Kristina vidim, ze si bola dobry student. stale si melies len to svoje. a vidim, ze mas vsetku teoriu v malicku.
a si asi menej technicky zdatna, asi ako ked
scarinko na zaciatku nevedel prehodit lanka na brzdach na svojom prvom
cestaku (bez urazky) a teraz si skladal sam.
NIKDE SOM NEPISAL, ZE SA DAJU ZARADIT VSETKY prevody. ale ZE VYUZIJE najlahsi 34/42 a aj najtazsi 50/11, co je NAJDOLEZITEJSIE pri jeho pouzivani. cize aj cestne tazsie a aj najlahsie do terenu.
trocha mimo teorie je SKUTOCNOST, ze XT prehadzovacky, pri ktorych udavaju max 46z, zvladaju 50z.
dalej podla obrazkov ta GRX prehadzovacka ma proporcie ako XT s GS ramienkom, kde je uz napisana kapacita 39z.
takze co tak radsej namontovat ju a skusit, ako pisat nejake teorie, ktore aj tak NEPLATIA?
a co tak NENECHAT retaz kratku na 34/11, ale ju nechat DLHSIU. az na 3 pastorok od spodu??? na 15z? (ani zadavatel otazky
sranki, ani ja a kopec dalsich jednoducho tie prevody nejazdia).
potom by sa dali zaradit na velkej 50z vpredu uz prevody od najmensej 11 az po asi 28. cize len bez 3 najlahsich na kazete (a aj to len ta teoria 31z rozsahu), ktore zase nejazdi a ani ja a ani kopec dalsich.
a aj to by bolo pri pouzivani 27,5 kolies s touto kazetou. pri gravelovych kolesach a kazete 11-34 by neradil len najvacsie 2 pastorky a pri pouziti cestnych plastov a cestnej kazety 11-28 by teda dokazaj jazdit aj toho tvojho spaniela velka-velky.
teraz nevycitaj, ze nemoze jazdit prevody 34-11, 34-13, ty si mu chcela menit aj kluky tak by ich aj tak nemal a neviem teraz ktory prevod ich nahradi na 50z pile, takze aj tak by ho asi mal.
Duck1980 tie prevody mohol vyskusat, ale asi predal bez skusania a rovno presiel z 2x11 na 1x11 kde stratil aj najlahsie a aj najtazsie.