gemyny ake spice mas na mysli? SP? ako myslis slovensky pohar? Tak za mnou budes mat paradny hak, hrudnik 115;), vyska 181 a 85 kg.

to musi byt pri treningoch parada, ked tahas ty :) tesim tesim
20.02.2009 - 17:27:02
00
...ako primestsky autobus :lol:
20.02.2009 - 18:09:26
00
:lol:
20.02.2009 - 18:12:05
00
...ako primestsky autobus :lol:

:lol: ,ale ja za nim nerad, velky smrad :lol: , radsej cisti vzduch
20.02.2009 - 18:13:11
00
Cistyyyy orsigo cistyyyy s tvrdyyym. Tak potom sa zaves za mna na pretekoch, po rovine a v zjazde ti pomozem, ale do kopca ma budes tlacit ;) Moj bike uz si videl a dres budem mat Saunier Dual, alebo Cierno zlty SWAM Renault.
20.02.2009 - 18:26:43
00
Cistyyyy orsigo cistyyyy s tvrdyyym. Tak potom sa zaves za mna na pretekoch, po rovine a v zjazde ti pomozem, ale do kopca ma budes tlacit ;) Moj bike uz si videl a dres budem mat Saunier Dual, alebo Cierno zlty SWAM Renault.

uppps :oops: , tych 5 rokov v cechach este stale je vidiet na mojej gramatike.
Ok berem :wink: , lano beres ty alebo mam zobrat ja :lol: .
Btw : dneska som si bol dat košice-prešov-košice (cez budimir) a stretol som len jedneho bikera.
Este existuje swam presov? Po minule roky som ich tam v tomto obdobi stale videl a teraz ani naznak a pritom bolo pocasie ako stvorene na bikovanie :wink:
20.02.2009 - 18:34:12
00
Nooo urcite ze bolo stvorene, si salenyyyy? a ten biker, co si ho stretol, to bol moj kamos, mi volal, ci nejdem na bike, tak som len zagulal s ocami, ze jeden stupen a mam ist na bike? tak bolo sice jasno ale kosa, pod 5 st. bike ani nevyberam. Swam? tak oficialne este existuje, ale cyklisti uz niesu ziadni, dnesna mladez je velmi pohodlna na tvrde treningy. ved Pavela robil aj nabor, na prvy trening mu prislo 50 chlapcov, na druhy trening uz iba 12ti aj to lemry. ved cyklisticky stadion sa ma v Presove zburat a na miesto neho bude stat 5 hviezdickovy hotel.
20.02.2009 - 19:12:50
00
Nooo urcite ze bolo stvorene, si salenyyyy? a ten biker, co si ho stretol, to bol moj kamos, mi volal, ci nejdem na bike, tak som len zagulal s ocami, ze jeden stupen a mam ist na bike? tak bolo sice jasno ale kosa, pod 5 st. bike ani nevyberam. Swam? tak oficialne este existuje, ale cyklisti uz niesu ziadni, dnesna mladez je velmi pohodlna na tvrde treningy. ved Pavela robil aj nabor, na prvy trening mu prislo 50 chlapcov, na druhy trening uz iba 12ti aj to lemry. ved cyklisticky stadion sa ma v Presove zburat a na miesto neho bude stat 5 hviezdickovy hotel.

Bola sice zima, ale to sa da vyriesit oblecenim :wink: . Takze tento rok sa uz nedockam toho, ze by som na tom useku stretol balik 5-15 chalanov , Hmmm, skoda .
20.02.2009 - 19:20:58
00
Uuuf, no tazko, skusim par chlapov zlomit este a snad budeme aj viaceri, minuly rok sme pravidelne v soboty chodili na Jahodnu a prisli aj chlapi zo Starej Lubovne, no ved sa zlozime spolu aj s vami kosicanmi a pojdeme spolu ;)
20.02.2009 - 20:11:08
00
Strejdo nexcem Ti kaziť radosť, ale to na čom sa vozíš je Ridley Helium prestriekaný na spešl. Pozri si prospekt Ridley z 2008 a skus si niekde nájsť taký spešl ako máš doma.
22.02.2009 - 18:57:12
00
Max normalne cumim ako si na to prisiel, ale podla fotiek to vyzera, ze mas pravdu. Na novacika(myslim na fore) dost slusny postreh 8)
22.02.2009 - 20:03:42
00
Spešla si xcem kúpiť a už asi tak 2 roky sa na to chystám, takže ich mám už v oku.
Rámov s integrovanou sedlovkou nie je zas toľko, takže to bolo celkom rýchle.
22.02.2009 - 20:15:52
00
Taký upínací mechanizmus na sedlo používa iba Ridley a Giant a giant to nie je.
22.02.2009 - 20:19:05
00
mne bol hned podozrivy ten "Spesl" len sa mi to nechcelo hladat...len som si bol isty ze som taky nikdy nevidel a aspon v tom som mal pravdu :)

aspon je vidiet ze marek74 tuto temu uplne ignoruje :D
22.02.2009 - 20:30:10
00
nieco z minuleho roka a len dufam ze to s tym nema suvislost :( ( btw, sedla Selle San Marco, Record, kolesa Bora a komponenty Oval pouzivali jazdci staje Silence Lotto ) :

PRESS RELEASE

Following the stealing of 16 Ridley bikes, specifically Helium and Noah assembled Campagnolo Record, from the truck of team Silence-Lotto, in the night between Febr. 15 and 16, during the "Giro of the Provincia di Grosseto", Race Productions (Ridley) officially warns anybody from buying any Ridley bike or frame, outside the authorised dealer network, visible on www.ridley-bikes.com (http://www.ridley-bikes.com/)
Regular bikes and frames must always come with Ridley Instruction manual and warranty sheet.
The stolen material can be easily recognized, for the logos of the sponsors and traced by Ridley, thanks to the serial numbers embossed on the frames and Race Productions informs that they will take legal action against any possible user of these bikes, as well as against any painter who might be asked to re-paint the frames, which by the way would not be very easy, with the same quality of the original product.

The team, after reporting to the Italian authorities, had to leave the race and went to Salsomaggiore Terme for a short training camp in preparation of Trofeo Laigueglia, of nex week-end. At the same time one of the mechanics left to Belgium to take new bikes, immediately prepared by Ridley, during the week end.

Following the initial astonishment and sadness, especially from Popovich and the other his teammates, who could not continue the race, everybody took this bad event with a feeling of hyronic resignation : evidently even thiefs are good experts of racing bicycles and selected with attention which bikes to steal. Authorities do not exclude it might have been a stealing on order, which we are used to hear in the world of pieces of art, but it would probably be the first case, at this level, for racing bicycles.

In attachment one of the stolen bikes, Popovich's Helium.

Prílohy:

helium-silence-lotto.jpg
helium-silence-lotto.jpg 257.43 KiB thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil matt dňa 22.02.2009 - 21:06:07, celkovo upravené 1 krát.

22.02.2009 - 20:42:01
00
keyboard_arrow_up