Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sulovske Vrchy

Súľovský maratón 2013

Súľovský maratón 2013

Po fatranskom maratóne je toto ďalšie z tzv. povinných podujatí pre žilinských bikerov. A keďže Fatranský som vďaka MTB Trophy vynechal o to viac som sa tešil práve sem. Nielen na parametre 88 km a 2800 m ale najmä na charakter trate. Každodenné sledovanie počasia patrilo k tradičnej príprave a deň pred začiatkom bolo jasné, že sa opäť po 2 rokoch môžeme tešiť na extrém – jediné čo nebolo jasné, či v podobe tepla alebo vody...
AUTHOR GARMIN bikemaratón Súľovské skaly 2013

AUTHOR GARMIN bikemaratón Súľovské skaly 2013

Podrobné informácie o 15. ročníku AUTHOR GARMIN bikemaratónu Súľovské skaly. Podujatie je zaradené do Valašskopovažskej MTB série 2013, ktorá v tomto roku znova zahŕňa 8 bikemaratónov. 4 sú na Morave a 4 na Slovensku. U AUTHOR GARMIN bikemaratónu Súľovské skaly sa do poradia započítava trasa 48 km. Záštitu nad 15. ročníkom podujatia opäť prevzal predseda Žilinského samosprávneho kraja - Ing. Juraj Blanár.
Report - Author bikemaratón Súľovské skaly 2012

Report - Author bikemaratón Súľovské skaly 2012

Maratón v Súľove je už stálicou v slovenskom MTB kalendári no a uplynulú sobotu sa šiel jeho v poradí 14. ročník. Ak dobre počítam, bola to moja 9-ta účasť na tomto domácom podujatí, jednoducho akcia, ktorá sa nevynecháva :). 100 fotiek
Author Bikemaratón Súľovské skaly sa blíži

Author Bikemaratón Súľovské skaly sa blíži

14. ročník AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly sa blíži. SCK CYKLO TOUR Súľov a obec Súľov - Hradná pre Vás v spolupráci s mediálnymi a reklamnými partnermi znova pripravili atraktívny program a množstvo hodnotných cien. Nezabudnite si poznačiť aktuálny termín: 23.06.2012! Zlacnené štartovné len do 19.6.
AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly 2011

AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly 2011

Za posledný týždeň zaznamenal server SHMÚ zvýšenú návštevnosť, keďže stovky bajkerov chceli vedieť, či sa na Súľovskom maratóne bude opakovať bahenný Mordor z posledných dvoch ročníkov. ALADIN si zo všetkých robil dobrý deň a svoje predpovede neustále menil a až posledný deň pred maratónom bolo jasné, že bahenný kúpeľ sa tento rok konať nebude a všetci bajkeri môžu počítať s takmer ideálnymi maratónskymi podmienkami.
AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly 2011

AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly 2011

13. ročník AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly sa blíži. SCK CYKLO TOUR
Súľov a obec Súľov - Hradná pre Vás v spolupráci s mediálnymi a reklamnými partnermi znova
pripravili atraktívny program a množstvo hodnotných cien. Nezabudnite si poznačiť aktuálny
termín: 18.6.2011! Lacné štartovné do dnes!
Fotogaléria zo Súľova 2010

Fotogaléria zo Súľova 2010

Ivana Palečková nafotila vyše 250 fotiek na tohtoročnom daždivom Súľovskom maratóne. Kedže sa nezmestili k Latankovmu reportu, ponúkame ich tu a teraz.
Súľovské Blato 2010

Súľovské Blato 2010

Tento maratón s dátumom 19. 6. som si odfajkol už v zime. Aby som ho vynechal, musela by byť na štarte taká prietrž mračien, akú sme dnes ráno zažili v aute pri Strečne cestou do Súľova...
Author Bikemaratón Súľovské Skaly už onedlho

Author Bikemaratón Súľovské Skaly už onedlho

12. ročník AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly sa blíži. SCK CYKLO TOUR Súľov a obec Súľov - Hradná pre Vás v spolupráci s mediálnymi a reklamnými partnermi opäť pripravili atraktívny program a množstvo hodnotných cien. Nezabudnite si poznačiť aktuálny termín: 19.6.2010!
Súľov už tento víkend

Súľov už tento víkend

Už len pár dní ostáva do štartu 11. ročníka AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly, ktorý organizuje SCK CYKLO TOUR Súľov v spolupráci s obecným úradom Súľov – Hradná. Dňom D je pre organizátorov 20.jún 2009. V atraktívnom prostredí Súľovských skál sa už robia prípravy na zvládnutie 800 - 1000 štartujúcich z viacerých krajín a množstva divákov zo širokého okolia. Rozdiel 200 bikerov môže spôsobiť počasie. Na tento deň sa psychicky pripravuje aj cca 180 usporiadateľov...
AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly

AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly

Vážení športoví priatelia! 11. ročník AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly sa blíži. SCK CYKLO TOUR Súľov a obec Súľov - Hradná pre Vás v spolupráci s mediálnymi a reklamnými partnermi opäť pripravili atraktívny program a množstvo hodnotných cien. Nezabudnite si poznačiť aktuálny termín: 20.6.2009! Podujatie je zaradené do prestížnej iVELO Bikemarathon série 2009. Záštitu nad 11. ročníkom podujatia prevzali: predseda Národnej rady Slovenskej republiky - Mgr. Pavol Paška a predseda Žilinského samosprávneho kraja - Ing. Juraj Blanár.
Pasia v Súľove

Pasia v Súľove

Sú dni v roku, keď sa nedarí. Niečo sa pokazí alebo vám niekto niečo ukradne. Vačšina ostatých dní je všedná. Ľudia chodia do práce, do školy a tešia sa na nejaký ten oddych cez víkend. A potom sú tu dni, ktoré sa vrývajú do pamäte a zanechávajú dlhotrvajúci sladký pocit, avšak omnoho dlhšie trvajúci ako tie žuvačky z reklám. Tohoročný maratón v Súľove patril práve medzi ne.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up