Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Skprofibike

Test: Plášte Vredestein Black Panther Xtreme - vhodné do náročného terénu a blata

Test: Plášte Vredestein Black Panther Xtreme - vhodné do náročného terénu a blata

Značka Vredestein je určite viac známa motoristickým fanúšikom ako bikerom. Avšak plášte Vredestein ponúkajú vysoký štandard kvality aj pre bikerov, ako napr. - väčšina plášťov ponúka vyššie TPI, všetky plášte sú konštruované s ochranou proti defektu, všetky plášte určené pre rekreáciu a dopravu majú štandardne reflexné boky. Zo začiatku som bol aj ja nedôverčivý k tejto značke, ale po prvej jazde na traily všetky tieto obavy opadli.
Test: Oblečenie do premenlivého počasia - Castelli Gabba a Nanoflex

Test: Oblečenie do premenlivého počasia - Castelli Gabba a Nanoflex

Prší, neprší, fúka, nefúka - a chce sa mi vlastne vôbec? Aj tak neviem čo si mám obliecť a než vyberiem vhodný variant, už je zase inak. Kašlem radšej na to :-). To je celkom častý scenár (samozrejme trošku zveličený) v prípade prechodného obdobia akým je jar alebo jeseň.
Pekné zľavy na trailové biky Felt s kolesami 29 PR článok

Pekné zľavy na trailové biky Felt s kolesami 29

Preháňate sa radi po trailoch a odvážite sa to pustiť nech ste čím skôr dole? Šikovná geometria a uhol hlavovej trubky 69° dávajú tušiť, že zjazdy budú mať svoje výnimočné čaro a hladina endorfínov vyletí riadne vysoko.
FELT - Rýchle XC bicykle NINE 2 a NINE 4 za super cenu PR článok

FELT - Rýchle XC bicykle NINE 2 a NINE 4 za super cenu

Dedičstvom Felt-u je závodenie a kolekcia Nine 2015 naďalej určuje štandard pre konkurenciu v kategórii cross-country. Má odjazdené Svetové poháre a Národné šampionáty. Na rok 2015 prichádza s novinkami – zadná pevná os 12x142 a nová prepracovaná schéma ukladania karbónových vrstiev, čo prináša nízku hmotnosť, vysokú tuhosť...
FELT technológia zadného pruženia EQUILINK PR článok

FELT technológia zadného pruženia EQUILINK

Equilink™ používa Felt na svojich trail a all-mountain bicykloch. Bol vyvinutý pre maximálnu efektivitu pri pedálovaní a zároveň tak, aby zachoval tlmič úplne aktívny. Ideálne zadné pruženie pre celodenné dobrodružstvo, alebo agresívnu jazdu na trailoch. Equilink™ pruženie prispieva k rýchlejšiemu stúpaniu a rýchlejšej jazde dole kopcom.
FELT EDICT: Ideálna rovnováha medzi hmotnosťou, pevnosťou, tuhosťou, jazdnou kvalitou a trvanlivosťou PR článok

FELT EDICT: Ideálna rovnováha medzi hmotnosťou, pevnosťou, tuhosťou, jazdnou kvalitou a trvanlivosťou

Pozrite sa na štartovaciu čiaru takmer každého profesionálneho cross-country pretekov a bude vám jasné, že revolúcia 29-palcových bicyklov sa stala štandardom. Veľké kolesá poskytujú pretekárom aj rekreačným jazdcom žiadaný mix nižšieho valivého odporu, zvýšenej trakcie a hladšej jazdy. To z nich robí optimálneho partnera pre svet profesionálneho pretekania, alebo dobrého spoločníka na pre váš domáci obľúbený trail.
Rozhovor: Radovan Bíroš - Najťažší cyklomaratón je Kráľovský

Rozhovor: Radovan Bíroš - Najťažší cyklomaratón je Kráľovský

Ružomberčana Radovana Bíroša (1986) pozná Slovenská cyklokomunita ako víťaza cyklomaratonskej MTB serie za rok 2009. Rado obdivuje kvalitné bicykle rovnako, ako krivky krásnych žien a o svoj stroj sa náležite stará. Vyráža na ňom nielen na veľké cyklozávody, ale aj na výlety do zahraničia. Viac sa dozviete v nasledujúcom rozhovore.
Cyklooblečenie Silver Wing uspokojí náročných jazdcov PR článok

Cyklooblečenie Silver Wing uspokojí náročných jazdcov

Nová značka cyklooblečenia Silver Wing je zameraná najmä na technické MTB jazdenie trail a enduro. Prvé produkty špecifického dizajnu aj strihu sa začali predávať v roku 2011 a ponuka neustále rastie. Krátke nohavice doplnili tri modely rukavíc, dva dresy a vnútorné nohavice s vložkou.
Farebné novinky pre sezónu 2015 značky FELT

Farebné novinky pre sezónu 2015 značky FELT

Pozrite si na aké novinky a vylepšenia sa môžeme tešiť od americko-nemeckého výrobcu, ktorý má vlastný vývoj a v ponuke viac ako 170 modelov bicyklov. Zabudnite na strohé biele a čierne farby, prichádza sezóna 2015 a s ňou aj farebný FELT.
Slovenský web Feltu spustený PR článok

Slovenský web Feltu spustený

Spoločnosť SK-PROFI BIKE pre vás pripravila nový web feltbicykle.sk, ktorý sa zameriava na značku FELT a všetky jej produkty.
Súťaž s SK-Profi Bike - vyhodnotenie

Súťaž s SK-Profi Bike - vyhodnotenie

V spolupráci s firmou SK-Profi Bike, dovozcom produktov značiek BBB, Met, CicloSport, Castelli a ďalších, sme pripravili súťaž o prilbu MET Veleno Ti v hodnote 3.000 Sk. Súťaž je už ukončená, víťaz je známy.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up