Neviem , ja by som sa veľmi nepúšťal do výmeny (prerábky) niečoho, čo je stavané na iné používanie. Cross bude vždy cross. Moje MTB som tiež chcel prerobiť na cross (vtedy som ešte cross nemal, teraz už mám ), menil som kazetu,menil som prevodníky,špekuloval som nad 28" kolesami namiesto 26", robil som brzdové adaptéry na V-éčka a taktiež som špekuloval vymeniť vidlu za pevnú. Našťastie som to STOPol skôr než som do toho vrazil toľko peňazí za ktoré by som mal nový bike.
Ak sa mení pevná vidla za odpruženú, tak na MTB sú vyrábané pevné vidly ktoré prislúchajú konkrétnemu zdvihu, napr. iná pevná vidla k 80 mm zdvihu a iná pevná vidla k 100 mm zdvihu. Neviem ako je to s crossovými.
Na crosse mám tiež odpruženú vidlu a často jazdím s LOCK OUT-om,preto by som do budúcnosti možno tiež špekuloval nad pevnou, ale ceny karbónových sú dosť vysoké (tá vidla v linku je napr. v cene 1/3 kvalitného (mne úplne postačujúceho ) nového fitness biku.
Dnes po dlhom hladani na nete som nasiel obchod v DE ktory ponuka co je tazko zohnatelne. CrMo vidla- chrom zn. Tange. Velmi som sa potesil lebo aj hlavko mam tejto znacky.
Akurat mam obavi ze tato co som objednal nebude 700C kompatibilna. Ale podla vykresu su rozmeri rovnake. Akurat kolesa s 25 plastom budu u vrchu asi 5-6mm od dna vidlice.
Ta stranka je bezpecna. Objednal , zaplatil a nasledne odoslali. 11.12 som objednal. 12.12 mali uz peniaze na ucte. o 20h toho isteha dna odoslali. 15.12 to je uz v depe v Ba.
Dnes po dlhom hladani na nete som nasiel obchod v DE ktory ponuka co je tazko zohnatelne. CrMo vidla- chrom zn. Tange. Velmi som sa potesil lebo aj hlavko mam tejto znacky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
z neho spravit fitnes bike zacal som ho ciastocne odlahcovat,momentalne tam mam vidlu http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=106_180&products_id=101620 chcel by som ju zamenit za http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=106_180&products_id=2316.chcem sa opytat ci by ste sli do takejto vymeny pripadne rad si precitam ine navrhy vidly atd.Vaha biku pred updatom bola uctihodnych 14.7kg uz som na 12 kg a vymenou vidly by som zasa pokrocil.
Dakujem vopred za vsetky navrhy a pripomienky.
Ak sa mení pevná vidla za odpruženú, tak na MTB sú vyrábané pevné vidly ktoré prislúchajú konkrétnemu zdvihu, napr. iná pevná vidla k 80 mm zdvihu a iná pevná vidla k 100 mm zdvihu. Neviem ako je to s crossovými.
Na crosse mám tiež odpruženú vidlu a často jazdím s LOCK OUT-om,preto by som do budúcnosti možno tiež špekuloval nad pevnou, ale ceny karbónových sú dosť vysoké (tá vidla v linku je napr. v cene 1/3 kvalitného (mne úplne postačujúceho ) nového fitness biku.
https://www.sella-berolinum.de/rad-shop-/gabel-fork/
Allegro.pl
Díki.
vidlica CUBE CSL Race Disc, Full Carbon, 1 1/8" - 1 1/4" Tapered, Flat Mount, 12x100mm