Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2013

Račianska časovka už o pár dní PR článok

Račianska časovka už o pár dní

Propozície k tretiemu ročníku Račianskej časovky, ktorá je zároveň druhým kolom Župného pohára „Na bicykli deťom“ pod patronátom starostu MČ Bratislava - Rača
FC Maratón Marikovskou dolinou 2013 PR článok

FC Maratón Marikovskou dolinou 2013

Propozície k FC Maratónu, ktorý bude v roku 2013 Slovenským pohárom XCM a zároveň majstrovstvami Slovenska XCM.
Kaktusbike Svätojurský MTB maratón 2013

Kaktusbike Svätojurský MTB maratón 2013

Tak ako minulý rok, aj teraz som sa rozhodol radšej zahájiť sezónu až v Svätom Jure. Dôvod nájdete v minulom Katkovom reporte. Tunajšia trať je ale aj tak na úvod skutočné ideálna. Kratšia, rýchla a bez nekonečných stúpaní. Na 100 km „mordy“ bude ešte času dosť...
Fotogaléria Kaktus bike Svätojurský MTB maratón

Fotogaléria Kaktus bike Svätojurský MTB maratón

Fotogaléria zo 7.ročníka vytrvalostného preteku horských bicyklov v oblasti Malých Karpát.
Marcové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Marcové číslo Cyklistickej dopravy

S príchodom jari a prvými slnečnými dňami, prichádza aj nové číslo obľúbeného magazínu Cyklistická doprava. V aktuálnom čísle nájdete informácie o budúcnosti cyklotrasy medzi Zvolenom a Banskou Bystricou, rozhovor s vedúcim odboru dopravného plánovania a cestnej výstavby v meste Lipsko, Torbenom Heinemannom ale aj cenné rady a informácie ako sa správať pri strete cyklistu so psom.
Župný pohár Na bicykli deťom 2013 PR článok

Župný pohár Na bicykli deťom 2013

Pre milovníkov cyklistiky je aj tento rok pripravená bohatá cyklistická sezóna, ktorá štartuje už teraz v apríli. Po úspešných dvoch ročníkoch Župného pohára Na bicykli deťom čaká na všetkých profi aj hobby cyklistov opäť séria pretekov v Bratislave a okolí.
Fotogaléria X-Cross MTB Maratón Partizánske 2013

Fotogaléria X-Cross MTB Maratón Partizánske 2013

Fotogaléria z úvodného preteku maratónskej sezóny na Slovensku, ktorý odštartoval na letisku v Malých Bieliciach neďaleko Partizánskeho
X-Cross MTB Maratón Partizánske 2013

X-Cross MTB Maratón Partizánske 2013

Nová sezóna MTB maratónov na Slovensku začala tak ako aj minulý rok maratónom v Partizánskom, tentoraz pod novým názvom X-Cross MTB maratón. Pôvodne mal byť súčasťou 4-dielnej série s lákavou hlavnou cenou v tombole v podobe osobného automobilu od hlavného partnera, avšak pre menší záujem a termínovú kolíziu s niektorými inými akciami, nakoniec myslím, že celkom rozumne, organizátor ostal len pri jednom maratóne. Svoje isto zohrala aj takmer nekončiaca tohtoročná zima, veď kto už by len myslel na cyklistiku, keď ešte začiatkom apríla bolo takmer celé Slovenska pod snehom.
QUICK SPORT Jarný šprint sa nezadržateľne blíži PR článok

QUICK SPORT Jarný šprint sa nezadržateľne blíži

Ďalší ročník cyklistickej časovky JARNÝ ŠPRINT organizovanej BEER INSIDE TEAMom sa nezadržateľne blíži. Prinášame vám propozície k štvrtému ročníku tejto MTB časovky, ktorá sa koná v obci Bystrička pri Martine už 28. apríla.
Fotogaléria Vienna Air King 2013

Fotogaléria Vienna Air King 2013

Viedenský Rathausplatz ožil cez víkend dirt jumpovou akciou Vienna Air King. Na štartovej listine nechýbali svetové mená ako Martin Söderström, Sam Reynolds a mnoho ďalších...Víťazom nedeľného finále sa stal Brett Rheeder. MTBiker vám prináša fotogalériu z tejto výnimočnej akcie.
Fatranský MTB maratón 2013 PR článok

Fatranský MTB maratón 2013

Propozície k 8. ročníku Fatranského MTB maratónu 2013.
Kráľ Záhoria MTB Maratón 2013 PR článok

Kráľ Záhoria MTB Maratón 2013

Propozície k 1. Preteku ČESKO-SLOVENSKEJ MTB MARATÓN TOUR 2013, ktorého trať je situovaná na úpätí Bielych Karpát do rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina. Na pretekárov čaká zaujímavá trať, ktorá obsahuje dlhé a krátke výjazdy a zjazdy, lesné, ťažné cesty a turistické chodníky.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up