Dobry vecer Matus, rad by som reagoval na Vase poznamky tykajuce sa Strada bikes a timu PSK Reprogas ako takeho... Celkom by ma zaujimalo, ktori "turisti" zo Slovenska sa zucastnili etapaku Okolo Slovenska a umiestnili sa na etapach do 20.miesta, ktori turisti sa umiestnili na UCI polskych pretekoch/MON/ do 25.miesta, a vobec, ktori turisti zo Slovenska sa pravidelne zucastnuju na UCI pretekoch po celej strednej Europe, pripadne ktori turisti sa zucastnili etapaku Tour du Loiret vo Francuzsku, ktori turisti jazdia svetove pohare, majstrovstva Europy na drahe, atd...Toto su ludia, ktori realne testuju Strady v praxi. Ak sa pohybujete co i len trochu v realnej zavodnej cyklistike, tak snahu chalanov dokazete ocenit. Budem velmi rad, ked raz zmeria Vasa znacka Suncycle so svojim timom sily s chalanmi z Reprogasu na Stradach. Uznavam Vasu doterajsiu pracu s internetovym obchodom, a verim, ze rovnako aj Vy ocenujete pracu, ktoru so Stradou odvadzame my. Netvrdim, ze Reprogas je spickovy tim a Strada je top svetovy producent. Rad by som Vas ale poziadal o objektivitu, ved v konecnom dosledku nam vsetkym ide o rozvoj slovenskej cyklistiky ako celku :-)
18.01.2014 - 22:02:28
01
Matúš nevravím, že BH sa zlomí. Len, že by som si to kúpil kebyže žijem v Luxembursku a nie tu.
Fú, tak myslím, že napr. mladý pán Ažaltovič stojí za úvahu ;-)
18.01.2014 - 22:15:44
00
Vazeny pan Dzurak, Strada je vas sukromny nazov pre azijske produkty, ktore sa snazite predavat na slovenskom trhu a zapoziciavate ramy jazdcom teamu Reprogas. Strada nie je ziaden svetovy producent. Nikto taky neexistuje. Tak tu prosim neklamte verejnost! Tolko k objektivite.
18.01.2014 - 22:17:05
01
ked uz sme pri tych azijskych produktoch, joeblack nebodaj veris, ze talianske ramy sa robia v Taliansku?
18.01.2014 - 22:21:16
01
Ale aspon niekto to navrhne v tom Taliansku a investuje sa do vyvoja...Nie ako nejaky cinanko co si vystelie formu karbonom od buka do buka a upecie to...
18.01.2014 - 22:23:54
00
"Netvrdim, ze Reprogas je spickovy tim a Strada je top svetovy producent." - prosim citajte prispevky troska pozornejsie,dakujem...

Vazeny pan Dzurak, Strada je vas sukromny nazov pre azijske produkty, ktore sa snazite predavat na slovenskom trhu a zapoziciavate ramy jazdcom teamu Reprogas. Strada nie je ziaden svetovy producent. Nikto taky neexistuje. Tak tu prosim neklamte verejnost! Tolko k objektivite.
18.01.2014 - 22:24:03
00
Martin, tu evidentne prichádzajú príkazy "zhora", už to nemá zmysel ďalej komentovať :D
18.01.2014 - 22:25:11
00
no vidim ze sa to tu celkom zvrhlo a zacinaju sa tu pisat blbosti ( ktore to su nebudem konkretizovat ) :?: ...takze skusim aspon ja z mojho pohladu a poporiadku :
- kedze sa tu bavime o bicykloch za cca 2000e, napisal som ze sa daju za tu cenu vyskladat aj bicykle na ramoch svetovych znaciek na korych jazdia aj jazdci Pro Tour
- aby nedoslo k omylu, tak napr na ramoch BH Ultralight RC bezne jazdili v roku 2013 na treningoch ale aj pretekoch cyklisti timu Sour Sojasun
- v tomto kontexte som napisal ze nasi cyklisti su turisti a myslel som, ze to niekto pochopi. ak si vsak myslia ze su na urovni Pro Tour jazdcov tak sa im za moje oznacenie hlboko ospravedlnujem. uprimne
- nikde som nenapisal ze Strada su zle ramy/bicykle a ani nikoho pracu som nezosmiesnil/nepodcenil. naopak ja drzim palce kazdemu kto taketo nieco robi pretoze viem ze to u nas nie je vobec lahke! :bow:
- napriklad ja som nikdy nikomu nepisal ani nehovoril ze znacky ktore ponukam su to najlepsie co sa da zohnat. pretoze v dnesnej dobe su podla mna top produkty na tom kvalitativne rovnako a v podstate uz ide iba o co sa zakaznikovi paci.
- tym chcem naznacit ze ta ponuka ramov na ktorych sa da vyskladat kvalitny cestny bicykel okolo 2000e je aj na nasom trhu celkom siroka. staci pozriet net a hned som nasiel zaujimave ramy za rozumnu cenu...napr Dema, Cube, Merida a dokonca si myslim ze aj kedysi "nedostupny" Trek Madone
- no a tym sme opat na zaciatku vsetkeho ...za 2000e sa toho da vyskladat docela dost

PS : Tomasmen, skus prosim konkretizovat tvoj posledny prispevok. pretoze bud som ho nepochopil, alebo ma docela sokoval. a prosim priamu odpoved, nie nejaku do stratena ako nasi politici. lebo osocit a utekat vie kazdy. takze pisem posledny krat. kludne nech si kupia ludia aj znacku Strada, urcite to nie je zly ram, ale...ten vyber je ovela sirsi ako si mozno niektori ludia myslia.


