Aj tu od zaciatku zimy solidne nemrzlo. Mimo asfalt som bol naposledy snad v novembri. Miesto mrazov tu mam cez den aj 9C a prsi snad kazdy druhy den. Navyse za december sme mali asi 3 slnecne dni. Asi chcem vela od zimy na Zitnom ostrove ked ani v Stokholme nemrzne. Inak pekny bike ten Inflite, jazdis aj CX zavodne, ci len pre radost? Nech sa dari, tesim sa na zaujimave prispevky a fotky z vyjazdov vo Sverige. Dufam ze sa ti bude chciet prispievat a rozsirovat nam obzory.?
Nuž, asi si budeme musieť zvykať na teplejšie zimy a menej mrazov - čo ma mrzí. Aj keď tá ozajstná zima do Švédska snáď ešte len príde a a v apríli budem pindať, že stále sneží ?
Ďakujem, ten bicykel je okrem toho, že je pekný, aj skvele urobený - teda aspoň mám ten pocit. Je to neskutočná zábava lietať na ňom v cez vodu a v hlbokom blate, alebo aj na chodníkoch v lese. Cyclocross nejazdím zavodne, aj keď kto vie - ako to bude ďalšiu sezónu ?
Budem veľmi rad prispievať či už tu do fóra alebo pripadne aj nejakým článkom - neviem, ako mtbiker funguje, či sú to redakčne články alebo prispieva aj komunita - som tu nový. Celkovo som na Slovensku nebicykloval a neviem ani názvy komponentov na bicykli po slovensky, tak občas som v tých príspevkoch stratený (prešmykač,
predstavec a podobne slova ?). V každom prípade toto je neuveriteľne bike-friendly krajina a písať je o čom.