Zdravim. Zakladam novu temu, kedze nikde som tu bohuzial nenasiel presne to, co hladam. A sice, chceme sa vydat na jednodnovy svih BA - BP. Vacsiu cast trasy mame uz v podstate vycihanu a sice BA - Medvedov po hradzi (to mam aj vyskusane) a dalej cez dedinky po slovenskej strane az do Sturova. Tu je otazne ci neist napr. z Komarna do Sturova madarskou stranou (t.j. Komarom - Ostrihom). Skusenosti s madarskymi sofermi mame ale len velmi velmi zle. Otazka dalej je kadial idelane do BP z Ostrihomu. A sice ci popri Dunaji, alebo cez kopce (cez Pilisszentlélek, Pilisszentkereszt - Mlynky, Pomáz). Niečo ako Eurovelo 6 ani neriešime, nakoľko veľká časť tejto cesty je vlastne po štrkových cestách. Hoci je tu aj možnosť ísť z Ostrihomu po pravej strane Dunaja a po sútoku s Ipľom prejsť kompou na druhú stranu..

Ak to niekto dal a má dobré tipy čomu sa vyvarovať a kade je to ideálne, budem veľmi povďačný. Taktiež budem rád za akékoľvek (aj všeobecné pripomienky) týkajúce sa dopravnej situácie (možno aj nejakých obmedzení pre cyklistov?) V Maďarsku. Dik.
03.10.2017 - 15:12:52
00
Ahojte, kedy to chcete dat? Mozno by som sa pridal. Odjazdene mam dost. Navyse este existuje alternativna cesta - smerom na Moson, Gyor a ponad Balaton.
12.10.2017 - 11:12:35
00
keyboard_arrow_up