Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Skoda Bike Open Tour

Pozvánka: ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Pozvánka: ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Tour je zložená zo šiestich pretekov na Slovensku v rôznych vekových a výkonnostných kategóriách. Zúčastniť sa môžu všetci fanúšikovia horskej cyklistiky, tak registrovaní cyklisti, ako aj cyklistickí nadšenci alebo deti. Pozrite sa aké akcie sú súčasťou ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015.
Dokumentárny film: ŠKODA STUPAVA TROPHY 2014 - 12. ročník

Dokumentárny film: ŠKODA STUPAVA TROPHY 2014 - 12. ročník

Na takmer 40 minút sa môžete vrátiť do krásneho letného dňa v Stupave, kde si zamakalo spolu s bežcami 1489 športovcov zo 16 krajín. Kto si chce pozrieť aj reportáž nájde ju spolu s 365 fotografiami v článku Reportáž: ŠKODA STUPAVA TROPHY 2014.
Rozhovor: Celková víťazka Slovenského pohára MTB XCM 2014 - Maťa Hrončeková

Rozhovor: Celková víťazka Slovenského pohára MTB XCM 2014 - Maťa Hrončeková

Po veľmi dlhej dobre prinášame rozhovor so ženou a čo je ešte zaujímavejšie, s takou, ktorá to na horskom bajku naozaj vie. V sezóne 2014 zaznamenala viacero popredných umiestnení na maratónoch a tak sme ju požiadali o rozhovor. Prečítajte si, ako sa dostala k maratónskemu závodeniu a veľa ďalších zaujímavostí.
Sezóna 2014 so ŠKODA BIKE OPEN TOUR

Sezóna 2014 so ŠKODA BIKE OPEN TOUR

Určite ste si mnohí z vás všimli, že popri tradičnej Slovak XCM sérii a medzinárodnej IMS sérii vznikla aj jedna nová s názvom ŠKODA BIKE OPEN TOUR. Bola to teda premiéra a keďže je pomaly ale isto záver sezóny, dovolím si také malé zhrnutie.
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 prilákala viac ako 15 000 fanúšikov horskej cyklistiky PR článok

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 prilákala viac ako 15 000 fanúšikov horskej cyklistiky

Záverečným piatym podujatím v Slovenskom raji sa skončila ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014. Séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku prilákala viac ako 15 000 fanúšikov horskej cyklistiky. Päť podujatí série zaznamenalo celkovo 4 081 účastníkov z 18-tich krajín v rôznych vekových a výkonnostných kategóriách. Popri trati fandilo a skvelú atmosféru dotváralo až 11 300 divákov.
Reportáž: ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise 2014 - samozrejme na vode

Reportáž: ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise 2014 - samozrejme na vode

Kto by si nechcel pobikovať v raji....Teda mám na mysli Slovenský raj. Navyše pre mňa sa jedná o lokalitu, kde som nikdy predtým nebol a tak bolo o programe na sobotu rozhodnuté. A „trochu“ blata k tomu predsa nemôže nikomu uškodiť :).
Fotogaléria: ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise

Fotogaléria: ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise

Upršané finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 v Slovenskom raji na 595 fotografiách. Reportáž prinesieme v najbližších dňoch. Ako sa vám páčilo a už ste stihli dať dokopy svoj bike :) ?
Veľké finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 v Slovenskom raji už tento víkend PR článok

Veľké finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 v Slovenskom raji už tento víkend

Už tento víkend spoznáme celkových víťazov série najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014. Záverečné podujatie ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise ponúkne v oblasti Slovenského raja výnimočné zážitky profesionálom, ale aj začínajúcim cyklistom a mládeži v sprievode rodičov. Každý účastník dostane štartovný balíček s cyklo fľašou ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý bicykel ŠKODA.
Pozvánka: ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise

Pozvánka: ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise

Dňa 13.9. 2014 sa uskutoční ŠKODA DAVORIN Slovak Paradise. MTBiker prináša aj súťaž o 2x štartovné, ktorá trvá do 8.9. 2014.
Reportáž: ŠKODA Horal MTB Maratón a Horal Tour 2014

Reportáž: ŠKODA Horal MTB Maratón a Horal Tour 2014

Už pätnáste narodeniny oslávil v tomto roku ŠKODA Horal MTB maratón, jediný vysokohorský maratón v strednej Európe. Výbornú povesť tohto maratónu podčiarkuje zaradenie tohto podujatia do medzinárodnej série Intersport Marathon serie 2014, do SLOVAK XCM TOUR a do novovznikajúcej domácej ŠKODA BIKE OPEN TOUR. Počas horalovského víkendu sa uskutočnila aj ďalšia časť Detskej Tour Petra Sagana. Vysoké ambície tohto maratónu potvrdzuje aj fakt, že skúsený organizačný tím okolo Ivana Zimu podal v tomto roku prostredníctvom Slovenského zväzu cyklistiky oficiálnu žiadosť o organizovanie majstrovstiev Európy v XCM v roku 2017. Organizátorom v tomto držím palce, pretože za svoju výbornú prácu by si takúto poctu zaslúžili.
717 fotografií zo ŠKODA Horal MTB Maratónu - nájdeš sa tam?

717 fotografií zo ŠKODA Horal MTB Maratónu - nájdeš sa tam?

V sobotu 9. augusta sa vo Svite závodilo na tratiach Horal Krejzi, Krejzi, Senzi, Ízi a Dejzi. Kto sa zúčastnil určite si prišiel na svoje, pretože počasie vyšlo na výbornú a trať ponúkala krásne výhľady na naše krásne Tatry.
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 sa predstaví v Nízkych Tatrách už tento víkend PR článok

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 sa predstaví v Nízkych Tatrách už tento víkend

Séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 pokračuje štvrtým podujatím už tento víkend. ŠKODA Horal MTB Maratón ponúkne na výber päť rôzne dlhých a náročných tratí. Výnimočným zážitkom bude výstup na 1946 metrov vysokú Kráľovú Hoľu. Každý účastník dostane štartovný balíček s cyklo fľašou ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý bicykel ŠKODA. Cyklomaratón sa uskutoční v sobotu 9. augusta, prvé preteky štartujú o 7:00 hod.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up