráci s agentúrou B&D.
Red Bull Rampage 2012 PR článok

Red Bull Rampage 2012

Oficiálne video z tejto kultovej akcie je vonku a naozaj stojí za to.
Eurobike 2012 - 6.diel

Eurobike 2012 - 6.diel

Posledná časť fotogalérie z Eurobiku 2012 v ktorej sa dozviete viac o headsete od značky LAS ale aj o tom ktorý výrobca prezentoval nový Am/En model.
Eurobike 2012 - 5.diel

Eurobike 2012 - 5.diel

Predposledná séria fotiek v ktorej sa dozviete viac o tom akú závratnú cenu môže mať bike bez prevodov ale aj o výhodách hydraulického radenia.
Eurobike 2012 -4.diel

Eurobike 2012 -4.diel

V štvrtom pokračovaní sa dozviete viac o meraní výkonu, o tom ktorý cestný výrobca zaradil so svojej ponuky mtb model ale aj to, či sa kotúčové brzdy presadzujú v cestnej cyklistike.
Eurobike 2012 - 3. diel

Eurobike 2012 - 3. diel

Tretí deň , tretia fotogaléria. Dnes si môžete prezrieť novinky a tredny v česko-slovenskej produkcii a dozvedieť sa viac o tom že kožené sedlá nie sú len štýlovým ale najmä funkčným doplnkom s dlhou tradíciou.
Eurobike 2012 - 2. diel

Eurobike 2012 - 2. diel

V dnešnom pokračovaní fotogalérii z Eurobiku sa dozviete viac o novinkách ktoré ponúká značka Fox v oblasti odpruženia, čo má nové český Shaman racing, akým smerom sa uberá design u Specializedu ale aj to prečo sa možno v buducnosti u Sramu vytratia prešmykače.
Eurobike 2012 - 1. diel

Eurobike 2012 - 1. diel

Na prelome augusta a septembra sa uskutočnil v nemeckom meste Friedrichshafen 21. ročník jednej z najväčších cyklistických výstav sveta. Počas štyroch dní výstavu navštívilo približne 64000 návštevníkov z 97 krajín. MTBiker bol pri tom a v najbližších dňoch vám budeme prinášať fotogalérie a články z tejto výstavy.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up