Určite choď do toho. (ak ti vyhovuje jednoprevodník).
Plusy:
- Dizajn uplne TOP (Aspon pre mňa), polo-priesvitný lak kde pekne vidíš fareb. štruktúru zvarov.
-Ľahký Oceľový
rám z 3x zoslabovaných trubiek REYNOLDS s tepelnou úpravou. (hrúbka steny je miestami iba 0,4 mm)
-Je to bicykel ktorý by si si najradšej zavesil do obývačky ako dekoráciu keď na ňom práve nejazdíš.
-"Pocitovo" je ako keby si išiel na karbóne čo sa týka tlmenia vibrácií a ale ešte o čosi lepšie - oceľový feeling, nemáš pcoit že máš pod sebou "umelú hmotu" ale poctivú oceľ.
Mínusy:
-nestojí málo.
- Je určite náročnejší na údržbu a hrubšie zaobchádzanie ako duralový či karbónový gravel, ak chceš aby ti dlho vydržal taký pekný. Na duralovom*/karbonovom biku mi nevadilo že je na daždi, v zime zasratý od posypovej soli, nevadilo mi ked som ho niekde "oškrel. Ale dávam si sakra bacha aby som RONINA neoškrel a nejazdím ho ked solia tým svinstvom, lebo tam to začne časom hrdzavieť.
JA som išiel do klasického RONINA pretože som chcel dvojplacku vpredu, kedže s druhým setom kolies mi nahrádza aj cestný bike.
ja mam tiez Ronina SL 2018 a som s tym velmi spokojny . najazdene cca 3000 km, vymenena retaz, original pneu Ritchey este chvilku posluzia.