mas vlastnu skusenost ako ti sol rozozrala karbon? predstav si ze som v zime, mrazoch, vode, soli a kamienkoch jazdil na karbonovom rame a predstav si, prezil to

a ked uz sme pri tom, sol sa mozno prejavi na laku a nie na karbone, voda karbonu vobec nevadi, kamienky tiez vadia len laku a nie karbonu.....zimak voli vacsina ludi kvoli opotrebovaniu samotnych komponentov a nie kvoli ramu.....vyzdvihnujes jeden material nad druhym a pritom maju taku istu odolnost voci tym tvojim poveternostnym vplyvom....
ked chces mat na vrch tak napis ze titan netreba lakovat....ale ked sme cisto len pri materiali tak karbon tiez nie....neuviedol si nic cim by si ma presvedcil
napisal clovek, ktory nikdy nemal titan, ani na nom nejazdil

ja som nepisal o laku. nie, vobec nemam vlastnu skusenost. vsetko, co tu pisem, som si precital na internete ako vacsina, ktora si kupila
cestak pred mesiacom a zozrala vsetku mudrost sveta

och, naco, nemam potrebu a ani chut mat navrch alebo ta presviedcat. vsak si iba nick na blbom internete. nepotrebujem si ako maly
chlapec na pieskovisku porovnavat, kto ma vacsieho. nie som predajca, ani vyrobca, aby mi islo o kseft. pokojne si ver, comu chces, je mi to jedno