výhoda titánu je taká, že na staré kolená si dáš ten rám roztopiť a spravíš z neho endoprotézu :D alebo inak povedané dá sa asi viac speňažiť po totálnej demolácii ako karbón :D
16.03.2015 - 23:39:18
02
tak :y: karbonovy klb by bol ina modna lahka frajerina, ale titanovy bude aspon piskat na letisku ;)
16.03.2015 - 23:42:26
02
karbónom môžeš v peci zakúriť, keď už Rusi z ruky nepustia ani titán, ani plyn ani ropu :lol:
16.03.2015 - 23:50:48
00
[quote=""]Fulli, lahsi bicykel nie je vzdy lepsi. Fyzika je jedna vec, jesitnost ludi mat lahsie bicykle druha :)
V com je to for? Akosi nechapem. Chod na karbonovom bicykli na zasolenu cestu v zime a na titanovom. Realita je taka, ze na karbone sa agresivna sol prejavi naozaj ukazkovo. A to nehovorim o skalkach. Titan? Sol mu nevadi, voda mu nevadi, skalky nevidiet. Chapem, ze nevedomost brani porozumiet, ale to je nie for, tvoja reakcia je for :)

mas vlastnu skusenost ako ti sol rozozrala karbon? predstav si ze som v zime, mrazoch, vode, soli a kamienkoch jazdil na karbonovom rame a predstav si, prezil to :D a ked uz sme pri tom, sol sa mozno prejavi na laku a nie na karbone, voda karbonu vobec nevadi, kamienky tiez vadia len laku a nie karbonu.....zimak voli vacsina ludi kvoli opotrebovaniu samotnych komponentov a nie kvoli ramu.....vyzdvihnujes jeden material nad druhym a pritom maju taku istu odolnost voci tym tvojim poveternostnym vplyvom....

ked chces mat na vrch tak napis ze titan netreba lakovat....ale ked sme cisto len pri materiali tak karbon tiez nie....neuviedol si nic cim by si ma presvedcil
17.03.2015 - 00:18:15
03
Ja by som nechcel titan uz len kvoli tomu ako tie rámy vyzerajú, ala 60 roky...ja radšej pokrutene trúbky, aj keď teraz by som si už Fondriest rám nekupil.
17.03.2015 - 06:40:55
00
lynskej vyraba titanove ramy aj pokrutene....keby len o to islo... ;)
17.03.2015 - 07:14:42
01
Kika , bez urazky , ale trepes dve na tri len aby si si obhajila svoje ! maj kusok dostojnosti a nech to dohadovanie tak.
carbon je carbon a titan je titan ... tak isto ako sa dohadovat ci je lepsi iphone alebo samsung ... co je lepsie sa nedozvies nikdy ale dozvies sa to kto je retard - a sice ten co sa bude stale dohadovat a presadzovat si svoj nazor bez ohladu na druhu stranu. ty mas titan , je pekny , vyhovuje ti hotovo. len sa prosim nesnaz presvedcit dalsich ze aj im musi vyhovovat.
17.03.2015 - 07:21:34
04
lynskej vyraba titanove ramy aj pokrutene....keby len o to islo... ;)

...toto je bike s pokrúteným titánovým rámom...A jediný rám , kde by som rád videl Ti radšej ako karbon alebo Al...

sorry , ale nejde mi to zväčšiť...

Prílohy:

Ti Hoogar Sandman.jpg
Ti Hoogar Sandman.jpg 9.44 KiB thumb_up0thumb_down

17.03.2015 - 07:30:21
00
teamstatkraft.files.wordpress.com
17.03.2015 - 08:02:04
02
Nooo, konecne nejake fotky. Aj ked nie "nasho" cestaku :-(
17.03.2015 - 08:02:30
00
mas vlastnu skusenost ako ti sol rozozrala karbon? predstav si ze som v zime, mrazoch, vode, soli a kamienkoch jazdil na karbonovom rame a predstav si, prezil to :D a ked uz sme pri tom, sol sa mozno prejavi na laku a nie na karbone, voda karbonu vobec nevadi, kamienky tiez vadia len laku a nie karbonu.....zimak voli vacsina ludi kvoli opotrebovaniu samotnych komponentov a nie kvoli ramu.....vyzdvihnujes jeden material nad druhym a pritom maju taku istu odolnost voci tym tvojim poveternostnym vplyvom....

ked chces mat na vrch tak napis ze titan netreba lakovat....ale ked sme cisto len pri materiali tak karbon tiez nie....neuviedol si nic cim by si ma presvedcil

napisal clovek, ktory nikdy nemal titan, ani na nom nejazdil :)
ja som nepisal o laku. nie, vobec nemam vlastnu skusenost. vsetko, co tu pisem, som si precital na internete ako vacsina, ktora si kupila cestak pred mesiacom a zozrala vsetku mudrost sveta :tmi: och, naco, nemam potrebu a ani chut mat navrch alebo ta presviedcat. vsak si iba nick na blbom internete. nepotrebujem si ako maly chlapec na pieskovisku porovnavat, kto ma vacsieho. nie som predajca, ani vyrobca, aby mi islo o kseft. pokojne si ver, comu chces, je mi to jedno :)
17.03.2015 - 08:12:03
00
Dovo preco na všetko musíš reagovať takto osobne, bola tu normálna debata a prestal som prispievať, lebo uz bolo cítiť napätie. Ale napätie vzniká iba vtedy, ked sa prestane orientovať na objekt diskusie, co je momentálne titánový ram a začnú sa rozoberať subjekty navzájom. To do slušnej diskusie proste nepatrí, pokial nemáš argumenty iba takýto osobný útok, tak radsej kašli na to reagovať.
17.03.2015 - 08:33:16
02
napisal clovek, ktory nikdy nemal titan, ani na nom nejazdil :)

A ty mas kolko titanovych ramov a kolko titanovych bajkov si mal na ktorych si jazdil? :)
17.03.2015 - 08:53:26
00
reeller_sk nerozumiem, preco zovseobecnujes moje komenty. to uz nie je napatie? skoda toho.
aky osobny utok? :tmi: ze napisem, ze titan nejazdil ani nemal? to nie je utocne, ale uplne jasne z jeho prispevkov. Keby tomu tak nebolo, pozna titan, co dokaze a ako sa sprava napr. v porovnani s karbonom. Zial, z jeho prispevkov som to ani neprecital, ani nevydedukoval. Ak napriek tomu ho mal alebo jazdil, tak sa mu ospravedlnujem za mylnu interpretaciu. Ak nie, plati, co som pisal skor :)
17.03.2015 - 09:28:09
00
Nech to je ako chce, vyrobit karbonove vlakna je omnoho omnoho lacnejsie. Vstupne naklady su neporovnatelne, priestor pre marze daleko vacsi a preto je karbon aj masivne rozsirenejsi a predavanejsi.

Presne tak.
17.03.2015 - 10:30:36
00
keyboard_arrow_up