Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2013

Author Šela Maratón 2013

Author Šela Maratón 2013

Zvyky by sa mali dodržiavať. A medzi tie jarné patrí určite účasť na tradičnej Šele, ktorá so svojou traťou, zabezpečením a atmosférou patrí medzi to najlepšie u našich západných susedov. Spolu s tým sa však už začal rysovať zvyk ďalší a tým sú vrtochy počasia spojené s týmto dátumom. Tých 91km a 2100m opäť nebude zadarmo...
Propozície 2. ročníku preteku Sliezsky vrchár PR článok

Propozície 2. ročníku preteku Sliezsky vrchár

Horský Hotel Sliezsky dom Vás srdečne pozýva na 2. Ročník preteku Sliezsky vrchár, ktorý sa bude konať v sobotu 1.6.2013
Fotogaléria z Author Šela Maratónu 2013

Fotogaléria z Author Šela Maratónu 2013

Fotogaléria zo štrnásteho ročníka Author Šela maratónu. Aj tento rok počasie a dážď zamiešalo kartami a vytvorilo tak vrásky na tvári nejedného pretekára. Aj napriek blatu sa na štart postavili stovky pretekárov – najrýchlejšie sa s dlhou traťou už po tretíkrát v histórii vysporiadal Pavel Boudný s časom 3:51:59
Downhill Contest Wisla

Downhill Contest Wisla

Druhý pretek v tejtro sezóne sa konal v Polskej Wisle. Známa trať už z predošlých ročníkov prešla trošku zmenami. Pribudol obrovsky dvoják na lúke a kozmetické drobnosti.
Giro d'Italia 2013

Giro d'Italia 2013

Rok sa s rokom zišiel a jeden z najprestížnejších a najťažších etapových pretekov sveta je tu znova
Fotogaléria z Kráľa Záhoria

Fotogaléria z Kráľa Záhoria

Máme pre vás 191 akčných fotiek zo sobotného maratónu Kráľ Záhoria od nášho čitateľa martingoffa.
BBB Vlko- Hron 2013 PR článok

BBB Vlko- Hron 2013

Propozície k 8. ročníku BBB Vlko- Hron cyklomaratónu
Pozvánka a propozície na 1.kolo SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013 PR článok

Pozvánka a propozície na 1.kolo SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013

V sezóne 2013 sa opäť môžete tešiť na cyklistické preteky na pretekárskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Tentokrát sme pre Vás pripravili seriál pod názvom SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013. Súčasťou seriálu sú dvoje preteky. Oficiálne dátumy podujatí sú už známe a preto Vás touto cestou srdečne pozývame v dňoch 8.mája a 29.augusta 2013 zajazdiť si a zmerať sily na jedinom slovenskom automodrome.
Jar je už tu a s ňou aj Jarný šprint

Jar je už tu a s ňou aj Jarný šprint

Cyklistická sezóna sa postupne rozbieha a už po 4. krát patrí k obľúbeným stáliciam jarných pretekov Quick Sport Jarný šprint v Bystričke. Štvrtý ročník sa konal 28.04.2013, kedy sa v Bystričke zišli cyklisti zo širokého a blízkeho okolia, aby si zmerali sily po dlhej zime. Síce už nejaké tie maratóny začali, ale minimálne pre mňa bola Bystrička vždy začiatkom hlavnej sezóny. Tak je tomu aj tentoraz.
Športservis testovací deň už túto nedeľu PR článok

Športservis testovací deň už túto nedeľu

Bajkeri pozor!

Športservis opäť prináša testovací deň bicyklov. Chcete si vyskúšať bicykle svetových značiek Giant, Cannondale a Scott ? Potom príďte v nedeľu 5.mája na lúku Snežienka pri Železnej studničke.
Kráľovstvo na pokračovanie... PR článok

Kráľovstvo na pokračovanie...

Zima sa ešte neskončila, no leto už začína. Aspoň to cyklistické. Prvé preteky za nami a snehu stále neúrekom. Jar si tohto roku dala pauzu. Jarné pomalé prebúdzanie a rozjazďovanie sa pre tento rok vynecháva. Začíname pekne zhurta v kraťasoch.
Propozície k ôsmemu ročníku Sereďmaratónu PR článok

Propozície k ôsmemu ročníku Sereďmaratónu

2. júna 2013, o 10 hodine na Námestí Slobody štartuje už 8. ročník cyklistického podujatia "Sereďmaratón". Športová akcia celoslovenského významu láka každoročne množstvo cestných cyklistov a cyklistiek, na preteky po rovinatých ale i kopcovitých cestách medzi Sereďou a Piešťanmi.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up