Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Slovkolex

CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie PR článok

CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie

Na sezónu ponúka CUBE množstvo zaujímavých noviniek. Medzi nimi napríklad kompletne prepracovaný model celoodpruženej rakety AMS 100 alebo ľahký hardtail Reaction GTC so sadou Sram Eagle za prijateľnú cenu. A to samozrejme zďaleka nie je všetko.
Emily Batty a nová vidlica Fox 32 Step-Cast PR článok

Emily Batty a nová vidlica Fox 32 Step-Cast

Väčšina žien neskrýva radosť, keď dostane nové šperky alebo šaty. No kanadská bikerka Emily Batty, má ďaleko väčšiu radosť z úplne iného šperku – novej ultralight vidlice Fox 32 Step-Cast, pre ktorú si prišla priamo do centrály Foxu. A má celkom dobrý dôvod, kedže jej už tak poriadne vyladený bike, zase o čosi schudol. Viac info o tejto novinke na stránkach ridefox.com.
CUBE: Cestné bicykle 2016 PR článok

CUBE: Cestné bicykle 2016

Modelový rad 2016 v podstate u CUBE rozdelili do 3 hlavných kategórií (comfort, aero endurance, racing). Každá z nich je zameraná na iný štýl jazdenia a podľa toho je vytvorená aj geometria každého radu. Taktiež je zrejmý trend nástupu kotúčových bŕzd, ktoré nájdete vo veľkom množstve u ponúkaných modeloch.
CUBE - Celoodpružené novinky 2016 PR článok

CUBE - Celoodpružené novinky 2016

CUBE nie je na našom trhu žiadnym nováčikom. Snaží sa presadiť najmä dobým pomerom ceny a „výkonu“ a pritom nezabúda ani na vlastný vývoj. Taktiež nespí na vavrínoch a pre ďalšiu sezónu bikerom servíruje niekoľko noviniek. Aby v tom nebol chaos, výrobca rozdelil ponuku do jednotlivých kategórií podľa veľkosti zdvihu. Ten aj väčšinou primárne určuje charakter ich použitia. Takže poďme sa postupne pozrieť čo nám ponúka CUBE nové pre rok 2016 v segmente celoodpružných modelov.
Nová vidlica aj tlmič 2016 - FOX 34 PR článok

Nová vidlica aj tlmič 2016 - FOX 34

Odpružená vidlica FOX Float 34 dostala úplne novú podobu vonkajšku aj vnútrajšku. Vidlica si jasne požičiava dizajn od 36-tky vrátane korunky, podpery a dokonca aj stĺpik vidlice bol prepracovaný. V sumáre váži Float 34 (pre 29", 140mm) 1769g, na váhe tak zhodila vidlica až 297 g a Float 34 (pre 27,5", 160mm) 1746g, čo je o 219 g menej ako predchodca. Viac podrobností v krátkom videu a článku Nová vidlica FOX Float 34 a tlmič FOX Float DPS pre rok 2016.
CUBE: Cestné bicykle 2015 - Vyberte si z 21 kvalitných modelov PR článok

CUBE: Cestné bicykle 2015 - Vyberte si z 21 kvalitných modelov

Cestná cyklistika sa stáva čoraz populárnejšou aj na Slovensku a preto je dôležité si vybrať správny a kvalitný cestný bicykel. V CUBE máme dlhoročné skúsenosti s navrhovaním a výrobou cestných bicyklov a preto sa budete môcť vždy spoľahnúť na svoj CUBE a užívať si výborný pocit z jazdy.
CUBE: ELITE HYBRID - Znamenitý dizajn ocenený Red Dot Award PR článok

CUBE: ELITE HYBRID - Znamenitý dizajn ocenený Red Dot Award

E-Bike ELITE HYBRID sa stal víťazom Eurobike Gold Award aj the Design and Innovation Award a nedávno bol ešte ocenený navyše prestížnou cenou za dizajn produktu Red Dot Design. 38 renomovaných dizajnérov z 25 rôznych krajín vyberalo najlepšie „kúsky umenia“ z viac ako 4928 rôznych produktov a ELITE HYBRID zabodoval na celej čiare.
CUBE: Ochutnávka z kolekcie 2015

CUBE: Ochutnávka z kolekcie 2015

Fotogaléria vybraných bikov z novej kolekcie od top modelov cez HT, fully, ebiky až po detské. Ak patríte medzi priaznivcov nemeckej značky CUBE, určite sa pozrite na nasledujúce novinky.
Zvolávacia akcia vidlíc Fox Evolution PR článok

Zvolávacia akcia vidlíc Fox Evolution

Firma FOX oznámila dobrovoľné stiahnutie vidlíc z trhu modelovej rady EVOLUTION series 2013 a bezplatnú výmenu patrón CTD O/C. Jedná sa o vidlice 32mm a 34mm, zdvih 120-160mm, vyrobené v časovom období : marec - november 2012. Zákazníci, ktorí na základe dole uvedených údajov zistia, že sa výmena týka práve ich vidlice musia vidlicu okamžite prestať používať a kontaktovať svojho predajcu.
Slovkolex 2014 obrazom

Slovkolex 2014 obrazom

Fotogaléria z prezentácie pripravovaných noviniek na sezónu 2014. Slovkolex s.r.o je exkluzívny distribútor značky CUBE pre Slovenskú republiku. Už od roku 2006 vám prináša tieto designové skvosty na náš trh a len niekoľko dní po nemeckom Eurobiku sme mali možnosť bližšie preskúmať modely na nasledujúcu sezónu.
Letný výpredaj Cube 2013 PR článok

Letný výpredaj Cube 2013

Leto sa prehuplo cez svoju druhú polovicu, cyklistická sezóna je v plnom prúde a v Slovkolexe nastal čas výpredajov. Od 25.7. máte u exkluzívnych predajcov značky CUBE pre Slovenskú republiku jedinečnú možnosť nakúpiť aktuálne modely tohto nemeckého výrobcu za zvýhodnené ceny a vychutnať si tak zvyšok roka s novým bikom podľa vašich predstáv.
Cestné modely Cube 2013 PR článok

Cestné modely Cube 2013

V predchádzajúcom článku sme sa pozreli na históriu značky a niekoľko MTB modelov - dnes sa bližšie pozrieme na niekoľko cesťákov od tohto nemeckého výrobcu.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up