toto obmedzenie nikdy nepochopim. Potom to vyzera jak komedia na tych pretekoch ked vsetci krutia o 106 az si idu nohy vykrutit a ani zaboha nevedia dobehnut toho pred nimi lebo proste nemaju tazsi prevod )
A dalo by sa to prekombinovat tak ze by som zadnu kazetu nechal, avpredu zmenil veku pilu na 38/34? vysledok je rovnaky cize je to v sulade s pravidlami teraz len ci sa to da... a este je to aj o dost lacnejsie.
toto obmedzenie nikdy nepochopim. Potom to vyzera jak komedia na tych pretekoch ked vsetci krutia o 106 az si idu nohy vykrutit a ani zaboha nevedia dobehnut toho pred nimi lebo proste nemaju tazsi prevod )
Keď všetci krútia o 106, tak idú presne tou istou rýchlosťou.
Práve o to ide, aby sa mladí naučili krútiť o 109 a dobehli tých o 106
no ved aj vsetci sli rovnakou rychlostou, ja si myslim ze toto obmedzenie je uplna blbost, ved nech si kazdy kruti ako chce, je to jeho vec, to jak keby si celemu pelotonu pod kopcom nariadil ze teraz pojdete na malej pile a 5tom pastorku a ani bohovi inac... proste blbost. do kopca silovi jazdci pojdu silovo a frekvencni frekvencne, tak neviem preco to na rovine obmedzovat
no proste tie preteky co chodim aj ja dake zo srandy , tam nikto nic neriesi, ci dojdes na krose abo na cestaku alebo mas 5 kilovy bajk vsetko jedno , dokonca aj elektrobajk tam niekto mal, alebo tandem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď všetci krútia o 106, tak idú presne tou istou rýchlosťou.
Práve o to ide, aby sa mladí naučili krútiť o 109 a dobehli tých o 106
inac mozno odveci otazka, ale musis jazdit tych kadetov ci co? nemozes ist o kategoriu vyssie kde take obmedzenia nie su?
Uff, tak to by som ako junior nechcel jazdit. Na rovinach ked spurtujem, alebo z kopca zjazdujem, tak pouzivam 53-11, resp. 53-12