Cafte,

mate niekto skusenosti so servismi na bikesy v Nitre?

Co ja viem, servisy su:
Velosprint - pri sude
Polygon - predajna bikov
Cyklo V&V - za Slovenskou sporitelnou vo dvore, kt. je na pesej zone
Predajna Kellys - na Frana Mojtu
Klondike bike (Igor Daniš) - na Klokocine, pri Sandokanovi na prizemi vyskoveho panelaku na Jurkovicovej

Ak mate skusenost, podelte sa, pls., najviac by ma zaujimal ten Klondike bike. Zaujima ma kvalita ale aj cena, pripedne ci nezvyknu menit aj suciastky, ktore menit netreba (ale podla nich pre istotu ano ...)

Vdaka.

Hopefulapi
05.05.2009 - 08:28:34
00
ahoj, neviem ako je to so servisom v tychto predajniach lebo som v ziadnej bajk nemal, ale s Igorom (KLONDIKE bike) som maximalne spokojny. Kupoval som tam 2 prilby aj dresy a da sa s nim dohodnut aj na cene :). Dresy ROGELLI sice meskali skoro mesiac, ale za to Igor nemohol lebo od nich vtedy objednaval prvy krat a vraj ich nemali na sklade na Slovensku tak museli doviezt tusim z Holandska. Takze teraz ked nieco potrebujem kupit tak idem vzdy tam aj ked to mam z mesta najdalej 8)
19.05.2009 - 12:36:06
00
zdar
ja som tiež hľadal nejaký servis bikov v NR ale všetci ma odpísali tým, že robia servis iba bicyklom zakúpeným u nich.
našiel som túto tému a skočil do klondike biku(ten som nepoznal a trošku trvalo kým som ho tam našiel). včera som ho zaniesol. ochota super, povedal som čo potrebujem opraviť, vymeniť atď. dotyčný pán si zapísal telefón s tým že pošle sms-ku keď bude hotový. teoreticky by mal byť hotový do piatku(nie som urgentný prípad).
celkový dojem uvidím až po zvezení :wink:

takže bike mám doma...čo bolo treba bolo vymenené, čo bolo treba doštelovať bolo doštelované...cena prijateľná takže v pohode
22.07.2009 - 13:11:33
00
pred nedavnom som tiez potreboval v nitre opravit bike a googlom som nasiel toto forum

musim povedat, ze ten klondike bike je fakt dobry ..uplna spokojnost
a este tam maju aj lepsie ceny ako u konkurencie

:y:
06.02.2010 - 18:32:28
00
Tymto chcem zablahozelat nitrianskym servisom k "ustretovosti". Mam novy bicykel, ktory som kupil priamo vo fabrike. Je to singlespeed a rovnako vo fabrike (inej) som dokupil Shimano Nexus zadny naboj s prehadzovackou. Reku, ci mi niekde v Nitre neprepletu koleso na tento naboj.

Figu borovu. To musim ist z NR az do BA napr. do Kaktusu, aby mi preplietli trapne koleso? To su taki zahojeni, ze nikto nepotrebuje robotu (ked sa mi jeden vyslovene priznal, ze stale prsi, takze ludia nenosia veci na opravy...)?
Co keby som kupil bike napriklad v KE, prestahoval sa do NR a chcel tam servisovat? Poslali by ma rovnako dokelu? Ludia, vazne, ja toto pochopit neviem. Ach Nitra...
Poradte, kto mozte, prosim. Dakujem
26.05.2010 - 11:05:30
00
a kde vsade si bol? vo velosprinte je ochotny servisak, ak nema vela roboty tak prepletie. v kellyse pri palacinkarni su sice gramblavi a pomali ale tiez prepletu, v deme v polygone je tiez velmi ochotny chlapik a ked nema toho vela tak prepletie (on preplietal naboje mne a bolo to rychlo a dobre)
26.05.2010 - 12:49:44
00
Bol som vo Velosprinte a aj ked tam mam znamost (byvaly predavac), odmietli mi servis. Bol som aj vo V+V, odporucil ma tam znamy, aj som sa na neho odvolal, rovnaka historka. Pan mi navyse zacal vykladat historku o tom, ze bicykle sa maju kupovat len u nich, v bicyklovych obchodoch... To sa potom cudujem, ze mi servisuju Mondeo u Forda, ktore som si sam dozviezol z Rakuska... Rovnaky princip. Akosi zabudli pani, ze zaraba sa na servise, nie na predaji. Ale ne, tu je to este stale o tom, ze obchodnik chce mat cash hned teraz a vela, ze kazdy den preda 5 bicyklov...
Ak je to o tom, ze prednost maju ich zakaznici, tak to beriem, s tym problem nemam a pockam na koleso aj dva tyzdne. Lenze toto bol natvrdo odpis, bez debaty, kategoricky.

Dalej sa mi chodit po NR nechcelo, tak som len na zvysne servisy telefonoval, vsade rovnaka odpoved, nekupili ste u nas, neodservisujeme.

Nakoniec som zasiel do Hlohovca, zajtra si mozem prist preto. Ked som im povedal, ze v celej Nitre mi to nikto nechcel zobrat, tak krutili nechapavo hlavami...

