Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2013

Polc do Brazílie až koncom januára

Polc do Brazílie až koncom januára

O niečo neskôr ako v predchádzajúcich rokoch začne sezónu 2013 slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc. Kým v minulosti už v polovici januára mal súťažnú premiéru za sebou, keď štartoval na rôznych podujatiach v Južnej Amerike, tentokrát sa rozhodol trochu si predĺžiť zimu.
Contador o Vuelte 2013: "Bude to vojna"

Contador o Vuelte 2013: "Bude to vojna"

Španielskeho cyklistu Alberta Contadora veľmi nepotešili organizátori tohtoročných pretekov Vuelta a Espaňa, ktorí naplánovali 13 horských etáp z celkového počtu 21. Obhajca minuloročného prvenstva na margo toho poznamenal, že 'to bude vojna'.
Peter Velits začne rok v Austrálii na Tour Down Under

Peter Velits začne rok v Austrálii na Tour Down Under

Slovenský cyklista Peter Velits povedie tím Omega Pharma-Quick Step na pretekoch Tour Down Under v okolí austrálskeho Adelaide, ktoré sú prvým podujatím seriálu WorldTour v roku 2013. Už tradičné podujatie sa uskutoční od 20. do 27. januára. Peter Velits je v ideálnom cyklistickom veku a rok 2013 by mohol byť jeho najlepším v kariére. Okrem dvadsaťsedemročného Slováka budú v tíme Omega Pharma - Quick Step na austrálskych cestách súťažiť aj Gert Steegmans, Bert Grabsch, František Raboň, Jerome Pineau, Andy Fenn a Serge Pauwels.

Súťaž o štartovné na 1. Zimnom MTB maratóne PR článok

Súťaž o štartovné na 1. Zimnom MTB maratóne

MTBiker v spolupráci s organizátormi Zimného maratónu, ktorý sa koná už 19. januára, pripravil súťaž o dve štartovné pre jedného z vás! Stačí správne odpovedať na následujúcu otázku a možno to budete práve Vy koho vyžrebujeme zo správych odpovedí !
1. Zimný MTB maratón na Slovensku PR článok

1. Zimný MTB maratón na Slovensku

Pozvánka a propozície k piatemu ročníku prvého zimného MTB maratónu na Slovensku.
UCI udelila licenciu WorldTour ďalším tímom

UCI udelila licenciu WorldTour ďalším tímom

Medzinárodná cyklistická únia (UCI) pridelila licenciu WorldTour ďalším 6 tímom a okrem toho jej príslušná komisia prisľúbila registráciu 3 zoskupeniam. Na sezóny 2013 - 2016 na základe posudkových rokovaní, ktoré sa konali 19., 21., 22. a 28 novembra a 7. decembra, dostali licenciu WorlTour formácie AG2R La Mondiale, Euskaltel Euskadi a Agros - Shimano a na roky 2013 - 2014 bývalý Rabobank, Garmin Sharp a Saxo - Tinkoff.
Peter Sagan sa chce zamerať na úspech v klasikách

Peter Sagan sa chce zamerať na úspech v klasikách

Po výbornej sezóne 2012 je slovenský cyklista Peter Sagan pripravený na líderskú pozíciu v tíme Canndondale, ktorý vznikol na základoch doterajšieho Liquigasu. Žilinčan sa v úvode ročníka 2013 zameria na úspech na jednodňových klasikách.
Cube 2013 - tretí rozmer a nové Stereo PR článok

Cube 2013 - tretí rozmer a nové Stereo

Pre budúcu sezónu nemecký výrobca pridal do svojej ponuky tretí rozmer kolies a zásadne zmenil model Stereo, ktorý bude k dispozícii vo verzii 27,5" a 29".
Poznáme kalendár svetového pohára MTB 2013

Poznáme kalendár svetového pohára MTB 2013

Budúcoročné majstrovstvá sveta v horskej cyklistike (cross country, šprint, zjazd, fourcross) sa na prelome augusta a septembra uskutočnia v juhoafrickom Pietermaritzburgu. Informuje o tom Medzinárodná cyklistická únia (UCI) na svojom oficiálnom webe. Svetový šampionát v cross country maratóne bude hostiť rakúsky Kirchberg, majstrovstvá Európy v cross country v druhej polovici júna švajčiarsky Bern.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up