Taak, po týždňoch pozerania nového
cesťáku som skončil pri
Scott Addict 20, ktorý som náhodne vygooglil cez víkend a ešte mi dali aj zľavu

S čím sa muselo moje ego vysporiadať:
- model nemá číslovku 2025, je to minuloročný model
- je osadený sadou 105 Di2 a nie Ultegrou Di2 ako som pôvodne chcel
- nemá karbónové
kolesá Prečo som vybral ako som vybral ?
- CENA..aj keď mi bola členom tohto fóra ponúknutá pekná zľava na 2025 model (začo pekne ďakujem), stále bola cena skoro o 1K vyššia ako pri tomto staršom modeli.
- Di2 SADA..pozrel som nespočet videí/článkov ohľadom 105 vs Ultegra a vyhodnotil som si nakoniec, že okrem váhy tam nejaký extra rozdiel nebude. Ego to musí prežiť

dôležitý je upgrade z 2x10 na 2x12
- KOLESÁ..za ušetrené peniaze oproti novému modelu, si časom dokúpim aj nové kolesá. Doteraz som mal stock ťažítka na Soot-e a poviem pravdu, že by bolo niečo zle som nepociťoval

- FARBA..za mňa úplne super, veľmi sa mi páči. Z jedného uhla krásna perleťovo zelená, z iného uhla tmavo modrá s prechodom do tmavej.
Neabsolvoval som ešte jazdu (okrem 15min jazdenia po parkovisku) ale verím, že to bude fajn endurance vozenie. Geometria je podobná ako na Kellyse, ktorá mi vyhovovala.
Okrem nových kolies, časť financií (cca 600€) ešte zhltnú "drobnosti", ktoré potrebujem (priateľka si myslí opak) - Garmin Varia (už objednaný), Garmin Edge PC (doteraz som jazdil s Fenix 7 Pro ale nie je to ono), nové cestné pedále, nové sedlo...