Moj Gravel Addict po poslednej zmene prevodov, neviem sa rozhodnut ci nechat terajsie 1x "mullet" 40 vpredu a 10-50 vzadu, alebo povodne kombo 43/30 vpredu a 10-36 vzadu Oboje maju vyhody aj nevyhody...
9velo gravel kolesa su fajn, ale tie ich racne sem tam preskocia, asi je cas radsej kupit original DT...
chyba foto z druhej strany. za mna by som vyskusal lepsie plaste. tie g-one su pomale a moc nevydrzia.
teraz vysla nova generacia od panaracer, gravelking x1. same pochvaly. alebo ja mam overene challenge pro tie rucne lepene, maju viac dezenov. pripadne najlespi drzak do lesa je maxxis rambler.
Som spokojny nemam dovod menit. A bike po DN je KO bude novy
Ouch, a inak všetko v poriadku? To nasere, preto zvažujem si zabezpečiť poistenie bajku proti nehode a kradezi.. lebo je to velky risk aj na ceste, v teréne a najmä pri tých cenách bicyklov.
Ahoj, tak zlomena ruka, zdrety vsade... tak cakam co poistovna, sundalo ma auto tak PZP to pokryje. Ram je zlomeny a zvysok olamane a ohnute. Uz som z nemocky doma tak sa liecim... toto bude dlhsia PN.
No, bude rieseny, otazkou je, aky to bude mat zmysel a efekt. Som 3 tyzden doma a vyliecim sa, bike sa kupi novy... ale podstata vzniku urazu a skody sa ani trestom nenapravi. Jazdim skoro denne a toto bola ta "najlacnejsia chyba" vodica, hold s najhorsim dopadom pre mna. Ziadny trest ci pokuta, uz nezvrati pochybenie co sa stalo. A to sa 6.6. len rozbiehala DPNB. vsade plno cyklistov a aj tak ignorancia a nevedomost ucastnikov premavky (auta) bola na peaku maxima.
Tak Storck Grix (prva strana tohto vlakna, 2hy post) som vykuchal, cast organov daroval pre Titici Dynamica G, a zvysok skoncil na BC Flint rame . Presiel som na velkost L. Takze ak by mal niekto zaujem o karbon ram a vidlu storck grix v Mku sem s ponukami ?.
Poskladal som si ďalší gravel. Tentokrát na karbone a sade sram apex. Ide to lepšie ako GRX co som mal predtym, rovno som si cvakol par fotiek do mobilu lebo tak cisty dlho nebude
Konecne som sa odhodlal zbaviť sa podloziek. Posledná bohužiaľ musí ostať z konštrukčných dôvodov, bez nej by to podla Canyon nešlo. Posed isiel do este agresívnejšej pozície, ale stale pre mna komfortnej. Uz len len keby chcel niekto vymeniť moj cockpit za užší, to by som bol rad 😊
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ktore konkretne? Ja pouzivam Gravelking Sk+ 700x35C a necitim nejake spomalenie na asfalte.
Thundero 40 su proti nim sprinterske plaste ?
Jedine čo ma štve na nich je vyhadzovanie kamienkov
9velo gravel kolesa su fajn, ale tie ich racne sem tam preskocia, asi je cas radsej kupit original DT...
teraz vysla nova generacia od panaracer, gravelking x1. same pochvaly. alebo ja mam overene challenge pro tie rucne lepene, maju viac dezenov. pripadne najlespi drzak do lesa je maxxis rambler.
Som spokojny nemam dovod menit. A bike po DN je KO bude novy
Ano
Seriovy Crux expert pokrsteny prvym vyletom.