Tento servis mi poradil chalan, ktorý jazdil na celkom fajn horskom bicykli. Tiež mal v stredové zloženie hollowtech 2. O predchádzajúcich skúsenostiach som si dôrazne pýtal dobrý cykloservis... Bol som vo viacerích. Tuf cykloservisoch lepia duše.
12.deň
Zobudil som sa na kriakoch,, mám pocit že aj stania prepichnutý zo spodu. Prekvapil ma chlap, ktorý za mnou prišiel, keď som si fotil výhľad a ponúkolmi sprchu a trochu sme sa zakecali, vášnivý bajkpaker. Začal som zháňanim servisu. Stretol som chlapa ktorý mal celkom fajn horský bicykel, odporúčil mi servis,, keď som tam však prišiel, zistil som že tam iba lepia duše. Išiel som do iného servisu, kde mi opravili bicykel tak, že to nevydržalo po najbližších kopec. Ale opravár bol zlatý. Mal som zadarmo čaj, zadarmo opravu, na opravu použil kladivo, rozbrušovačku a kliešte. Hrubá sila víťazí. Pokračoval som ceste a jeho opravu som si cestou opravil aby som stým vedel „prísť do ďalšieho servisu. Po príchode do tohto mesta som na prvej benzínke zastavil a zakecal sa miestnymi. Tí mi odporúčili servis, kecali sme dlho do noci a potom som sa vybral hľadať miesto na spanie. Našiel som krásné miesto na kopci, odkiaľ bol výhľad na celé mesto
No, asi nemáš správne nastavené očakávania, toto je corsairov najlepší bajk čo ho registrujem ... zvyčajne nejazdí takéto vyčačkane mašiny ale vrakáčové mršiny ...
Otazka je, ci naozaj najlepsi, sak hen, jake problemy su s nim. Umrety stred, ze to treba flexov riesit, koleso nevydrzi pad z 2 metrov, atd. Tie mrsiny drzali dobre, ak si dobre pamatam.
Corzar – z toho co som zatial videl – patri k ludom, co sa drzia hesla „Ten most prekrocime, az k nemu prideme". 😄 Zrejme mu to vyhovuje a nevadia mu problemy, ktore s tym vznikaju. Je to jeho sposob spoznavania sveta. Trochu mu zavidim ten flegmatizmus, kedze aj ja som taky v minulosti bol, ale stal som sa presnym opakom, co potrebuje mat na vsetko plan A B C. Taketo tripy mi to pomahaju normalizovat Raz sa tiez snad vydam niekam a budem mat len koncovy bod, alebo ani ten nemusi byt
Verim ze hollowtech kľuky nemal ale
mal si opytať stredove stvorhran a k tomu kluky - to urcite mal -alebo tam na tretej foto mu visí rám s kľukami
s trojpílou
Ráno ma zobudilo slnko, keď sa opeelo do steny stanu. Mal som hneď krásny výhľad na mesto. Zišiel som dolu do mesta, do servisu, kde začali opravu. Výmena stredu a nové plášte, plus oprava zalomenej skrutky. Keď vybral kľuky, ukázal mi akú majú osku, a že to nemá a kúpim to v Istanbule. V duchu som mávol rukou, že s tým ešte aj domov prídem. Išiel som vybrať peniaze aby som zaplatil za opravu a vrátil som sa. Keď dal bajk dokopy, vyrazil som. Hneď som zbadal, že ja nejazdim ale lietam, na gumách schwalbe kojak 1.35. Tak som si veselo svišťal a už som sa blížil k miestu, kde som chcel zakempiť a vtedy rup... Oska sa ukrútila a mohol som tlačiť. Našťastie boli tam kopce, takže som tlačil iba hore kopcom. Potom mi napadlo, že skúsim stopovať. Išla dodávka, vystrčil som ruku, zastavil a bol to bus, kývol mi, že rýchlo, nasadaj, bajk som vtrepal dnu a sadol, len som ho držal aby nelietal po celom buse. Na konečnej v meste Kandira som zaplatil kartou, tu sa v busoch platí kartou. Vysadol som a išiel sa spýtať ľudí, čo ide do Istanbulu alebo izmitu. Ukázali mi a čakal som. Prišiel šofér, kázal mi zaplatiť a s bajkom vojsť zadnými dverami. Keď som už bol v meste Izmit , povedal som si, že to mi stačí, že tu ráno zájdem do servisu a je tu prinajhoršom aj decathlon. V parku som skúsil spať v takej polohe, že to nešlo má viac ako dve hodiny, preto som sa vykašľal na všetko a nafúkol matrac vedľa chodníka na rovine
Mal si ísť na švorhrane už od začiatku. Je to blbuvzdorné, oceľové a v krajinách tretieho sveta určite bežne k dostaniu. Nechce sa mi veriť, že by mali úplne iný štandard ako ho poznáme v civilizovanej Európe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zobudil som sa na kriakoch,, mám pocit že aj stania prepichnutý zo spodu. Prekvapil ma chlap, ktorý za mnou prišiel, keď som si fotil výhľad a ponúkolmi sprchu a trochu sme sa zakecali, vášnivý bajkpaker. Začal som zháňanim servisu. Stretol som chlapa ktorý mal celkom fajn horský bicykel, odporúčil mi servis,, keď som tam však prišiel, zistil som že tam iba lepia duše. Išiel som do iného servisu, kde mi opravili bicykel tak, že to nevydržalo po najbližších kopec. Ale opravár bol zlatý. Mal som zadarmo čaj, zadarmo opravu, na opravu použil kladivo, rozbrušovačku a kliešte. Hrubá sila víťazí. Pokračoval som ceste a jeho opravu som si cestou opravil aby som stým vedel „prísť do ďalšieho servisu. Po príchode do tohto mesta som na prvej benzínke zastavil a zakecal sa miestnymi. Tí mi odporúčili servis, kecali sme dlho do noci a potom som sa vybral hľadať miesto na spanie. Našiel som krásné miesto na kopci, odkiaľ bol výhľad na celé mesto
Pri stave toho bajku je to overkill
Inak, ďalšia návšteva servisu, toto vyzerá, že ujo vie čo robí, aj rozbrušovačku použil 😂
Ako hovoril kedysi môj kolega Plzeňák, taký flegmatický dedek :
" Problémy jse řeší až když nastanou. "
A corsair serka na problémy;)
mal si opytať stredove stvorhran a k tomu kluky - to urcite mal -alebo tam na tretej foto mu visí rám s kľukami
s trojpílou