Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2013

Fotogaléria z  2. kola Slovenského pohára v zjazde

Fotogaléria z 2. kola Slovenského pohára v zjazde

Fotogaléria z 2. kola Slovenského pohára v zjazde, náročná trať v Malej Lučivnej dôkladne preverila schopnosti a techniku jazdcov. Podmienky na trati boli naviac sťažené vydatným sobotným dažďom. Druhé kolo Slovenského pohára ovládol jazdec tímu CTM-Novatec Martin Knapec s časom 3:43,94 min
6. Oravský cyklomaratón

6. Oravský cyklomaratón

Peknú slnečnú sobotu 08.06.2013 sa konal už 6. ročník Oravského cyklomaratónu v Dolnom Kubíne. Tento rok bol maratón súčasťou Slovak XCM Tour 2013 a Slovenského pohára XCM. Na tento obľúbený oravský a typicky lúčny cyklomaratón sa chodí chytať aj bronz, keďže sa ide len malá časť trate v tieni stromov. Nebolo tomu inak ani tentoraz.
AUTHOR GARMIN bikemaratón Súľovské skaly 2013

AUTHOR GARMIN bikemaratón Súľovské skaly 2013

Podrobné informácie o 15. ročníku AUTHOR GARMIN bikemaratónu Súľovské skaly. Podujatie je zaradené do Valašskopovažskej MTB série 2013, ktorá v tomto roku znova zahŕňa 8 bikemaratónov. 4 sú na Morave a 4 na Slovensku. U AUTHOR GARMIN bikemaratónu Súľovské skaly sa do poradia započítava trasa 48 km. Záštitu nad 15. ročníkom podujatia opäť prevzal predseda Žilinského samosprávneho kraja - Ing. Juraj Blanár.
Fatranské bahenné galeje

Fatranské bahenné galeje

Poriadna dávka blata čakala na účastníkov 8. ročníka Fatranského MTB maratónu, ktorý sa konal 01.06.2013 v Rajeckých Tepliciach pri Žiline. Pršalo skoro celý týždeň, spŕchlo aj večer pred pretekmi a tak sa na pripravených tratiach mohlo začať fatranské bahenné peklo. Ťažké ujmy na zdraví, psychike a materiáli boli zaručené a tie boli preplatené len jedinečnými zážitkami z trate.
Fotogaléria z Fatranského MTB maratónu

Fotogaléria z Fatranského MTB maratónu

Fotogaléria z ďalšieho pokračovania Valašsko – povážskej MTB série. Ako je už tento rok zvykom, aj na Fatrane sťažilo podmienky počasie a okrem prevýšenia a dĺžky trate tak museli pretekári bojovať aj so zábalmi blata. S dlhou traťou sa najrýchlejšie popasovala maratónska stálica Karel Hartl z Českej republiky
UCI DH World Cup 2013

UCI DH World Cup 2013

Svetový pohár v DH štartuje už čoskoro...
Festival KitzAlpBike 2013 PR článok

Festival KitzAlpBike 2013

Propozície a informácie o blížiacom sa festivale KitzAlpBike.
Nove Mesto na Morave 2013

Nove Mesto na Morave 2013

Dvojminútová rekapitulácia druhého kola Svetového pohára
Kaktus bike Bratislavský MTB maratón

Kaktus bike Bratislavský MTB maratón

Ísť či neísť? Túto otázku som si v uplynulom mesiaci položil niekoľko krát. Za účasť hovorila túžba spoznať overené trasy na Kobyle za jeden deň, proti boli nohy, ktoré od januára odjazdili len 130 km. Kde sú tie (študentské) časy, keď som danú porciu kilometrov zhltol hneď v prvý januárový týždeň. Nakoniec rozhodla vyššia moc, keď som sa týždeň pred pretekmi dozvedel, že som vyhral štartovné.
Novomestský pedál 2013 PR článok

Novomestský pedál 2013

Prvý ročník cyklistických pretekov Novomestský pedál 2013 je tu. Už v nedeľu 2. júna bude Železná studnička patriť všetkým priaznivcom cyklistiky – deťom aj dospelým. Preteky organizuje mestská časť Nové Mesto v spolupráci s občianskym združením Deťom pre život a bude súčasťou Župného pohára.
Red Bull Desafio das Cruzes 2013

Red Bull Desafio das Cruzes 2013

Séria mestských zjazdov pokračuje, tento krát sa na zjazdovku premenilo historické mesto Ouro Preto
1st round SPDH 2013 - Hnilčík – Mraznica

1st round SPDH 2013 - Hnilčík – Mraznica

Prvé kolo SPDH sa uskutočnilo na východe Slovenska v SKI centrum Mraznica. Vyrazili sme v piatok okolo tretej z Piešťan, odkiaľ sme to mali rovných 300km. Dorazili sme podvečer, hneď sme sa pustili do stavania depa a išli spať.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up