Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2013

Propozície 5. kola Slovenského DH pohára 2013 PR článok

Propozície 5. kola Slovenského DH pohára 2013

Propozície 5. kola Slovenského DH pohára 2013, ktoré sa uskutoční 25.8. 2013 v Malej Lučivnej
Fotogaléria Horal 2013

Fotogaléria Horal 2013

Fotogaléria z vysokohorského cyklomaratónu v oblasti Kráľovohoľských Nízkych Tatier, ktorý bol zároveň druhou etapou preteku Horal Tour. Na štart dlhej trate sa v sobotu ráno za jemného dažďa postavilo viac ako 80 pretekárov. Po 130km, prejazde Kráľovej hole a rýchlych zmenách počasia sa do cieľa dostal ako prvý Ján Hruška s časom 6:42:00.4. Kompletné výsledky nájdete tu
P. Sagan sa bude na MS pripravovať v zámorí

P. Sagan sa bude na MS pripravovať v zámorí

Slovenský cyklista Peter Sagan sa bude pripravovať na majstrovstvá sveta vo Florencii (21. - 29. septembra) v zámorí. Víťaz bodovacej súťaže z ostatných dvoch edícii Tour de France sa predstaví na pretekoch USA Pro Cycling Challenge (19. - 25. augusta) v Colorade, Okolo Alberty (3. - 8. septembra) a dvoch jednodňových podujatiach - Grand Prix de Québec (13. septembra) a Grand Prix de Montreal (15. septembra).
Prihláste svoj film na Horyzonty 2013 PR článok

Prihláste svoj film na Horyzonty 2013

Ani tento rok nebude na festivale dobrodružných filmov Horyzonty, ktorý sa bude konať v Trenčíne v dňoch 14. až 16. novembra 2013 chýbať súťaž amatérskych filmov.
Novatec - CTM SPDH Jasna 2013

Novatec - CTM SPDH Jasna 2013

Tím Novatec - CTM na majstrovstvách Slovenska v DH
Súťaž o dve štartovné na Kellys Green bike Tour

Súťaž o dve štartovné na Kellys Green bike Tour

5. ročník Kellys Green bike Tour 2013 sa nezadržateľne blíži a organizátori si v spolupráci s MTBiker.sk pripravili súťaž o dve štartovné. Stačí správne odpovedať na nižšie uvedenú otázku a pri troche šťastia zo správnych odpovedí vyberieme práve teba! Viac info o maratóne nájdete v propozíciach alebo na webe
Výhercom štartovného sa stáva...

Výhercom štartovného sa stáva...

Súťaž o štartovné na maratóne Horal a jedinom etapovom MTB preteku na Slovensku, Horal Tour pozná svojich víťazov.
Letný výpredaj Cube 2013 PR článok

Letný výpredaj Cube 2013

Leto sa prehuplo cez svoju druhú polovicu, cyklistická sezóna je v plnom prúde a v Slovkolexe nastal čas výpredajov. Od 25.7. máte u exkluzívnych predajcov značky CUBE pre Slovenskú republiku jedinečnú možnosť nakúpiť aktuálne modely tohto nemeckého výrobcu za zvýhodnené ceny a vychutnať si tak zvyšok roka s novým bikom podľa vašich predstáv.
Kráľovský maratón 2013 PR článok

Kráľovský maratón 2013

„Je to ozajstný maratón v horách, je to Impreza, výzva a nie turistická prechádzka po šotolinách. Zbierajte sily, pretože Kráľ vo svojom šiestom vydaní Vám ostane ešte nadlho v pamäti ako nová úroveň bicyklovania.“
Júlové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Júlové číslo Cyklistickej dopravy

Dúfam, že si užívate leto a bicykel, tak ako sa patrí. Nadšenie z Velocity 2013 v nás ešte trvá, tak vám s radosťou prinášame nové témy z oblasti cyklodopravy. Konečne Technickým podmienkam pre cyklistické komunikácie svitá a na nové časy a dúfame, že sa už nebudú robiť žiadne obštrukcie a konečne uzrú svetlo sveta. V prípade národnej stratégie a financovania sa cyklodopravy z v budúcom programovacom období sa to cyklosvetlo trošku stráca, ale veríme, že ho nájdeme. Určite sa nezabudnite zaregistrovať na konferenciu Cyklistická doprava 2013,ktorá bude v Žiline.
Davorin XCM Slovak Paradise 2013 PR článok

Davorin XCM Slovak Paradise 2013

Horský cyklomaratón určený pre aktívnych športovcov so špeciálnou trasou pre začínajúcich cyklistov a mládež v sprievode rodičov. Trasa vedie atraktívnou oblasťou SLOVENSKÝ RAJ – SEVER. Povrch trate štrk, kamene, spevnené cesty, lesné chodníky, vodorovné drevené a kovové rebríky a stúpačky, asfalt, poľné cesty a tráva, Profil trate s náročnými stúpaniami a zjazdmi.
Korbielow 2013 PR článok

Korbielow 2013

Propozície k 6. kolu poľskej MTB maratónskej série, ktoré odštartuje už 10. augusta v Korbielowe
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up