Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Zvolen

Zvolenský Maratónisko

Zvolenský Maratónisko

Minulý víkend sa konal už šiesty ročník Zvolenského cyklomaratóniku. Tohto roku nebol zaradený do maratónskej série, nič mu to však neubralo na atraktivite a povesti. Hlavný staviteľ trate Vlado Oprenčák spolu s tímom ľudí s SCK Zvolen znovu pripravili organizačne skvelé preteky.
Brutálny zvolenský cyklomaratónik

Brutálny zvolenský cyklomaratónik

Keď som v Ozdíne pred týždňom Radovi Bírošovi oznámil, že trasa mi prišla troška nudná, hneď mi odporučil Zvolenský Horský Cyklomaratónik, kde Vlado Oprenčák pripravil trať, aká na Slovensku nie je zvykom. A Zvolen nesklamal…
ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK 2009

ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK 2009

Hľadáte horský pretek na ktorom si nezajazdíte v háku?
Hľadáte horský pretek kde prírodu neobdivujete z asfaltu?
Hľadáte horský pretek plný technických pasáží?
Hľadáte horský pretek s náročnými stúpaniami?
Hľadáte horský pretek s kilometrami krásnych singletrailov?
Hľadáte horský pretek s neprehliadnuteľným a jednoznačným značením?
Hľadáte naozaj skutočný horský pretek?
„BRUTAĽNA“ po novom, „ELEMENTARNA“ po starom

„BRUTAĽNA“ po novom, „ELEMENTARNA“ po starom

V poslednom období sa s cyklistami na Slovensku roztrhlo vrece.
Keď tak sledujeme počty účastníkov na jednotlivých pretekoch, človek nadobúda konečne pocit, že cyklistika sa stáva masovým športom. Ale dobre jej tak. Myslíme, že takto by to malo byť a takto je to správne.
GEODIS ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK

GEODIS ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK

4. ročník

MAJSTROVSTVÁ SR V MTB MARATÓNE 2007

21. JÚL 2007

Slovenský pohár MTB maratónov

Práve prišla zima a my už o lete...

Práve prišla zima a my už o lete...

Bez ohľadu na to, či zima ešte príde alebo nie, v hlavách mnohých, (ale skôr asi všetkých) organizátorov sa občas mihne myšlienka, ktorá sa snaží zaujať a donútiť svojho pána o hlbšie zamyslenie. Každý človek, ktorý v minulosti okúsil organizátorský chlebíček pozná ten nepotlačiteľný chtíč niečo vylepšiť, niečo dotiahnuť ďalej, niečo zmeniť, urobiť inak... Naplniť očakávania každého jedného človiečika, ktorý sa len na okamih mihne na jeho akcii, postojí, zamyslí sa. Snaží sa vypočuť každú pripomienku, každé hlasné zamyslenie ktoré zachytí v návale povinností počas akcie a každý príspevok na webovom fóre.
Zvolenské zahájenie MERIDA PELOTON CUP-u

Zvolenské zahájenie MERIDA PELOTON CUP-u

Druhá júnová sobota zahájila tohtoročnú sériu maratónov združených pod hlavičkou Merida Peloton Cup–u. V piatok podvečer nám vo Zvolene trošku spŕchlo, ale nádej na slnečnú sobotu nás aj napriek tomu neopúšťala. Ďalšia dávka vody nám z oblohy spadla ešte v sobotu ráno, našťastie sa slniečko nedalo odbiť a ešte pred štartom vyliezlo spoza oblakov.
ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK

ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK

Desiaty júnový deň sa začne písať história tretieho ročníku Zvolenského Horského Cyklomaratóniku. O pol deviatej ráno vystrelia na trať 76, resp. 38 km pretekári, na ktorých bude čakať 2.130, resp. 1.065 m prevýšenia. Tu nájdete propozície a profil trate.
Cyklodržka Snow 2006 - foto

Cyklodržka Snow 2006 - foto

Nejaké fotečky z akcie, o ktorej sme písali už neraz. Počasie sa vydarilo stopercentne, o zábavu bolo postarané a to bolo pre túto akciu podstatné... Ďalšie foto nájdete na Ride.sk (+60 ks)
CYKLODRŽKA SNOW ZVOLEN – KRÁĽOVÁ

CYKLODRŽKA SNOW ZVOLEN – KRÁĽOVÁ

SCK ZVOLEN a HOTEL KRÁĽOVÁ Vás pozývajú na športové podujatie špeciálne svojim charakterom plným adrenalínu. Podujatie je určené pre širokú verejnosť. Príďte a preverte si svoje sily a techniku na nenáročnej snehom pokrytej trati o dĺžke cca 600m alebo príďte povzbudiť skúsených profesionálov a aj odvážnejších amatérskych pretekárov, prípadne vyhrajte zaujímavé ceny na exhibičných pretekoch! Zábava a profesionálny zážitok sú zaručené!!!
Zvolenský Horský Cyklomaratónik

Zvolenský Horský Cyklomaratónik

2. ročník maratónu s trasami 38 a 76 km o slušnom prevýšení sa uskutoční 11. júna 2005, odštartuje sa zo Zvolena. Pre deti je pripravený detský cyklomaratónik...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up