Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Technika

Ponuka RIDE na sezónu 2014 PR článok

Ponuka RIDE na sezónu 2014

Na sezónu 2014 bude RIDE s.r.o. ponúkať ebiky KTM, CUBE a GoCycle, pohony BionX, EGO-Kits a OEM systémy Bosch a Panasonic. Ako doplnky budú ebikové svetlá Supernova a airbagové prilby Hovding. Takže sa môžete tešiť na najširšiu špičkovú e-ponuku v celom "Československu" :).
Monkey Lights teraz výhodnejšie PR článok

Monkey Lights teraz výhodnejšie

Ostaňte viditeľný aj po západe slnka! S Monkey Light sa večerná jazda na bicykli stáva bezpečnou a navyše zábavnou. Systém MonkeyFX vytvára tisíce úžasných vzorov v točiacom sa kolese bicykla. Vďaka najmodernejšej digitálnej svetelnej technológii, ostanete viditeľnými aj v noci. Teraz za lepšie ceny!
Koncept 1865 – velocipéd budúcnosti

Koncept 1865 – velocipéd budúcnosti

Klasická konfigurácia s modernými a inovatívnymi prvkami, presne taký je výsledok spojenia dizajnérskeho štúdia Ding3000 spolu s chemickou spoločnosťou BASF pri tvorbe konceptu e - velocipédu budúcnosti
LED navigácia Hammerhead

LED navigácia Hammerhead

Hammerhead vám ukáže všetko čo potrebujete pre navigáciu a pritom na vás nepôsobí rušivo textom alebo grafikou. Táto LED navigácia poskytuje informácie rovnako ako prístroje pre závodných vodičov alebo stíhacích pilotov. LED systém funguje dobre za všetkých svetelných a poveternostných podmienok. Svetelné pole si dokonca môžete prispôsobiť aby vyhovovalo vašim nárokom.
Independent Fabrication

Independent Fabrication

Video z návštevy v „továrni“ Independent Fabrication
Zábava s fatbikom Nicolai

Zábava s fatbikom Nicolai

Ďalší z dôkazov že fatbiky nepatria iba do snehu alebo piesku
Slovkolex 2014 obrazom

Slovkolex 2014 obrazom

Fotogaléria z prezentácie pripravovaných noviniek na sezónu 2014. Slovkolex s.r.o je exkluzívny distribútor značky CUBE pre Slovenskú republiku. Už od roku 2006 vám prináša tieto designové skvosty na náš trh a len niekoľko dní po nemeckom Eurobiku sme mali možnosť bližšie preskúmať modely na nasledujúcu sezónu.
Fotogaléria Eurobike 2013

Fotogaléria Eurobike 2013

Fotogaléria z najväčšej európskej výstavy bicyklov, komponentov a doplnkov Eurobike 2013, ktorá sa už tradične konala v nemeckom Friedrichshafene
Váš bicykel v bezpečí Vášho auta PR článok

Váš bicykel v bezpečí Vášho auta

Mnoho cyklistov uvažuje ako prepravovať svoje bicykle bez toho aby boli vystavené poveternostným vplyvom, vyhli sa zvýšeniu spotreby pohonných látok a nemuseli na parkovisku sedieť pri aute. Sú medzi nami takí, ktorí chcú voziť svojich miláčikov vo vnútri auta.
Eurobike 2013 – novinky, trendy, zaujímavosti. II.časť

Eurobike 2013 – novinky, trendy, zaujímavosti. II.časť

Pokračovanie článkov z najväčšej európskej výstave bicyklov Eurobike 2013. Prvú časť nájdete TU
Dogma 65.1 Hydro a Dogma K Hydro: nástup kotúčoviek u Pinarella

Dogma 65.1 Hydro a Dogma K Hydro: nástup kotúčoviek u Pinarella

Diskové brzdy sú dnes samozrejmosťou u automobilov, motocyklov ale aj na horských bicykloch. Svoje miesto si pomaly nachádzajú aj vo svete cestnej cyklistiky. Konzistentný brzdný výkon bez ohľadu na poveternostné podmienky, dávkovateľnosť ale tiež odstránenie opotrebovania ráfikov, je len niekoľko argumentov, ktoré hovoria v prospech kotúčov.
Eurobike 2013 – novinky, trendy, zaujímavosti

Eurobike 2013 – novinky, trendy, zaujímavosti

Ani v roku 2013 nechýbal MTBiker na najväčšej európskej výstave bicyklov Eurobike, v nemeckom Friedrichshafene, kde svoje novinky a vízie prezentovalo viac ako 1200 vystavovateľov. V niekoľkých článkoch vám predstavíme to najzaujímavejšie čo tento rok ponúkol
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up