Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2013

Novinky Rudy Project pre novú sezónu PR článok

Novinky Rudy Project pre novú sezónu

Rudy Project aj v tejto sezóne predstavil nové modely a farby okuliarov a prilieb. Uvažovali ste, že si tento rok zadovážite poriadnu výbavu? V tom prípade si tento článok jednoznačne nenechajte ujsť. Pokusíme sa vás previesť novinkami Rudy Project, získate tak prehľad a veríme, že taktiež pomôžeme v rozhodovaní.
Bart Brentjens na Author Šela Marathone 2013 PR článok

Bart Brentjens na Author Šela Marathone 2013

Žijúca legenda horskej cyklistiky a historicky prvý víťaz olympijského závodu cross country z Atlanty 1996 sa postaví na štart dlhej trasy AUTHOR ŠELA MARATHONU 2013. Po Garym Fisherovi a Jaroslavovi Kulhavom je Bart Brentjens ďalšou legendou, ktorá príde vyskúšať krásne trasy v okolí Helfštýna.
Nový seriál MTB maratónov na Slovensku PR článok

Nový seriál MTB maratónov na Slovensku

Športový klub „HORAL – ALTO Slovakia“ vyhlasuje nový seriál MTB maratónov na Slovensku. Nesie názov SLOVAK XCM TOUR a jeho súčasťou je sedem maratónov na Slovensku a dva partnerské preteky v zahraničí.
Varga už v plnej príprave, v stredu odchádza do Austrálie

Varga už v plnej príprave, v stredu odchádza do Austrálie

Najlepší slovenský triatlonista posledných štyroch rokov Richard Varga ukončil "hrubú" zimnú prípravu na Slovensku a v stredu odcestuje do Austrálie, kde sa bude v priaznivejších teplotných podmienkach chystať na novú sezónu spoločne s domácim Bradom Kahlefeldtom a Britom Stuartom Hayesom. Prvý štart novej sezóny, v ktorej bude obhajovať svoje 23. miesto v seriáli majstrovstiev sveta z minulého roka, absolvuje prvú aprílovú sobotu v novozélandskom Aucklande, kde sa začne tohtoročná edícia bojov o titul svetového šampióna.

Januárové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Januárové číslo Cyklistickej dopravy

Prvé tohtoročné číslo obľúbeného magazínu Cyklistická doprava je online! V januárovom čísle si môžete prečítať o novinkách medzi slovenskými cyklotrasami, dozviete sa viac o využití nákladných bicyklov spoločnosťou DHL ale aj o tom ako sa bicykluje v rakúskom meste Graz.
Zimny MTB maraton 2013

Zimny MTB maraton 2013

Vladimir222 pre vás okrem reportu pripravil aj prvé video z tohtoročného zimného maratónu!
Greipel dosiahol 100. víťazstvo kariéry

Greipel dosiahol 100. víťazstvo kariéry

Nemec André Greipel sa stal vďaka spolupráci s tímovými kolegami z Lotto Belisol víťazom záverečnej 6. etapy cyklistických pretekov Tour Down Under, ktorá mala štart a cieľ v Adelaide a merala 90 km. Vynikajúci špurtér sa tešil z jubilejného 100. víťazstva v profesionálnom pelotóne v kariére. Celkovým víťazom úvodného podujatia série WorldTour sa stal Holanďan Tom-Jelte Slagter z tímu Blanco. Mladý Holanďan dosiahol najväčší úspech svojej trojročnej profikariéry.

Dukla Trenčín Trek chce potvrdiť líderskú pozíciu v SR

Dukla Trenčín Trek chce potvrdiť líderskú pozíciu v SR

Dukla Trenčín Trek zostáva aj v sezóne 2013 jediným profesionálnym cyklistickým tímom na Slovensku. Do nového ročníka vstupuje s obmeneným družstvom, jeho oporami budú rovnako ako vlani Maroš Kováč a Roman Broniš, k nim pribudol Matej Jurčo, ktorý sa do Dukly vrátil po roku v tíme Whirlpool-Author.
Pre Slovákov sa začne sezóna v Argentíne a v Austrálii

Pre Slovákov sa začne sezóna v Argentíne a v Austrálii

Pre slovenských profesionálnych cyklistov sa začína súťažná sezóna. Peter Velits z tímu Omega Pharma-QuickStep a Juraj Sagan z Cannondale sa od nedele predstavia na Tour Down Under v Austrálii, ktoré sú zaradené do seriálu World Tour, ich bratia a tímoví kolegovia Martin Velits a Peter Sagan zasa od pondelka na Tour de San Luis v Argentíne. Austrálske podujatie má špeciálny prológ v nedeľu a od utorka do nedele 27. januára šesť etáp, v Argentíne čaká na pelotón celkovo sedem pokračovaní.

Parkovanie a program na 1. Zimnom MTB maratóne PR článok

Parkovanie a program na 1. Zimnom MTB maratóne

Už zajtra odštartuje piaty ročník prvého zimného MTB maratónu na Slovensku. Prečítajte si niekoľko užitočných rád a informácii o zabezpečení parkovania a sprievodnom programe.
Predstavenie OPQS sa zmenilo na súboj na dráhe

Predstavenie OPQS sa zmenilo na súboj na dráhe

Bývalí majstri sveta Mark Cavendish a Tom Boonen boli najväčšími hviezdami prezentácie tímu Omega Pharma-QuickStep pred sezónou 2013. V belgickom Gente nechýbal ani Slovák Martin Velits, jeho dvojča a tímový kolega Peter sa už spoločne s ďalšími jazdcami pripravuje na preteky v Austrálii.

Juraj Sagan začne sezónu v Austrálii

Juraj Sagan začne sezónu v Austrálii

Slovenský cyklista Juraj Sagan začne sezónu na rozdiel od svojho mladšieho brata Petra, ktorý je v Argentíne, v Austrálii. Od 20. do 27. januára sa cyklista tímu Cannondale predstaví na pretekoch Tour Down Under v okolí Adelaide. Na úvod súťažného roka sa Juraj Sagan pripravoval v talianskom meste Tezze.

Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up