Naposledy upravil matt dňa 18.01.2014 - 22:55:10, celkovo upravené 1 krát.

18.01.2014 - 22:47:07
02
Nedá sa svetová populácia rozdeľovať len na pár Pro Tour jazdcov čo vidíš v telke a zvyšok turistov.
18.01.2014 - 22:52:01
00
-a ten Reprogas dava nejaky obraz o kvalite ramov?
-k tomu Reprogas som to myslel tak, ze ramy sice mozu byt kvalitne, ale jazdci timu "Reprogas" im moc nedaju kedze su rovnaki turisti ako my vsetci ostatni na Slovensku ;) ...takze toto spojenie znacky a timu ma nulovu vypovednu hodnotu o kvalite ramov ( bez urazky :bow: )
-no skus dat kto slavny tu u nas jazdi na Strade a nie je +/- turista ako ostatni co jazdia napr Slovensky pohar. mozno to tak pre niekoho vyznieva, ale nechcem nikoho urazat ani nic podobne.
-v tomto kontexte som napisal ze nasi cyklisti su turisti a myslel som, ze to niekto pochopi. ak si vsak myslia ze su na urovni Pro Tour jazdcov tak sa im za moje oznacenie hlboko ospravedlnujem. uprimne


Je pozoruhodné, že ako sa dá pracovať s výrazmi "bez urazky", "nechcem nikoho urazat" a "tak sa im za moje oznacenie hlboko ospravedlnujem" a pri tom dokonale uraziť.
Neviem teda, či ja som ten, kto tu osočuje.

Úplne rovnako by som reagoval keby tu niekto začal vypisovať, že "Matúš (alebo Tóno) je turista a bla bla bla, ale nechcem ho uraziť". Preto takéto reči neviem pochopiť, práve od teba. Neurážaš "slovenský pohár" alebo čo; ale konkrétnych ľudí.
18.01.2014 - 23:09:05
00
Tomas, neodpovedal si m na moje posledne PS ale nevadi, nemusis ;)

inak ja som vzdy bol, som a aj budem turista...a nehanbim sa za to.
18.01.2014 - 23:16:31
00
Posledny prispevok mieril na to, ze vieme akych 8pismen nosi mtbiker939 na drese.
Tak to ako sa citis je tvoja vec, ja ta za turistu nepovazujem minimalne preto, ze aspon co viem tak systematicky trenujes, snazis sa, poctivo sa pripravujes atd. bez ohladu na to ci mas dres cierny alebo biely.

A na BHcko som nepovedal ani pol slova kym si ho ty sam nevytiahol ako keby som nan kydal. Na Colnago som povedal, ze super kauf, len kupujuci od toho nemoze ocakavat ostru geometriu.
Tak nerozumiem ake opodstatnenie malo hanobit snahu a "bez urazky" urazat clenov reprogasu.
18.01.2014 - 23:41:27
00
Tomas, ale ved mtbiker939 reagoval na fabianovo tvrdenie a nie na znacku Strada takze tu si asi prestrelil. Hlavne to chce klud a neriesit to cez emocie. Myslim ze tu nikto nikoho tak strasne neurazil ako sa to tu zacina prezentovat. Mozes byt kamos s chalanmi z Reprogasu, mozes byt kamos s majitelom znacky Strada, ale to nic nemeni na fakte ze za 2tis sa da kupit vselico mozne. A myslim ze tema je prave o tom ze co kupit najlepsie prave za tuto sumu. Takze hlavy do ladu, nohy do tepla a pohoda. A potom si vsetci uvedomime ze sme tu az na Saganka "turisti" :D
19.01.2014 - 00:30:03
04
"nejaky cinanko co si vystelie formu karbonom od buka do buka a upecie to..."
Nuz hej, zase som prestrelil ja...
Ale ako tak pozeram, uz sa tu vystriedalo hadam skoro cele Suncycle okrem slecny :lol:
19.01.2014 - 10:11:02
01
Ja a Matúš som síce neni skoro celé SUNCYCLE ale na "slečnu" by som si dával pozor, lebo tá by tu rozvešala 75% "profíkov" :lol: ...ale už dosť o tom, nikto tu nedostával príkazy zhora, iba to že Matúš napísal, že dá sa zohnať aj niečo lepšie za 2 litre...takže ako vždy sa to tu zvrhlo... Tak koniec a radšej dávajte námety čo sa dá poskladať za 2000€ v slušnej výbave :handshake:
19.01.2014 - 11:57:47
00
keyboard_arrow_up