Skúsim popísať od kúpy, možno to viac pomôže, lebo už ma to irituje, prepáčte za spam, ale ak to má trvať ďalej, budem chcieť vrátiť peniaze za bike, keď je v záruke.
1) bike som kupoval v predajni,obzrel som si ho a dohodli sme sa, že prídem si ho prevziať o pár dní neskôr, že ho pripravia a nastavia, lebo len tak ledabolo poskladali kvôli vystaveniu.
2) pre bike som sa stavil v ten deň, čo sme sa dohodli, deň predtým som mu ešte pre istotu volal, že či to teda platí, že áno. Prišiel som tam, toho biku sa nikto ani nedotkol a na mieste predo mnou všetko doťahoval, došiel som domov, skúsil som brzdy z menšieho kopčeka, lanká nedotiahnuté, pri brzdení povolili, prešmyk+prehadzovačka úplne rozladené. Ok, brzdy som nejak dotiahol, odskúšal ako tak a dal to do servisu znova, lebo však bola nejaká dohoda a mal som na biku nabehať nejaké km, nech si to sadne, tak som nabehal tak 300km po BA, takže dosť brzdenia aj prehadzovania, tak som bol v predajni na servise a upozornil, že predná brzda nejak vibruje, čo, ako keby bol krivý kotúč. Že sa na to pozrú.
3) Prevzal som si to po servise, že neprišli na to, čo tomu je, ale dali nové prasiatko a doštičky a kotúč nechali. Chvíľu ok, po výlete na Biely kríž asfalt a ujazdenej hline po chvíli začala strašne vibrovať predná brzda a začalo pri otáčaní pukať v hlavovom zložení. Doma som zistil, že predná brzda sa povolila. Takže zase návšteva servisu. Tam to zobrali a poslali do fabriky
4) keď som sa preto vrátil, že vymenili kompletné hlavové zloženie, dotiahli prednú brzdu. Čo som na predajni skúsil, všetko fungovalo ok. Po odjazdení tak 600km (hlavne cesta do a z roboty) zase začala vibrovať predná brzda. Nič tak strašné ako predtým, raz to cítiť, inokedy ide pekne hladko. Tak som kontroloval, či nie je povolená zase brzda, ale nie. Ale som si všimol, že
koleso je osadené mierne nakrivo, keď sa pozriem zpredu, tak nejde v zákryte s rámom, ale o pár mm na stranu. To už som bol mierne vytočený. Ale nechcelo sa mi to riešiť hneď nejak som nemal čas, keďže do obchodu to je cez 30km odo mňa.
5) včera som bol na výlete, som šiel do kopca, podradil na najľahší prevod a zrejme nefungoval doraz, lebo ramienko vbehlo do výpletu kolesa a prehadzovačka sa zlomila na mieste uchytenia do rámu a v mieste ako je ramienko. Bike nemám ani rok, prehadzovačky nastavovali v predajni, ja som sa v tom nehrabal. Tak som volal na predajnu, že teda čo s tým. Navyše je situácia aká je kvôli korone. Tam mi povedali, že na prehadzovačku sa záruka nevzťahuje.
Aby to nevyznelo zle, s bikom ako takým som bol spokojný, je to Koyuk 1.0 z 2019 keď všetko fungovalo ako malo, ale už začínam byť naštvaný z týchto problémov. Z prácou predajne/servisu nie som spokojný, keďže zakaždým, keď som došiel, tak bike nebol pripravený, pritom som zakaždým deň dopredu volal, že či teda ozaj si môžem preň prísť a oni že áno a že bude pripravený a nikdy nebol. Otázkou je, čo ďalej. Nájsť iný servis a zaplatiť za to, že sa na to pozrú a opravia to, alebo to znova reklamovať? Fakt neviem. Sorry, že je to tak dlhé.