Tak teraz neviem, ci je problem vo mne, ci vyzeram ako debil, alebo ci maju tolko prace, alebo ci je to len debilna Nitra, fakt neviem clovece... Ale poviem ti, ak budem nabuduce kupovat nieco na bicykel, nedam zarobit ani jednej nitrianskej predajni. Nedali mi ziaden dovod.
26.05.2010 - 14:12:47
00
tak to ti verim ze si nasraty. ja som si daval prepletat kolesa minuly september a v polygone v pohode, odporucil ma servisakov znamy. spravil by mi to aj vo velosprinte ale mal akurat mrte roboty. cyklo V+V je trosku arogantny asi preto ze vie ze predava kociky:) a do kellysu uz v zivote nepojdem, majitel je namysleny a ten pan postarsi servisak je mozno aj sikovny, ale neuveritelne pomaly a ma zbytocne reci okolo
26.05.2010 - 15:16:07
00
Chvalabohu nemam obe ruky lave a velku vacsinu veci si na bajku spravim sam. Na vyplet som si ale netrufal, tak vidis, jak to dopadlo ;-)

Jednou vetou - Slovenske sluzby...
26.05.2010 - 15:33:38
00
vam by sa to tiez ako obchodnikom nepacilo, ale pravda je, ze takymto sposobom si len odhanaju zakaznikov. mohli to poriesit napriklad tak, ze ten, kto u nich kupil bicykel, ma na servis o 20% nizsiu cenu...a boli by vsetci spokojni. :)
26.05.2010 - 15:50:25
00
misoR: Ved prave. Ja som sa popri servise chystal minut aj prachy na nejake doplnky a nahradne diely... A mozno by ma nalomili na novy bajk, ktory budem coskoro kupovat manzelke. Sere ma to o to viac, ze ja som skor ten typ lojalneho debila, ktory ma rad svoju predajnu a vracia sa tam spat, aj ked to tam neni mozno najlacnejsie. Ale zasa masochista nie som ;-)
No co, biznis nebude.
26.05.2010 - 15:56:01
00
misoR: ked kupis bike vo velosprinte tak mas servis 2 roky zadara. nechcem aby to vyznelo ako reklama ale ja som od nich kupil svojho terajsieho specializeda a ked som mal este povodne kolesa tak som prisiel, vycentrovali mi ich, popri to este skontroloval typek brzdy a prehadzovacky, a nech sa paci;) tak nejak som dufal ze je to standart ale nie je.
26.05.2010 - 18:10:51
00
no bohuzial, kazdy laka zakaznikov na ine vyhody...ja som mal len garancnu prehliadku zadarmo tu v PO...nastastie vacsinu veci si viem urobit doma, okrem kolies a kluk, kedze nemam stahovak zatial
26.05.2010 - 21:59:55
00
Jednoznačne najlepšie v nitre... Malá predajňa s kopou tovaru, Igor je veľmi ochotný a príjemný chlapík... Nikam inam už asi ani nevkročím, aj keď to mám najďalej...
29.08.2010 - 21:10:48
00
Dobrý obchodník sa prejavuje hlavne tým, že sa snaží, aby sa k nemu každý zákazník rád vracal. Za domom módy (V + V) ma so žiadosťou o servis odbil tým, "Že on opravuje len Meridy a že nemá čas". Pri tom však toho toľko nakecal, až prestal kvôli tomu robiť a zatiaľ by ten môj bicykel štyrikrát pozrel a opravil. Vo Velosprinte vraj opravujú len tam zakúpené bicykle a keď som tam jeden kúpil pre dcéru a dal som nastaviť zadnú prehadzovačku, namakaný mechanik to musel odkonzultovať telefonicky s kolegom a aj tak to poriadne neurobil, takže tam vedia predovšetkým len predávať. V Kellyse na Fraňa Mojtu nevedia, čo majú od dobroty za servis a drobné komponenty pýtať, pretože z ceny, ktorú vypýtali za výmenu brzdových doštičiek Hayes Stroker a reťaze Sram, sa mi urobilo zle a v Klondike bike by mi to urobil asi za tretinu. Pri tom mi reťaz zle navliekli (Šúchala mi o mostík prehadzovača spredu, pritom mala prechádzať zozadu) a musel som tam ísť ešte raz s reklamáciou, za ktorú by sa každý aj tuctový mechanik prepadol od hanby. V Kellyse v Polygóne sú ešte rozumní, ale tiež vám servis hocikedy neurobia kvôli množstvu roboty. Zostal už len Igor Daniš Klondike bike, Nitra Klokočina: Jednoznačne najlepší servis v Nitre, mnohokrát aj na počkanie. Predaj za vynikajúce ceny a zľavy. Vynikajúci človek a odborník. Po čase výborný kamarát a tréningový partner. Nikoho neošudí, nikoho neodbije, servis vždy urobil na 100%. Kiež bude žiť dlho a zostane nablízku pri robote, ktorú tak skvele vykonáva, aby som k nemu mohol chodiť aj naďalej. Mám od neho MTB bicykel na preteky za veľmi dobrú cenu a kúpim aj ďalší, pretože sa mi snaží vyhovieť po všetkých stránkach k spokojnosti. Nech si od neho konkurencia berie príklad. :y:
25.09.2010 - 19:09:19
00
keyboard_arrow_up